Žaidimas Star Citizen pribaigė PS4 ir Xbox One konsoles (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZmogZ 2014-07-17 12:17
"kompiuteriai yra galingiausia ir patogiausia žaidimų platforma" - jei įskaičiuotų žaidimų kainas tai jau ir šiandien būtų pigesnė platforma už konsoles, neįskaičiuojant žaidimų - tai kelių mėnesių bėgyje
ra2 2014-07-17 13:11
- Reikalas near "pigume", dėl ko šiandien klysta "didieji strategai", reikalas slypi šiandieninių pižonų sąmonėje, nes normalūs žmonės nustojo žaisti kompais jau pries "n" metų..
sanke 2014-07-17 13:30
Taip, taip.. Jei dabar nusipiksi PC vidutini tarkim 2-3k lt deze ir tuo metu kai iseis StarCitizen pilnavertis (kas ivyks negreit) PC bus jau pasenes ir tikrai reiks atnaujinti gelezi. Nebent dabar pirksi PC uz 4-5k+ "high endini" kas yra pakankamai daug, ir konsoles kaina virsija kelis kartus. Konsoles tame ir pliusas nusiperki ir kelis metus gali buti ramus, zinoma grafika po kiek laiko atsiliks taciau galesi buti uztikrintas, kad viska isspaudzia is gelezies. Del kainu zaidimu, taip pigiau, jei crack'ini (dazniausiai netenki viso online gerio) - jei perki kaina praktiskai tapati kaip ir konsoles zaidimu. Yra zaidimu kurie maloniau zaidziasi PC ir atvirksciai ir apie joki pribaigima cia negali buti ir kalbos pardavimai uz save kalba... Del patogumo tie is developeriu puses tiek is vartotoju drysciau nesutikti
zet 2014-07-17 14:35
Atsiprašau, neiškenčiau jūsų komentarų ir įsiterpiau. ra2:"reikalas slypi šiandieninių pižonų sąmonėje, nes normalūs žmonės nustojo žaisti kompais jau pries "n" metų..". Įdomus būdas skirstyti kas normalūs žmonės, kas ne. Nusiperki planšetę ir jau tampi normaliu žmogumi Realybė tokia, kad PC rinka atsigauna: tiek žaidimų pasiūla tiek konforto galimybėmis. Plius PC rinka suteikia galimybė megautis "pridėtine" grafika už papildomus pinigus. O planšečių rinkta tampa popsine, pigesne alternatyva negu highendiniai kompiuteriai. sanke: "Jei dabar nusipiksi PC vidutini tarkim 2-3k lt deze ir tuo metu kai iseis StarCitizen pilnavertis (kas ivyks negreit) PC bus jau pasenes ir tikrai reiks atnaujinti gelezi." Labas rytas. Jei nusiperki dabar kompą už 2000 litų ir turi panašia grafiką kaip konsolės, tai nereikia atsinaujinti - kol neišeis nauja konsolių karta (čia kaip minimum). O jei nori visada išgauti ultra grafika - čia atskira diskusija. Tiesiog jei nusiperki dabar PC už 2000 litų, tai jo grafika panaši į konsolių. Arhitektūros šių platformų panašios, tad žaidimai, kurie pritaikyti konsolėms taip pat (ar labai panašiai) suksis ant tavo kompo. O kad ta grafika gal ir neišspaus max nustatymo - tai kam tai rūpi - turi panašią grafika su konsolėmis. Tad keistas palyginimas su konsolėmis, kad PC reikia atsinaujinti . O kadangi kūrį tai laiką net išėjus naujoms konsolėms žaidimai pritaikyti ir senoms konsolėms pvz GTA5 vikia ir ant xbox 360, tai tas pats ir su PC, kurio pajėgumas panašus į konsolės 360 patems ir gta5, nes jis bus optimizuotas ir atitinkamai planšetei. Vadinasi yra konfiguracijos rinkinys, kuris duos panašia grafiką. Tad platformos panašios, kainos PC ir planšečių panašios (pagal pajėgumus). O tada prasideda smulkmenos, vienam vienas dalykas prie širdies, kitam kiti. Vienam BMW , kitam audi, o trečiam subarikas. Vienam patinka tėlikas, kitam sofa, o kitam patogus stalas su geru moniku. Dar žaidimų pasiūla šiek tiek skiriasi. Na kad būt pilnai laimingu manau reikia turėti tiek PC, tiek konsole Bet galima būti laimingu ir visai negeiminant. Tik bet kokiu atveju nereikia čia pievų rašinėti. Kas tiko prieš 5 metus, visai netinka dabar.
