NATO palydovinės nuotraukos įrodo: Ukrainoje – jau daugiau kaip 1000 Rusijos karių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2014-08-29 20:20
Manyciau forumo dalyvis Arns turi ka pasakyti siuo klausimu.
kionig 2014-08-29 21:27
Ne tik Arns, bet ir Ernestas..
enjoy.slurm 2014-08-29 22:43
Rusijos atsakymas- is kompiuterinio zaidimo cia paimti printscreenai.. Gaila neivardijo zaidimo pavadinimo, turetu buti neblogas RTS
andriulis 2014-08-29 23:52
Tas trolis pasikaustęs, jis į tokią nesąmonę atsakys tokio pačio lygio nesąmone.
Ernestass 2014-08-30 03:07
Turiu aš visais gyvenimo klausimais ką pasisakyti. Taip, tai situacija Ukrainoje toli gražu nuo to kas piešiama Ukrainos propogandos. Tūkstantinės Ukrainos pajėgos yra apsuptos sukilėlių. Dabar su Rusijos didėjančiu veržimusi į Ukrainą, aš sunkiai matau kaip tos pajėgos sugebės išsivaduoti, ypač kai Ukrainos politika yra suinteresuota sostinių paėmimu, o ne realių karinių interesų tenkinimu. http://www.forbes.com/sites/stratfor/20 ... offensive/ Juokinga man skaityti apie Ukrainos siekius atsikovoti žmonių palankumą. Gal jei mažiau būtų bombarduojami jų miestai, būtų teikiama humanitarinė pagalba ne vien tik Rusų ir patys ten gyvenantys žmonės nebūtų vadinami teroristais, gal būt tada būtų galima kalbėti apie kažkokias simpatijas Ukrainai. Jei šie regionai turi proto, tai bėgs nuo skęstančios Ukrainos kuo toliau, man net baisu pagalvoti iš kur dabar tie pinigai Ukrainos išlaikymui ateis... Kitas dalykas, jokios čia man modernios ir ypač sudėtingos technikos nebūtų. Rusai taip tik stengiasi supaprastinti savo techniką ir kaip pavyzdžiui naujausiais BMD-4M iš vis nereikia jokio išsimokslinimo tam, kad jį galėtum minimaliai valdyti. Be to, reikia nepamiršti, kad daugybė technikos sukilėliai gauna iš Ukrainos kariuomenės, o ne iš Rusijos. Kol kas nemačiau nei vieno straipsnio, tuo daugiau ir vizualinio patvirtinimo, kurie analizuotu ką sukilėliai turi ir kodėl tai yra būtent Rusijos, o ne Ukrainos. Ir šis straipsnis tuo nusikalsta, nes po to yra pradedama spekuliuoti nuomonėmis, o ne faktais. Sakiau aš nuo pat pradžių, kad vakarai yra bestuburiai ir jų įtaka konfliktui minimali, netgi finansavimo normalaus dar nėra Ukrainai pradėto... Žiūrėkime toliau ir laukime dar vienos bangos ''baisiųjų'' sankcijų Rusijai.
Anonymous 2014-08-30 08:46
Jau vienas karys yra intervencija. O tankas - atviras karas. Ir nesvarbu, iš esmės, kas ten geras ir kas blogas.
zaliaakis 2014-08-30 09:27
Kad niekas to konflikto nesprendzia... Ukrainos vadovybe tyli, nesitaria. Tik grasina ir ,,bando,, jega konflikta uzglaistyti. Vakarams isvis neaisku kas rupi ? O rusus galima suprasti tik tiek kad daug ,,savu,, ten .... Visa kita nepateisinama ! Bet kaip visada, kieno bus didesnis interesas ir karine jega, tas ir nuspres kaip kas toliau. O su laiku kad ir po 10-20 metu viskas apsislifuos. Naujos kartos isaugs ir vel bus taip kaip buvo numatyta kad butu...
