Neaplenkiama: naršyklių rinkoje beveik 60% užima Internet Explorer

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivis 2014-07-07 19:33
Nu nežinau bet pavyzdžiui kuriant dizainą puslapiui, tai pastoviai visokios bėdos būna tik su IE, turi daryti kažkokią išimtį ir ne gana to kadangi ji turi begalę dar veikiančių skirtingų savo versijų puslapį turi pakoreguoti kiekvienai jai atskirai, nu žodžiu nesąmonė, lengviausiai viskas ant chrome, be jokių "savų taisyklių".
samottomas 2014-07-08 09:18
jei ne hoverzoom tai gal ir susimąstyčiau apie internet explorer, vis mažiau programų pc būtų.
trapecijus 2014-07-08 18:42
O vat man Chrome prie širdies. Naudojau IE kol nepradėjo rastis visokios Operos ir Lapės. Išbandžiau viską. Ilgiausiai naudojau Firefox, kol tas daugiau tabų atsidarius nepradėdavo lūžt arba nerodyt video (nežinau kuri versija). Gal ir mano penkių metų senukas PC kaltas - 2,2GHz quad-core, 6GB Ram. Pabandžius Chrome prieš porą metų taip ir nebegrįžau prie FF. Nors kartą ją teko naudot prie tam tikrų aplinkybių, bet kažkodėl per ''sunki'' ir lėtoka pasirodė. O ko man, paprastam useriui reikia? Kad nelūžtu, suktųsi laisvai ir viska rodytų.
- 2014-07-08 19:34
O viskas priklauso tik nuo korporacijų - kad ir dabar negaliu iš LG atsisiųsti DjVu, nes naudoju Linux ir Chrome - reikalauja Internet Explorer'io, mol, tik jam egzistuoja DjVu peržiūros plug-in'as....