Pumper 2014-07-17 14:39
Kaip kažkas gali maloniau žaistis ant konsolės, jei PC gali kaip konsolę naudoti, o konsolės kaip PC niekaip?
bullka 2014-07-17 14:53
PS: Aš tai konsolių vartotojas, jei ką. Nusiperki konsolę ir pamiršti problemas 5-8 metams. Kompiuterio vidurius jau du kartus keičiau, kad suspėčiau su žaidimų apetitu. Tas trolis iš Star Citizen tegu geriau išmoksta programuoti ir savo kodą optimizuoti, vietoje to, kad konsoles kaltintų (joke)
zet 2014-07-17 15:17
nu nisiperki pc ir pamirsti problemas tiek pat metu kiek analogiskos konsoles gyvuoja. O jei nori patenkinti nauju zaidimu maximalu grafikos apetita - cia jau kitas reikalas.
bullka 2014-07-17 15:37
Nevisai tiesa. Realus pavyzdys: Nusiperku PC 2008 metais (Intel C2D, HD4850, 4GB RAM, kažkoks HDD tuo metu einamas ir pan.) už 2-3K Lt priklausomai nuo aksesuarų. Šiandien BF3-BF4 kraunasi kelias minutes, trūkčioja NET prie minimalių nustatymų, stabdo skaitymas iš disko (nes juk ne SSD), mažas ekranas (juk 2008 metais ekranai buvo mažesni, nei dabar) ir t.t. Nusiperku Xbox 360 2008 metais už 1.5K Lt (ar kiek ten kainavo tuo metu). Traukia BF4 2014 metais be jokių problemų. Tiesiog konstatuoju faktą, kad į PC reikalingos pastovios finansinės injekcijos. Man užtektų, kad BF4 tame kompe vartytųsi BENT panašiai į 2006 metais išleistą konsolę (Xbox 360). Deja taip nėra. PC paseno gerokai greičiau nei konsolė per tą patį laiką. Paseno iki tiek, kad BF4 net nepasileidžia sename kompe (senose konsolėse - be problemų).
sanke 2014-07-17 15:39
Laba diena esme tame, kad jei anonsuoja PC zaidima kuris iseis po 2 metu tai greiciausiai po tu 2 metu tavo vidutine deze uz 2k jau sunkiai ji "vilks" (aisku ne taisykle, bet su StarCitizen taip bus). Su konsole taip nenutiks. Taip jei tu nusipirkai tada PC kai isleido XBox 360 dabar GTA5 tikrai nepazaistum nepirkes naujo kompo, neveltui GTA5 dar neisejo PC platformai, bei naujos kartos konsolems. Ir tikiu kad sitas modelis ateity keisis bet kokas tai viskas kaip ir seniau. Be to gelezis gal ir panasi - platformos skiriasi, jei taip paprasta butu turetume *nix platformai zaidimu ne maziau nei win.
zet 2014-07-17 16:26
Na kaip tau irodyti toki dalyka, kad jei A=B, B=C, tai A=C ? Naudok tikslias savokas. Ka turi omeny sakydamas, kad "vilks". Jei bandysi zaisti ant max nustatymu, tada taip, fps bus mazi. Bet kalba neina apie tai. O kalba eina apie butinybe atsinaujinti. Ir mano teiginys ,kad nereikes atsinaujinti. Na kaip paprasciau issiasikinti. Vaizdo kokybe prie panasiu systemu galima konvertuoti i skaiciuojamaja galia. Tad isejo PS4 kurios GPU galia yra tarkim apie viena teroflopa. Nusiperki kompiuteri, kurio galia irgi apie viena teroflopa. Po 4 metu iseina naujas zaidimas, kurio max grafika isnaudoti reikia 4 teroflopu skaiciuojamosios galios. Bet tas pats zaidimas iseina ir ant konsoliu PS4. Tada jus sakote, kad reikia atsinaujinti PC, o konsoles nereikia. Ir jus KLYSTATE. Nes GALIMA atsinaujinti. Kitaip tariant PC suteikia GALIMYBE atsinaujinti ir megautis geresne grafika. Na aisku tai kainuoja. O kas atsitinka tiems PC turetojams, kurie turi sena kompa su 1 teraflopu skaicuojamosios galios ? Nu nieko, mato tokia pat grafika kaip ir konsoliu turetojai. Tik tie nustatymai gal vadinis "middle" (vidutiniai). Bet realiai vaizdas per monika bus lygiai toks pats ar panasus kaip seno 4 metu PS4. Tad tiek PS4 savininkas 4 metus matys vienoda grafika (atitinkacia 1teroflopa), tiek tas pats PC turejotas matys grafika atitinkancia 1 teroflopa. Tik PC turetojas gali dar nustatymus pasikoreguoti. Pvz jei tai koks sutersas jis gali pasikelti FPS paaukodamas dali seseliu, kas per saudykle man svarbiau. Tiesa, su senesnem konsolem nebuvo vienas prie vieno. Tarkim jei PC turejo