Jau rugsėjį sulauksime Windows 9 Preview

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

FtBall 2014-08-19 11:45
Pastoviai gandai. Jau netgi mačiau "testų" iPhone 6 vs Galaxy 5.
sabotan 2014-08-19 12:07
Va kai iseis tai iseis bet tos plyteles mane erzina
SpAcE7 2014-08-19 14:49
Tai kam tada naudojiesi PC ir visais kitais išmanaisiais įrenginiais? Dabar, kai naršai, tavo vadinamasis naršymo langas yra plytelės (kvadrato/stačiakampio) formos, susimažink tą langą kaip nori, jis vistiek bus stačiakampio/kvadrato formos. Windows OS ir yra "langai", ir kitos OS tai kopina (macOS ir t.t), nes nieko tobulesnio nesugalvosi. Tavo taskbar etc. yra kvadrato/stačiakampio formos. WHERE'S THE PROBLEM? Kai tik nukelia tave į metro sąsaja, tai lyg pasaulio pabaiga ir pirmą kartą matai kvadratą?
ra2 2014-08-19 15:04
- Apvalus kvadratas vis tik malonesnis normalaus (ne fanatiko?) akiai.. p.s. .. čia turima mintyje tiek formos, tiek paveikslai ar video, tiek iconos su permatomu fonu (užapvalintos?), kuris dominavo iki Win-8..
Evaldas 2014-08-19 15:08
Na anksčiau dominavo realistic stilius interneto platybėse, kurį pakeitė flat stilius, kuris mano manymu ir išsamesnis, ir malonesnis akiai ir bendrai paėmus kur kas gražiau ir tvarkingiau atrodo. Kas dominavo seniau neturi dominuoti visą laiką. For the luls. http://www.flatvsrealism.com/
ra2 2014-08-19 15:14
- Taip, 2D realizmas miršta, miršta tam, kad prisikeltų kaip 3D realizmas!
Evaldas 2014-08-19 19:53
Na tam prireiks tinkamos ir pilnavertės 3D įvedimo sistemos. O po to jau galima ir apie jos dizainą kalbėt.
bahuriux 2014-08-19 20:41
Kas yra tobula, paprasta ir veikia nepriekaistingai, neturi buti keiciama i nesusipratimus nepatogius, pirkejai aiskiai tai irode M$ savo piniginemis. As apie interfeisa, o ne apie pacia OS. Beto pirma susiko w7 su aero, del ko 3D testai ir zaidimai sukasi 15-25% leciau, zinau nes testavau, kai ijungi clasic isvaizda tada atgauni tai ka aero sueda. Aisku paskui padare DOS laiku interfeisa w8 ir vel stebuklas atgavo ta ka susiko aero.
Domas1 2014-08-20 07:08
Kad pereiti prie nauju Windows mano nuomone turetu sutvarkyti situos dalykus: 1) pilnas palaikymas programines irangos ir programu net veikusiu XP rezimu kaip kad Windows 7 ko jau nebera 8 2) normali windows paieska kaip kad XP tik kur kas patobulinta idiegus Search MyFiles is nirsoft.net kaip kad daugybe irankiu ir itin mazu programeliu kurios itin padeda kasdieniams darbais 3) butu gerai jog panaikintu "blue" ar bet kokios spalvos dead screen'a, jei kazkas negerai su hardwaru butu tiesiog ismetas pranesimas ir dump failai ar log failai, o ne uzlenkiama/perkraunama OS, veikimas butu panasiai kaip Javos ar .NET Frameworku jog nuluzus programos darbui nepasitemptu pacios OS, tas pat butu gerai su OS tvarkyklemis ir gelezimi, jei nustojo kas nors veikti vistiek neuzluztu, o tik pasiulytu perkrauti kompa ir pan ir t.t.
Domas1 2014-08-20 07:16
Dar tokios nesamones nepastebejau, bet gal ir yra kokia nedidele tiesa, tiesa jei atrodo jog geimas suleteje net ~15-25% tai gal laikas kompe vaizdo korta pasikeisti ar isideti antra, trecia ir pan. Nezinau as tai galiu vienu metu ir Grid 2 ir NFS naujausius ir dar aibe zaidimu niekas nelagina is windows i zaidima uztrunka vos viena kita sekundes dalis. Manau tai itakoja ne tik keleta vaizdo kortu bet ir atminties kiekis kompe ir turimas greitas SSD. Siaip man isvis nesuprantama kai zmones i kompus isidiegia 64bit OS ir poto skundziasi jog stringa kai pas juos vos 4GB, isidedi 16GB ir pamirsti isvis problemas. Manau i naujus Windows reiktu idiegti dar papildoma 3D darbastali ka esu naudojas senais laikais dar prie W98 buvo tikrai super dalykas, o del lagu kompa tiesiog normalu reikia tureti.
Evaldas 2014-08-20 09:04
Tau gal nesusipratimas, o man(manau ir daug kam be manęs) pati Flat stiliaus vartotojo sąsaja kur kas tvarkingesnė atrodo ir dauguma atvejų išsamesnė. Manai kitaip? Visiem neįtiksi. Skonio reikalas galų gale.
1hitkillhack 2014-08-20 18:35
Manau kitaip. Geriau įtikti daugumai ir išlaikyti monopolį, nei išradinėti dviratį kuris patinka grupelei...
Evaldas 2014-08-20 19:52
Daug kas <> dauguma. O monopolis puikiai įtinka daugumai su senesne OS versija. Darbe sėdžiu vis dar su Windows 7. Ant rankos pirštų galiu suskaičiuot kiek kartų atsidaręs buvau Start Menu ir koks jis reikalingas kam nors išskyrus Shut Down funkciją. Kol kas įspūdis susidaręs kad dauguma bamba, kad tik bambėt.
