Neapdairūs Rusijos kariai socialiniuose tinkluose griauna Kremliaus melus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sloggi 2014-08-01 11:36
Rusijoje galima tattoo ant plastakos kariam galima turet ?..
Eidumukas 2014-08-01 12:12
Jei galima netisėtai kirsti valstybės sieną, kad padėtų kariauti separatistams, tai tatuiruotę tikrai galima turėti.
Aklas 2014-08-01 12:54
Gal kitoks klausimas - del taturuotes ant plastakos neima i armija?
sub 2014-08-01 14:00
Spėju kad daugumą tatoo kareiviai pasidaro kariuomenėje (kaip kalėjime). Žinau, kad į policiją, gretoją pagalbą ir gaisrininkus neimą su tatuiruotėmis.
zaliaakis 2014-08-01 18:31
NE... Todel jau drasiai galima abejoti straispnio tikrumu
sloggi 2014-08-01 21:59
Pabandyk i betkokia sukarinta spec pasmus istot, ypac gerai matomoje vietoje. Seniau kai ejau med komisija buvo net klausimas, ar turiu tokiu dalyku. Visgi nebereikalo reikia kariam snuki skust kasdien. Priedo yra daug specialybiu kur negalima turet ir nesukarintose darbo vietose, kai reikia ivaizdi palaikyt tam tikra. PS: cia citatos dalis is svetaines lietuvos kariuomenes. "Pavyzdžiui, norintiems šiuo metu tapti kariu reiktų pagalvoti apie galimas tatuiruotės pasekmes ir ypač apie jų vietą bei piešinio turinį, nes tai gali būti nesuderinama su numatomos tarnybos pobūdžiu."
X-log 2014-08-01 23:11
Rusijoj yra sauktiniu kariuomene, jeigu taturuote butu pretekstas buti nepriimtam i ja, tai gan nemazai individu margi vaiksciotu (paprastas privalomos tarnybos isvengimo budas)
Arns 2014-08-02 00:58
eiliniu gal ir netrukdis, bet aukštesnių postų siekti kelias - užkirstas. Visose kariuomenėse galioja tas pats. O tikėti pasakomis, kad šauktinį pasodino už priešraketinės gynybos sistemos "vairo"... Už bet kokios rimtesnės technikos sodinami tik su atitinkamu ištarnavimu arba mokslais (t.y jau turinčio laipsnį, o pagal tris juosteles, jis turėtu būti kažkokio laipsnio seržantas)
lucy 2014-08-02 01:57
Nu nežinau man protas neišneša, jei jis net ne eilinis kaip jis gali būti toks durnas ir taip išsiduoti, perskaičius jo postus tik *facepalm* ir norisi daryt. Kaip suprantu jei jau kariuomenė eina į Ukrainą, tai turėtų būti kažkokio lygio slapta operacija ir tai turėtų būti specialiosios pajėgos kokios, o ne šiaip pėškos ir klounai surinkti. Nėjau nėra taisyklių kokių jokių telefonų ar panašiai gi juos gali pagal jų skleidžiamą signalą susekti... Nu vienu žodžiu arba Šotkinui dabar bus labai blogai ir per bukumą subinė kaip reikiant atkentės + Rusijos armijoje nėra jokių elementariausių saugumo taisyklių arba čia feikas. Nors Rusija tikrai moka susifuckupinti ir tvarka niekada nepasižymėjo.
DJ_LFS 2014-08-02 05:33
Visose valstybėse įdarbinta gausybė žmonių, kurių darbas yra rašyti Rusiją ginančius komentarus, kad tie komentarai pradėtų dominuoti ir kitaip mąstantys žmonės pasijustų esantys mažuma.
batusia 2014-08-02 09:55
FAG - Fat Ass Guerrilla. Apmokomi greitai type'inti abejomis rankomis, naudotis ctrl + f greitam citavimui bei koordinuoti tarpusavio veiksmus per IRC?
sloggi 2014-08-03 13:42
Tiek vienoje tiek kitoje puse atsiras paranoiku katrie manau dar netokiu samokslo teoriju prigalvos, kazkodel dazniausiai tai paprasti zmones. Zinai pasakysiu dar didesni gedinga dalyka uz tai? Tai jog tu didziuojies, kad esi lietuvis, bet sugebi uzsirasyti tai angliskai. Europai jau net nereikia plaut mums smegenu, mes ir taip esame jos isplauti iki tokio lygio..
Ernestass 2014-08-03 15:44
O aš asmeniškai pritariu su Rusijos nuomone. Ji jau seniai tyčiojosi iš vakarų tendencijos blogerius ir socialinius tinklus už įrodymus imti. Ir netgi tos nuotraukos yra abejotino tikrumo vien dėl to, kad dėl jų nebuvo surenka jokia spaudos konferencija ir tik papostintos tų pačių blogerių. Jau nekalbant apie pačios Rusijos teiginius, kad jos suklastotos. Bendrai, jei vakarams rūpėtų tiesa tai jie kovotų taip kaip dabar daro Rusija. Imtu realius jų teiginius ir keltų jiems klausimus. Bandytų užginčyti jų tikrumą vietoje to, ką daro dabar. Deja, vakarai tik toliau varo savo propagandą ir niekados negirdėjau, kad Rusijos 10'imt klausimų ar kita jos kritika kada būtų atsakyta. P.s: pasienio konfliktai ar bent teiginiai apie juos nutinka dažniau nei girdime. Šis neva apšaudymas Ukrainos pajėgų yra toks pat įprastas kaip Rusijos teiginiai, kad jų pasienio punktai buvo apšaudyti. Vakarai dažnai išsirenka jai palankiausius įvykius ir išpučia didžiulius burbulus iš jų. Jei tai tiesa, tai kuo jų spauda skiriasi nuo Rusijos propagandos tada?
wizby 2014-08-04 09:40
Chebra, susisiūkit! Kai kuriem čia smarkiai vata jau pradėjo kristi...
Aklas 2014-08-04 10:21
sloggi ir Ernestass noriu jūsų paklausti, jūs kur norėtumėte gyventi, Rusijos sudėtyje ar Europos sąjungos?