xbox360 pajeguma, tai praejus kiek tai metu salyginai vizualioji matomoji grafika tabdavo siek tiek prastesne. Cia grynai del to, kad systemu skirtumai buvo gan dideli, ir konsoles buvo labiau optimizuotos. Na ir bluro turejo 10 kartu daugiau. Bet tas skirtumas gal susidare 20% per visa eile metu. Bet PC zaidimu konfiguravimo galimybes kazkiek pagelbedavo. Bet vel, cia tik su salyga,jei zaidimo kurejai patingedavo optimizuoti zaidima PC rinkai. Dabartines sistemos daug labiau panasios, tad einant metams nuokrypis gal bus max 5 procentai. Tarkim teoriskai jei perki vienodo galingumo PC kaip PS4, ir tarkim abu zaidimai turi 60FPS ,tai po 5 metu jei nauja zaidima PS4 pavez ant 30 fps, tai ta pati zaidima paves tavo zaidimas ant 28 -29 fps. Na numete dali seseliu ir turi 40 fps kai PS4 zaidejai zais laimingai su 30fps. Jei po to ka parasiau, vistiek sakai, kad pc nepaves zaidimu po n metu, ta zinok tada nesistebiu, kodel tiek daug zmoniu neislaiko matiekos valstybinio egzamino.
Simplicity 2014-07-17 16:41
Visų pirma, jei šiandieninio 2000 litų kainuojančio PC turėtojas žaidimo išleidimo dieną turės nusimesti vaizdo kokybės parametrus iki šiandieninių konsolių lygio (arba atsinaujinti vaizdo posistemę), tai konsolių turėtojai šio žaidimo net ir neturės, o galės dantis pakabinę Youtubėj video žiūrėt. Na, o antra, jei pasiteisins STEAM OS, tai konsolėms išvis mirtis bus,— prie jų liks tik tie, kuriems svarbūs tik XBOX ar PS konsolėms skirti sėdint prie kompo arba išsidrėbus ant sofos prieš teliką su draugais žaisti krepšinį ar kitą komandinį sportą. Kaip gražiai visa tai atrodys ant FULL HD televizoriaus, priklauso tik nuo jūsų žaidimų kompiuterio, o prie teliko gali būti pajungtas ir koks Media center su AMD APU procesoriumi už 800 litų (ar turimas nešiojamas kompiuteris). p.s. PC turėtojams žaidimas tinkle (multiplayer) vis dar nemokamas ir panašu jog ilgai toks liks, o tuo tarpu XBOX turėtojai už tą malonumą prie žaidimo kainos turi pridėti dar ir GOLD membership (po 60€ kasmet).
zet 2014-07-17 16:49
Tiesa, vienas faktas, del perkant PC, reikia atitinkamai ji sukonfiguruoti. Su Intel C2D is pacios pirmos kartos , uzsisakiau, kai LT dar nepardavinejo, zaidziau sekmingai dar zaidimus : crysis 1, 2, witcheris 1, 2, assasinai, mass effect 2, 3, Deus Ex, Nauja tomb rider ir visus kitus zaidimus, kol nenumire jis pries pusantru metu. Tiesa, turejau motinine geresne, nes zaidziant tinklinius zaidimus tai svarbu. Ir vaizduske buvo gtx980. Vienintelis blogis, kad maza rezoliucija "realiai" palaike. Aisku, ir windozai buvo xp., kurie resursu nevalge. Pries tai buvusiam poste paaiskinau, kodel praejus metams senos kartos konsolese grafika tapo siek teik geresne (salyginai). Su dabartinem konsolem to bus daug maziau del panasesniu arhitekturu. Tad tereikia nusipirkti kompa su 20% daugiau pajegumo negu PS4, ir sekmingai megausis ta pacia grafika, net jei zaidimu kurejas pamirs specialiai optimizuoti. Ai, va kas blogai, kai zaidimai PC rinkai iseina pvz tik ant naujesnio DirectX, kai semgingai veikia ant konsoliu naudojant senesni DirectX. Gali buti ir kitu dirbtinu veiksniu, su tikslu priversti atsinaujinti PC vartotojus. Kita vertus, gelezies pajegumu kitimo greiciai nera tokie, kad per metus ten vos padvigubeja, dabar PCU is Intelio puses isvis "ant" ekonomiskumo eina. Vaizdo kortu naujos serijos reciau iseina,ir tai dalinai senos buna naujai pervadintos su minimaliais paturbininimais. PC ir konsoliu architekturos panasios. Tad sakau, nusiperki siek tiek galingesni kompa negu dabartines plansetes ir esi ramus visa planseciu gyvavimo cikla. O jei nusiperki "highendini" kompa, tai visus dabartiniu konsoliu gyvavimo metus megausis geresne grafika negu konsoliu turetojai.