Anonymous 2014-08-30 09:46
Tai kokie ten „savi“?! Ką, jų Rusijon neišleidžia? Ar ne tie „savi“ dar neseniai džiūgavo, kad pas juos - tai ne toj Rusijoj? Jei rusas ateis Lietuvon - pamatysim, kokį faršą padarys iš „savų“. Бей свойх, чтоб чужые боялись - šitas sarkazmas iš gyvenimo, iš rusų gyvenimo, daugiaamžės „бей" istorijos.
zaliaakis 2014-08-30 10:04
Na kai pasisneki su tais kas ten giminiu turi (rytu ukrainoj). Ir daznai ten buna. Kas kaip kitas zinias gauni, nei musu ziniasklaida skleidzia... Bet jau cia kiekvieno nuomone sava Ir ji turi buti kas kiek gerbtina O kaik kas suzinosim tik gerokai veliau, jei bus ka suzinoti...
kionig 2014-08-30 10:15
O gali pasakyti ką iš viso ten veikia ruseliai su savo karine technika? Kiba jie ten daro eksursiją per Ukrainą? Ar vaizdingų maršrutų per Ukrainą žygį? Jeigu galima faktais, o ne vienpusėmis nuomonėmis. Aš žinau, kad viską lengva nurašyti Ukrainos ir separatistų kaltei, taip pateisinant tuos rusų turistus, kurie nežinia ką ten veikia.
Arns 2014-08-30 11:06
kionig, ar tuos pačius klausimus kėlei ir kai kas kelias dienas žiniasklaida triumfuodavo pranešdama apie amerikiečių bepiločių lėktuvų atakas Pakistane, ar kai spec pajėgos įsiverždavo pasiimti jiems reikiamų žmonių, kaip kad Osamos Bin Laden'o? Rusijos tikslas aiškus, jei nori išlaikyti savo veidą, jie turi laikytis dalintų pažadų. O pažadai buvo nepalikti "savų". Būtu ne ukrainiečiai, ko gero su tokiu savivaliavimu, jau ginti būtu atvesta ir reguliarioji kariuomenė, tačiau dabar siekiama padaryti taip, kaip pagal posakį, jog ir vilkas sotus būtu ir avis sveika. Dėl informacijos tikrumo, šitas informacijos farsas sukamas abiejų pusių, o lietuviai labai entuziastingai prisijungė prie smegenų plovimo. Taip smarkiai, kad patys stebisi kodėl pasaulis vangus. O jis vangus, nes kasdien neskaito ukrainietiškos propagandos versijos. Va kad lrytas, kažkodėl praspausdino visą seriją žurnalistų atsiliepimų, kaip mato ten padėtį, dirbdami konflikto vietoje: http://www.lrytas.lt/pasaulis/rytai-vak ... iu.htm?p=3 http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/akt ... -karus.htm Tad daugiau reikia skaityti straipsniukus ne pagal jaceniuko&co facebook ir twitter parašytus, o pabėgėlių, karių, ten dirbančių žurnalistų pasakojimus. Daugiau prasprūsta atsakymų į klausimą "kodėl", o ne "kada".
andriulis 2014-08-30 12:33
Tu čia lietryčio nuorodų nemėtyk, nes visi žino kokiais pinigais tas laikraštukas valdomas. O kas čia: https://www.youtube.com/watch?v=uhMrXQ61jzw Jeigu ką čia vertimas: Автор видео: «Эти парни готовы к атаке. Вытащить тех, кто застрял там. Хаааай, командир! Вся эта рать готова войти. Раненых и убитых — всех приказано вернуть. Не видно ни конца, ни начала (колонны — Slon). (Поворачивает камеру на себя) Итак, мы готовы вторгнуться. Аллаху акбар! Все в руках Аллаха. Все будет хорошо. Ничего страшного. Постаремся вернуться. Если не вернемся, простите нас за все. Мы не собираемся отступать ни на один шаг. На все воля Всевышнего. Аллаху акбар. (Поворачивает камеру на танкиста). Вот тут чеченские парни. Эти танкисты тоже все чеченцы. Танкист: «С именем Всевышнего идем воевать. Чтобы заставить обосраться этих хохлов. Иншалла». Автор видео: «Амин, амин. Аллаху акбар. Если будет на то воля Всевышнего. Не видно ни начала, ни конца. Эти ребята намерены перейти через Терек». Танкист: «Если будет воля Божья, мы устроим этим фашистам». Автор видео: «Да будет так. Пусть убережет нас Бог от всего плохого. Аллаху акбар».
immortallt 2014-08-30 13:39
Ernestai, man užtenka perskaityti vieną pastraipą suprasti, kad esi durnas arba šlykštus žmogus, tau pasirinkti. Bombarduoja tai rusai, o ne ukrainiečiai pagrinde. Tai rusų kariai slepiasi po ukrainiečiais, elgiasi kaip teroristai ir skerdžia žmones jei jiems paprieštarauja. Bet tu juos dangstai. Bent su vienu žmogumi iš ten pabėgusiu pabendrauk. Dar papasakok, kaip ukrainiečių sukilėliai priešlėktuvines gynybos sistemas, GRAT, šarvuočius ir visa kitą, ko Ukrainos kariuomenės arsenale nėra, nusiperka/pavagia iš vietinių prekybos centrų. Varyk su savo šeima ir vaikais tenais, gal pasiseks ir nukeps tave rusai, o ne tavo šeimą pirma.
