Į Ukrainą prasiveržė dešimtys Rusijos vėliavomis papuoštų tankų ir šarvuočių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-06-21 16:33
https:// www.youtube.com/watch?v=PLG1-FaVyWE
vanduo4 2014-06-21 17:08
- Teko skaityti tokia nuomone, kad Putinas ruosiasi vaziuoti y Brazilija stebeti futbolo. Kaip zinia, Gruzija irgi buvo uzpulta kai Putinas buvo Pekine per Pasaulio olimpinese zaidynes, netgi per Pasaulines taikos diena. Tuo labiau, Ukrainos prezidentas po derybu su Rusija, pasirase ysakyma del laikino ugnies nutraukimo, siekiant susitarti su kovotojais del pasidavimo arba bus sudarytas koridorius pasitraukimui y Rusija. Taciau Rusija vis siuncia tanku kolonas Luhansko or Donetsko palaikymui, nes sie ilgai neatlaikys. Kam siusti pastiprinima, jeigu deramasi del ugnies nutraukimo? - Ukrainos armija orientuojasi y Rytiniu sienu gynyba ir uzdaryma nuo Rusijos, kad separatistai negautu karines paramos. Taciau visai pamirstama, kad ysiverzus armijai is Baltarusijos ir Krymo vienu metu, Ukrainos armija patektu y apsupty. Tiltai per Ukraina dalijancia upe bus sunaikinti (gal jie jau dabar uzminuoti), o Separatistu deka, Ukrainos armija bus suskaldyta y dvieju ziedu apsupty. Gal cia ir yra planas sunaikinti visas pagrindines Ukrainos karines pajegas, todel ir taip ilgai delsiama pulti placiu mastu. O NATO kazin ar ten sius savo pajegas; - Reiktu atsakyti y klausimas: 1. Kokia separatistu motyvacija ten vaziuoti kovoti jeigu juos ten sunaikina greiciau, nei jie gauna pastiprinimus? Ir dar santykiu 300 zuvusiu separatistu pries 10 Ukrainos armijos kariu?! 2. koks kontingentas ten kovoja? Gal kokie kriminalai uz pazadeta laisve? Ar ten yra Rusijos profesionalai ar tik siaip gerai apmokyti kovotojai? Gal uz pinigus ar dar kazka? 3. kokia prasme siusti savo karius y Ukraina prazuciai jeigu juos ten sunaikina, o paramos jie gauna mazai? Gal ta parama butu didele jeigu ji nebutu taip greitai sunaikinama? O didesniu grupiu pasiuntimas butu vertinams kaip karine invazija ir Vakarai reaguotu stipriau? Dabar tai tik pabedavoja del kovotoju tranzito ir viskas; 4. Kodel Rusija siuncia visa savo antikvarine karine technika y Ukraina? Gal issivalo sandelius? O gal paskui pateiks kokia nors modernia karine staigmena visam pasauliui?
Shioks 2014-06-21 22:52
vanduo4 nebenusigaruok is kur tokius pamastymus reikia traukti? 1. Separatistai ne vien vaziuoja, yra ir paveiktu vietiniu gyventoju kurie kovoja kartu. Santykiu tu neberasyk is oro, nes statistikos niekada nebuna teisingos, jei Ukrainos armija tikra statistika pateiktu, tikrai nebutu tu 10 zuvusiu, o butu daugiau, jei skelbtum realius rezultatus, butu didelis nusivylimas siom kovom ir armija, kristu kariu morale. 2. Yra samdomi kovotojai, yra propogandos paveikti, yra savanoriai, spec pajegu kariai. 3. Rusija ir nesiuncia savo kariu, vieninteliai kas ten randasi tai spec pajegos, kad palaikytu koordinacija ir teiktu nurodymus visiems 2 punkte isvardytiems vienetams. 4. Jokiu moderniu staigmenu nepateiks, nes nesenai per ginkluotes paroda pateike ir parode Kryme. Taip issivalo sandelius, nevienas senu tanku batalionas buvo rastas paliktas pamiskei, yra rase spauda.
krislas 2014-06-22 00:16
Niekada nemaniau, kad čia atsiras tikinčių pasakom apie "nukautus 300 separatistų ir kelis ukrainiečius". Keista, kad niekam nekyla minčių, kokiu tikslu tokie absurdai platinami. Kažkiek blaivesnė situacijos analizė: http://lenta.ru/articles/2014/06/18/africawar/ Rusija tiesiogiai niekada nesivels į konfliktą, nes tai nėra jos interesas. Incidentą eskaluoja JAV, ES dantis sukandę kenčia, nes atviru tekstu pasiųsti "sajungininką" per daug radikalu, o konflikto pražūtingas pasekmes sau puikiai supranta. Juokingiausia (pro ašaras) čia LT "lihavkų" pozicija - didieji susitars, o šiškas susirinkti teks.