sanke 2014-07-17 16:50
Prie ko cia matematika, zmogau racionalusis! Kalbu, kad konsoles gyvavimo laikas ilgesnis, ko pasekoje ir islaidos mazesnes PVZ: Jei Petras nori pazaisti nauja zaidima A su grafika Š po N (per konsoles gyvavimo laika) metu, greiciausiai jis ta gales padaryti, taciau Jonas susigundes PC ir nusipirkes panasiu metu kai Petras pirko konsole greciausiai A zaidimo nebegales pazaisti ir tures papildomai investuoti i gelezi, OS... Ta siuo metu matom su GTA5. Ar pakankamai aisku ar reiks formulem pagrysti
bullka 2014-07-17 16:55
Pakartoju savo pavyzdį dar kartą: Su 2008 metų tai dienai puikiu kompu ir GPU (AMD HD4850) aš šiandien negaliu paleisti Battlefield4. NEGALIU PALEISTI ant bet kokių nustatymų. T.y. gal ir sulaukčiau, kol pasikrautų, slide show pažiūrėčiau ir pan. Bet tai ne žaidimas. Kai tuo tarpu 2005 metais išleista konsolė be problemų paveža (be abejo su HW atitinkančiu grafikos lygiu). Jauti skirtumą tarp "ant PC neįmanoma žaisti" ir "senoje konsolėje tas žaidimas veikia"? Čia teisingai žmonės sako: PC sensta daug greičiau; jei norite mėgautis tais savo FPS'ais, naujais žaidimais, mod'ais, ilgais pimpiais ir pan. - už tai susimokate labai brangiai.
ra2 2014-07-17 16:57
- leisiu sau pabrėžti, kad "tikri" žaidėjai šlykštisi net menkiausiais rūpesčiais žaidime ar žaidimui..
Pumper 2014-07-17 17:00
Matom, kad ir 360/PS3 to GTA5 nepavelka, todėl jis atrodo tragiškai. PC geimeriai tokio Š nebūtų pirkę, dėl ko išleidimą atidėjo iki Xbone/PS4 versijų perleidimo. https://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4
zet 2014-07-17 17:02
Na skirtumai tik tokie gali buti: 1. Zaidimas dirbtinai isleistas ant naujesnio negu sena vaizduske DirectX'o. 2. Tycia ar netycia zaidimas visiskai neoptimizuotas ant PC. Na pirmu atveju nieko nepadarysi. 2. Atveju tas skirtumas ir tai paskaiciuojamas pagal architekturos skitumus. Senesnem konsolem skirtumas buvo didesnis. Bet velgi, turejo buti visiskai neoptimizuoti PC rinkai zaidimai (prastas portas nuo konsoles link PC). Tad antru atveju mano galva skirtumas tarp pajegumo isgauti panasia grafika gal max 20%. Dabartines plansetes daug panasesnes, tad: 1. Atveju nu nieko nepadarysi 2. Atveju max 5 % skirtumas. O iskaitant, kad jei nusipirksi highteindini kompa, tai ir po 5 metu turesi geresne grafika negu dabartines naujos konsoles.
Pumper 2014-07-17 17:03
Pataisiau. O draiverius seniausiai automatiškai atnaujina, įrašo automatiškai (nebent piratauji), kontrolerį kokį tik nori gali pasijungti ir gali PC pasistatyti prie to paties TV arba viską streaminti į bet kurį TV namuose.
zet 2014-07-17 17:04
Trys pagrindiniai nustatymai: Aukstas, vidutinis, zemas. Pastangos tai pasrinkinti daznai yra mazesnes negu atsinesti savo uzpakali iki sofos O papildomos galimybes optimizacijai yra tam, kam jos patinka. Tai nera butina, tai papildomai, kam tai nera sunku
bullka 2014-07-17 17:14
Tu čia rimtai lygini PS3 grafiką su PS4 ir teigi rimtu veidu, kad PS4 yra geriau?????? Mr. Obvious