PCP 2014-08-20 21:33
Windows 8 yra neblogų naujienų, kad ir kiek geresnis multi-monitor palaikymas, tačiau yra ir sunkiai logika paaiškinamų sprendimų - pvz patyliukais išimta wifi-hotspot funkcija. Arba sakysim - nebėra widgetų. Jau nekalbant apie apsurdišką niekam netinkamos plytelių aplinkos kišimą. windowsuose 8 mane asmeniškai verčia žiaugčioti iš pasišlykštėjimo, netgi įsirašiau sulietuvimo paketą nors niekada to nesu daręs. Ble. Kantrybės nebėra viską vardinti.
SpAcE7 2014-08-20 23:36
Matau išvis nemoki windowsais naudotis.. užtenka paspausti alt+tab ir įeisi į tą desktopą, jei tavo rankos tokios kreivos ir nemoki užtaikyti ant tavo vadinamojo plotelio (jis nė kiek nepasikeitė savo dydžiu nuo windows 7, nors yra nematomas, užtat UI gražiau atrodo) be to WINDOWS KEY pagaliau įgavo daug svarbesnių funkcijų, kurias gali panaudoti per windows 8. Programą pavadino app ir jau dėl to win8.1 katastrofa? (netgi lithuanian patch vargti rašytis (nors IT kalboje, tai tik kaip tik apsunkina viską)). Jei taip, tai čia jau tavo psichologinės problemos, o ne windows kaltė. Neskaitant windows 8.1 performance pranašumo prieš windows7 (nebėra aero (fps boost), directx11.2, geresnis kernel, fast boot, su ssd daug geriau draugauja, nei su win7) tęsti? Bet ne man spręsti, pats rinkis, ar sėdėti su sena OS akmens amžiuje, dėl savo įsitikinimų ir tingėjimu pasidomėti savo OS ir kaltinti DĖL TO OS ar judėti kartu su naujomis, patobulintomis technologijomis (OS etc.).
Evaldas 2014-08-21 09:49
Viską realiai išdėstė asmuo parašęs virš manęs. O kas tamstai PCP nepavyksta su show desktop? Pas mane viskas puikiai veikia. Gal netyčia turite dvi kaires rankas? ; )
PCP 2014-09-03 00:26
Iš ko darote išvadą kad aš nejudu? Velku šitą nesamonių kryžių vardan geresnio performanso, bet kodėl tai tiesiog negali būti technologiškai inovatyvus produktas tenkinantis vartotojo poreikius, o ne sadomazochistinė x*inią? yra vartotojų grupė kuri mėgsta kai jų poreikius ne tenkina, o formuoja, bet jie perka apple. Vidutinis windows vartotojas, patinka tai MS ar ne, nori turėti veiksmų bei pasirinkimų laisvę, ir maksimalų produktyvumą, ir jo pirkti planšetinius kompiuterius bei atsisakyti pelės kažkokiais plasmasiniais blizgučiais neprivers. Tai tiek
Niemand 2014-09-03 01:16
Ką rašo PCP yra amžinas ginčas tarp namų šeimininkės ir profesionalaus kompo vartotojo. Kas tinka vienam, niekada netiks kitam. O kadangi dauguma pinigų už kompus šiai dienai sumoka būtent namų šeimininkės, konfliktas išsisprendžia savaime. Profesionalams belieka tyliai keikiantis susitaikyti ir gaišti laiką prisitaikant sistemą savo poreikiams. Taigis su sitemos taikymu namų šeimininkės poreikiams, galiu susitaikyti. Bet vat su kitais vidutiniam vartotojui paslėptais momentais - niekaip. Yra toks daiktas, kaipo .NET framework, kuris nuo septyniukės patapo win sudedamąja dalimi, o irXP visada buvo. - Kaip taip gaunasi, kad septyniukėj ir aukščiau MS patyliukais perdaro spalvų schemą ir ta proga pusė controls'ų pajuoduoja? Kas čia per technologinis proveržis, verčiantis keisti spalvų konstantų reikšmes? - Toliau yra tokie akivaizdžiai naudingi dalykai, kaip funkcija File.Exists. Kam šautų į galvą, kad ši funkcija neraudonuodama, t.y. be jokio exception'o, gali meluoti ryšium su saugumo paranoja? Nauja mada security dezinformuoti programas? Aš šitą pokštą aptikau atsitiktinai, dokumentacijoje (MSDN) nieko panašaus nėra. - Toliau su septyniuke nebeliko absoliučiai jokios vietos, kur programa gali savo nuožiūra tvarkyti savo pačios failus bet kokio saugumo lygio konfiguracijoje. Galima aišku kaltinti kreivarankius adminus, bet vienok nebuvimas programos nuosavo sandbox'o - atgal prie klasikinio unix, kuris vartotojų nemyli pagal apibrėžimą. - Toliau yra toks reportviewer'is, skirtas printinimo veikimui. Tai vat migruojant į dešimtą versiją, t.y. apytiksliai septyniuką, nėra jokių bent daugmaž stabiliai veikiančių konversijų į naują formatą. Įsivaizduokit, kad su nauju word nebegalit atidaryti praėjusios versijos doc'ų... Ir tokių paslėptų pokštų yra kur kas daugiau... Bala nematę tų šeimininkų, susikonfiguruosiu kaip nors sistemą sau, bet už kokias nuodėmes sukurti krūvą darbo programeriams, dirbantiems su tavo paties produktu...