Talkatif 2014-06-22 00:35
Putino šutvė puikiai žino, kad be rimto karinio konflikto, nesuvaldys savo zombyno. Taip pat žino, kad niekas nei pajėgų, nei technikos į chaotišką Ukrainą paramai nesiųs. Bei supranta, kad jei leis Ukrainai atsigaut, sustiprėt ir atsistot ant kojų, turės tokį priešą prieš kurį nebepašokinės kaip dabar. O Vakarų sankcijos Rusijai giliai px, ten taip ar taip šikna totali. Kol kas visi požymiai rodo, kad gaisras įsikurs. Pasiutus meška yra pasiutus meška ir niekas jos nepagidys.
vanduo4 2014-06-22 02:34
- - Tai kaip cia taip sugebejo viska nuslepti? Jeigu Ukrainos armija bando nuslepti, kad jie paleido raketa y gyvenamajy rajona, tuoj isryskeja, o va zuvusiu skaicius staiga paslaptis?! - Na jeigu Ukrainieciu zutu labai daug, kazin ar jie taip paprastai isstumtu separatistus is okupuotu teritoriju. Separatista - teroristai - kolorado vabalai - besmegeniai - nevykeliai ir kt. spec. grupes jau nebeatlaiko Ukrainos armijos spaudimo, tai Rusija pradejo siusti pasenusius tankus bent kokiam balanso palaikymui; - O kodel nesiuncia rimtu daliniu? Gal del to, kad JAV pasake, kad netoleruos betkokiu Rusijos armijos veiksmu Ukrainoje. Tad ir siuntineja sena lauza.
kvarta 2014-06-22 10:17
Labiausiai mane juokina tokie zombiai, kur prisiskaitę rusiško interneto kliedesių aiškina, kad dėl įvykiu Ukrainoje kalta JAV. Taip JAV užėmė Krymą, JAV iš Rusijos teritorijos siunčia rusišką techniką į Ukraina. Kuriam matavime gyvenate, rusiškos propagandos realybėje? Jei ne JAV senai Ukraina būtų okupuota, o mažų mažiausiai mūsų pasienyje jau kauptusi Rusijos pajėgos. Net Lukašenka pradeda paleidinėti politinius kalinius, pasigerindamas vakarams. Nes smagiau būtį šalies valdovu, o ne dar vienos Rusijos gubernijos statytiniu.
krislas 2014-06-22 11:15
Man labiau gaila personažų, kuriems per LT portalus kišamas totalus briedas atrodo tiesa. Jeigu vargas su rusų kalba, labai rekomenduoju http://www.rolandaspaulauskas.lt/?p=1671 Yra ir įrašas jutubėj. Bet, jeigu vargas ir su smegenim, tada belieka rekomenduot 15min.lt - ten visada galima rasti, kiek šimtų "teroristų" nukovė šaunioji samdyta Kolomaico armija (pastarasis faktas, tiesa, nutylimas). JAV iš tiesų niekada "neokupavo" Krymo. Tiesiog, ir Rusija, ir JAV kiekviena savaip gina savo interesus. Papasakot apie Siriją, Libiją, Iraką? BTW, atominę bombą vien parodyt, kad turi, kas numetė - ko gero, Rusija? Net ir europiečiai juos bando ginti, šiuo atveju labiau nuo JAV.
Talkatif 2014-06-22 11:18
Ta kaltesnių paieška tokiose situacijose yra turgaus bobų lygio politika runkeliams. Taip, tikrai yra JAV interesas konkurencijoj dujų prekybos Europai. Taip, Vašingtonui labai patogu, kad Kremlius atsistojo į tokią pozą. Bet Kremlius pats taip išsirietė. Ir pagal visus realius veiksmus po to, tik jo interesas buvo smurtas Maidane.
Kirtiklis 2014-06-22 11:37
Tie koloradai kaip į ratą įsukti kartoja "tezes" ir be numestos atominės bombos ne pro kur. Ir taip baisioji JAV siunčia Abramsus, todėl reik kaip nors apginti nes kitaip "referendumu" okupuos ir paskelbs dar viena valstiją. Rusijos/Putino interesai CCCP 2.0, tai ką reik juos tenkinti.
