Išsikrovė telefono akumuliatorius? Nebūsite įleistas į lėktuvą!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1337 2014-07-08 11:26
Ar man vienam visi šitie saugumai pradeda panašėti į treninginių marozų išsip*****? "Kas kuprinėj? Ką dar turi? Parodyk mobileką. O jei randu dar ką nors? Šok iš batų" ir pan.
vyckas 2014-07-08 11:43
Tik tau vienam.
Algucis R 2014-07-08 12:13
Na tokio dydžio sprogmenį kaip baterija galima paslėpt labai daug kur, nebūtinai telefone
Simplicity 2014-07-08 12:39
Jei imsim originalų šaltinį, nuo kurio nusirašė faceit, tai ten juodu ant balto rašoma, kad kalba eina apie visus elektroninius prietaisus, o ne tik išmaniuosius telefonus. Šiuo lietuvišku vertalu, su realybės neatitinkančia delfio lygio antrašte, yra siekiama ne informuoti, o pritraukti kuo daugiau lankytojų ir jiems iškišti daugiau eurovaistinės reklamos.
1337 2014-07-08 13:12
>Simplicity Skraidau gan dažnai. Tiesiog netikiu tokiu reiškiniu kaip holivudinis lėktuvinis terorizmas. Tikras teroristas prisikraus pilna mikruškę salietros, palaistys ją dyzeliu ir susprogdins kokį nors prekybcentrį, o ne montuos į batareikas kažkokias mistines bombas. Chemikalai/nuodai metro/geriamam vandenyje irgi yra 100 kartų paprastesnis, veiksmingesnis ir pigesnis būdas išsakyt savo pozicijai. Ką ir daro tikri realybėj egzistuojantys teroristai, kaip kad IRA, baskai, čėčėnai ir panašios realiai egzistuojančios grupuotės. Kas del skysčių, tai jie buvo uždrausti tam, kad padininti pardavimus aerouostuose. Kas, beje, ir įvyko Buvo kažkur oficiali statistika, kad nekurie aeroustai iš parduotuvių pasidaro 50-75% viso savo pelno. Turi būt kvailas kad nematyt, kas iš to draudimo uždirbo pasakiškus pinigus Kova su prostitucija yra ne ką prastesnis verslas už pačia prostitucija. Tas pats galioja ir terorizmui, narkotikams ir pan.
kestutisz 2014-07-08 15:56
"Nurimo" ne todėl, kad tai neginčyjamas saugumo faktorius, o todėl, kad dauguma visgi auklėti "duok durniui kelią" dvasia. Jokio tai saugumo nepakelia - maksimum gėrimų pardavimus. O čia dabar elektronikoj sliekų ieškos, įvairių (porno)scanerių amžiuje. Kaip patikris ar visa batareika yra iš tiesų batareika? Logo/startinio ekrano parodymui daug akumo sveikatos nereikia, kaip ir beveik visų kokios planšetės vidurių. O koks dar puikiai fotografuojantis fotoaparatas, bet nudaužtu ekraniuku jau matai neabejotina grėsmė saugumui (arba sėkmė tikrintojams). Juostiniai išvis gali jo neturėti, nors bus elektroniniai :)
trapecijus 2014-07-08 18:08
Visiškai sutinku su Simplicity. Aš jau geriau kaskart iššoksiu iš batų aerouoste, žinodamas, kad koks pakistanietis ar boba su hidžabu bus priversti padaryti tą patį. Be to man asmeniškai patys vaikų vėžimėliai nesaugiai atrodo - kiek galėtum sprogmenų prikišt į vamzdines konstrukcijas... Tiesa viena lėktuvo avarija jau buvo vienam barzdukui susprogdinus paketėlį po savo sėdyne.
dzo 2014-07-08 20:50
debilizmas. Jei jau kas noretu kist sprogmenis I elektronika, tai kam I telefonus? geriau I koki laptopa kur daugiau vietos, vietoj HDD ir CD drive - metalu dengta, skeneris nematys, o uzkraut OS is flash drive. graziai veiks ir bus zymiai "sprogesnis" uz telefona.
azotas 2014-07-08 21:19
Tupizmas kazkoks grobt lektuva su zmonemis..mano nuomone butu daug lengviau pavogt tuscia lektuva be zmoniu, o paskiau isirezus i dangoraizi efektas mazdaug toks pat butu.
trapecijus 2014-07-08 22:28
Pabandyk nuejęs į oro uostą kokį Boeing nuvairuot. Čia tau ne GTA. O į lėktuvą įlipt kaip paprastam keleiviui ir įsinešt paketėlį daug paprasčiau. Beje, prieš 9/11 amerikoje į saloną buvo galima neštis net benzopjūklus (nesu tikras ar visose avia linijose). Tokių atvejų užfiksuota keletas.
DarkNRG 2014-07-08 23:29
Fantazuot yra lengva, bet tikroveje nuvaryt koki Boeinga nebutu lengva, jau nekalbant apie jo pilotavima.. O net jei ir pavyktu, kazin ar sugebetum priartet prie kokio dangoraizio, nes butum greit numustas virs lauku kur nors, turint omeny, kad lektuve tik teroristai.