bmk1245 2014-08-30 13:41
(1932-1933), plius žmonių judėjimas tarp sovietinių respublikų po WWII? Juk nemažai rytų Ukrainos gyventojų turi giminių Rusijoje, o išlaikyti ryšius tarp giminių po 200-300 metų, "misija neįmanoma", IMHO. Taigi, dažnas, manau, "skaičiuoja" 80 metų (ir mažiau).
kionig 2014-08-30 15:49
Tikrai tikrai žmonės turi savo nuomonę ir vizijas? Šiaip maniau, kad Putinas viską sprendžia vienas už visus..
bahuriux 2014-08-30 16:25
Putino advokatai paziurekit i zemiau esancio straipsnio fotke, cia pasakiau jums suprantama kalba. Civilizuota kalba skambetu mazdaug taip, Rusija pazeide visus imanomus tarptautinius susitarimus ir sutartis, todel turi buti imtasi sankciju, nors ir niekas to nenori, tiesiog putino rezimas ta daryti vercia vakarus. Arns nebejuokink zmoniu su tokiais pasisakymais "pazadejo ginti savus", kas su tavim negerai, kad nesupranti, kad reikia vykdyti sutartis kurios pasirasytos, o ne islempinius pazadus susigalvotus eigoj. Tavo reitingas krenta cia esanciu komentatoriu akyse jau ne dienomis, o valandomis. Pasitempk nes pradzioj atrodei labiau argumentuotas. Cia tokios nesamones nepraeina, kaip delfyje. Ir pageidautina ateity nenaudokit "o pas jus amerikoj negrus musa" rasymo stiliaus, nes atrodo skystai.
Arns 2014-08-30 17:05
Tikslas pateisina priemones. Kol nesusitarsim terminologijom, diskutuosim vaizdžiai ir beprasmiškai. Įsivardinkim ar tokios pačios reikšmės vartojamiems terminams. Nes deja jau kai kam praplautos smegenys iki tiek, kad fašistai=teroristai nėra ta pati propaganda, kuri jau nuo pat pradžių turi sukelti didesnes emocijas, šitaip mažiau dėmesio sutelkiant į sakomas detales.
andriulis 2014-08-30 20:16
Tikriausiai apmokamiems komentatoriams yra duotos tam tikros "atmazkės" taisyklės. Jeigu pasisuka kalba apie tai, ką negalima pateisinti, tuomet reikia sakyti JAV taip darė. Dabar kalba eina apie Ukrainą ir iš Rusijos plūstančius karius su karine technika. Visos kitos istorijos neįdomios, reikia spręsti šį konfliktą, bet kažkam tai mat kompiuterinio žaidimo nuotraukos paviešintos. Cinizmo viršūnė.
lucy 2014-08-30 21:51
andriuli pagal tave, kas nesutinka su tavo nuomone apie Ukraina yra nupirktas komentatorius arba durnas, kitaip tariant "aš visada teisus, kitaip manantys yra idijotai arba nupirkti". Su tokiu požiūriu toli nenueisi O mano nuomone yra tokia Rusai negali leisti prarasti tokia didelę buferinę zoną ir leistis apstatomi raketomis šalia Maskvos ir dabar daro viską ką gali, jog taip nebūtų.
bahuriux 2014-08-30 22:57
Nereikia rodyti savo imperialistiniu ambiciju ir niekas raketom neapstatines, ar tai persunku suprasti nupirktiems (nors nebutinai yra ir is idejos rasanciu) komentatoriams? O dabar priesraketinis skydas bus arti Rusijos sienu ir ukraina istos i NATO, nes kitaip tieisog nesaugu turint toki kaimyna. Ko bijojo rusai (caras) ta ir gaus. Vienintele klaida kuria padare Ukraina yra tai, kad atsisake branduoliniu ginklu, mainais uz bevertes sutartis, kuriu panasu niekas nezada laikytis ypas Rusija, dabar nekiltu jokie konfliktai, jei butu branduoline valstybe. Cia bus pamoka visam pasauliui, kad geriau branduolinis ginklas po pagalve, nei bevertes sutartys. Kas Rusijai trukde ir toliau bendradarbiauti su vakarais versle ir su NATO? Kas nustatinetu raketas i/pries, arba gintis nuo savo partneriu?