JAV ir ES paskelbė naujas sankcijas Rusijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vbagd 2014-07-17 09:11
Apie JAV skirtas sankcijas parašyta tik tiek, kad yra kažkokios sankcijos? Trubūt juokaujat su tokiu informatyvumu.
Moribus 2014-07-17 10:55
Vyktų gamtinių išteklių prekyba eurais, ne dolcais, tai EU atsileistų, o JAV bankrutuotų. Bet čia jau paskutinis koziris rusų rankovėje. O jei ir kinai rinktūsi eurą...
Eidumukas 2014-07-17 11:09
Jei ES kada nors taps federaciniu dariniu arba bus dar labiau sustiprintos ECB galios, tuomet galbūt euras ir aplenks dolerį kaip tarptautinių sandorių valiuta, bet tas dar negreitai bus, jei apskritai bus.
uodas 2014-07-17 13:28
neviskas paremta ekonomikos vadoveliais, kartais (kaip siuo atveju) geopolitiniais motyvais arba atkirciu jav, kai esi smaugiamas, paims ir pasirinks eura ir apsišiks ta amerika - tikliau aisku kad neapsišiks, dar niekada istorija nebuvo perrasoma pagal ekonomikos vadoveli - visada tik krauju, arba apgaulem, machinacijom. JAV dar daug koziriu rankoveje turi, kaip dabar kiršina ukraina su rusija is uz atlanto, bet manau jei reiks ir su kinija graziai supjudys. jei reiks kadanors, ir mus sukiršins su lenkais, arba braliukais, arba išvis zemaitija su aukstaitija, kad išsipjautume - juk ta jie moka. pas juos didziausias skyrius cžv tam skirtas. bet mes busime labai, labai geri ir paklusnus obamai - kei jie šypsosys ir mes šypsosimės, kai jie rėks, mes dar garsiau rėkausim ant visų (losim) ir gal but tikekimes niekada taip neatsitiks.
vanduo4 2014-07-17 16:24
- Tai tu save laikai durneliu, kury betkas gali sukirsinti net su geriausiais draugais? O gal persekiojimo - paranoja issivyste? - Klausyk - Rusijoje viska valdo viena didele ranka, kuri kaip tik nori perstumdo figuras, bet vakaru pasaulyje yra pasirinkimo laisve. Aisku viskam yra ribos, bet cia tikrai ne viskas vyksta pagal vadovely, o va RUsijoje viskas vyksta tik pagal vadovely - sefas pasake, gandonas vykdo. - Tikriausiai tave gasdina tavo paties caro vergu instinktai, kuriems nesugebesi atsispirti kai tavo sefas lieps drauga nuzudyti?!
Cigaras 2014-07-17 17:48
Vakaruose kitaip? http://www.respublika.lt/lt/naujienos/n ... a/,print.1
Shioks 2014-07-17 18:17
Atsakysiu del to, kad vanduo4 parase. Pastoviai neisiskaitai kas parasyta tekste ir tarp eiluciu, ka matai ta darai kiek pastebejau, mastai tarsi butum siauro mastymo asmuo Jei domies kazkiek, tai domekis ne vien apie Rosija, bet ir kitus pasaulio krastus. Patikek reiks ir su geriausiais draugais supjudys, nevienas toks atvejas yra buves. Rusijoje valdoma viena didele ranka? Na zinok JAV ar UK lygiai tas pats, kaip ir Bundestage (beto ji dar pirstu dazniausiai pastumia ir JAV). Duosiu pavyzdi, kiek buvau kazkada pastebejas palaikai Lietuvos valdzia, ju pozicija ir t.t. , bet as jos nepalaikau, ji man asmeniskai vos ne priesas, nes yra labai daug neatitikmenu tarp jos ir manes. Tavo valdzia lieps mane nukenksminti ir tu tai su malonumu padarysi, nes ta valdzia palaikai. Viskas labai paprasta. Stai tau labai paprasti atsakymai kurie tu niekada nesugalvosi, jei busi protingas priimsi kaip korekcija tavo ziniu, jei busi staciokas kibsi i atlapus, nes kitokio pasaulio negali suvokti.
vanduo4 2014-07-19 06:56
"Nukenksminti" Rusijoje - reiskia "sunaikinti"; "Nukenksminti" demokratijoje - reiskia "pastatyti y vieta". - Jeigu manysiu, kad jie teisus ir jeigu tai bus mano tiesiogine pareiga - taip ir padarysiu. Rusijoje niekas neklausia kokios tavo pareigos ir tavo pozicija - arba vykdai arba busi nukenksmintas pats; - O as palaikau tuos, kurie labiausiai atitinka mano interesus. Siuo atveju as nepalaikau Rusijos pozicijos, nes ji gyvena akmens amziaus Pasaulio suvokimu - sistema pagrysta kriminalinio valdymo principu - fiziskai stipriausias ir agresyviausias valdo; - Anksciau as zmones skirsciau y brolius, tautiecius, klasiokus ir kt. Dabar man svarbu tie, kurie yra mano puseje, t.y. pasauly supranta panasiai kaip as. Tegu tai buna negras ar zydas - visiskai nesvarbu, jeigu jis tvarkosi protingai, tegu valdo, bet ne koks apsimyzes lietuvis - pastoviai skubantis priminti savo kilme ir grojantis ant tavo jausmu; - Beje tu man nieko nepadarei. Gal kartais ir grieztai kazka pakomentuoju, na gal cia kulturos stoka. Kiekvienas gali tureti savo nuomone, bet kai ta nuomone vyksta kazkokima fone, kurio tu negali toleruoti - zmogau, reikia kazka daryti; Pvz.: Georgijaus juostele - grazu. Laimejimo simbolis. Hitlerio svastika - tai (kiek pamenu) gyvybes simbolis, bet jis uzdraustas, nes buvo panaudotas netinkamai ir jis vienija netinkamo elgesio atstovus. Siuo metu, Kolorado vabalu simbolika irgi kelia dvejopus jausmus. Tad reikia buti supratingam ir bent kol kas tos juosteles nedeveti, nors ji tau ir daug reiskia - tai pagarba zustantiems Ukrainoje, arba pagarba teroristams. Tavo teise rinktis.