Talkatif 2014-06-22 11:56
Kremlinai ne už dyką komentarus rašo. Tai ir plokštelė pas juos vienintelė ir nekeičiama Su jais bandyt diskutuot, tai tas pats kas su autoatsakikliu ginčytis
Arthuras 2014-06-22 12:22
Žiūrėjau aš to raudono Paulausko video. Tiksliau neiškenčiau viso peržiūrėt. Elementariai pateikiama tik viena įvykių versija - rusiškoji. Cituojamas Putinas ir remiamasi kaip argumentu... Nesakau, kad JAV neturi ten interesų. Be abejo, kad turi. Kaip ir kiekviena valstybė turi savųjų interesų. Tačiau... Ne amerikonų ginklai važiuoja į Ukrainą. Ne amerikonų privatūs kariai stovi Ukrainoje. Viena yra skatinimas žodžiais, visai kas kita yra realūs kariniai veiksmai, karinis rėmimas. Ir be abejo, apie ką galima kalbėt, kai video autorius yra įtikėjęs, jog Putinas nuoširdžiai "gina" savo piliečius... Labai puikiai galima paneigti visą šitą šūdiną demagogiją tuo, kaip dabar gyvena Pietų Osetija ir Abchazija. Jei tikrai Putinui taip rūpėtų savo piliečių gyvenimas, gal jiems tarp griuvėsių nereikėtų gyvent ir būtų rajonas paremtas ir atstatytas?.. O dabar tai tik tvorą stato. http://www.komentaras.lt/uzsienis/2008- ... lano-dalis Tokių straipsnių, tokios stilistikos ir tokių pažiūrų - nors vežimu vežk. Bet gerai, kad šuns balsas į dangų neina...
kvarta 2014-06-22 14:01
Svarbu kad būtu tvarkoje netik su rusų kalba bet ir su protu. Patiko vieno žymaus rusų apžvalgininko straipsnis (senai skaičiau neberasčiau kur), kad jis pabėgo iš Rusijos supratęs, jog vietiniai valdžios atstovai netik plauna smegenis savo piliečiams, bet kad ir patys jau pradėjo tikėti į savo sukurtą "realybe" ir "tiesas". Skaičiau rusų kalba Manau, kad Putleris apsišūdino su Ukraina, nuteikęs prieš save ir Rusiją iki tol draugišką valstybę. Ieško pas kiniečius užtarimo, šitie besišypsodami tuoj sibirą okupuos.
Talkatif 2014-06-22 14:58
Kol kinai pasiims Sibirą, praeis dešimtmečiai. O su Kremliaus pasiutimu ir jo šunimus reikia tvarkytis čia ir dabar. Drakonas su malonumu palauks kol meška kuo giliau į savo ištryptą pelkę įklims. Prie to pačio dar ir Europą bei JAV įklampins. Tada Pekinui teliks tik prizus susirinkt.
allieduser 2014-06-22 20:13
Oi tas jaunimas, visiskai nesigaudo geopolitikoje, jusu galvoje suformuotas demonizuotas rusijos veidas, pasitelkus mass media:) Neatsibodo su tuo \
allieduser 2014-06-22 20:14
https://www.youtube.com/watch?v=0ggJv8w-3Mg
Talkatif 2014-06-22 21:00
Naujai įvestas botas duoda pastabas apie amžių Ech ta rusiška ironija
007 2014-06-22 21:37
Demonizuojamas Jeigu tamsta gaudaisi geopolitikoje, tai turėtum suprasti, kad Lietuva negali būti saugi turint tokį kaimyną. Yra du keliai: ten kur esame dabar (NATO + ES) arba Rusijos įtakoje ir būti Baltarusija 2. Čia net žinių ypatingų nereikia. O kas ne už tai kokia linkme Lietuva eina, tai anaiptol ne patriotas, o tiesiog išdavikas. O pats, tamsta, būdamas nejaunas, domiesi nesąmonėm ir leidi sau viešai blevyzgoti. Gėda.
evaldosia 2014-06-23 10:28
kai čečėnijos separatistai norėjo sukurti atskirą respubliką,su dudajavu priešakį,tai rusai juos sunaikino,ir sugriovė grozną.kai ukrainiečiai tą patį daro,tai rusams jie jau fašistai.tas teritorijas riša tai, kad jose yra energetinių išteklių.
Patrimpas 2014-06-23 11:52
Tai jau tikrai. Dabar, mat Putinas nori, kad būtų vedamos derybos su separatistais, o kai turėjo reikaliukų su čečėnais, tai sakė - su teroristais ir banditais, jokių derybų nebus, likviduot visus ir taškas. Tačiau, dar pats Putinas pastatė banditą į Čečėnijos prezidentus.