Europos Komisija ruošiasi sprendimui, kuris sumažins degalų kainas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Verslininkas 2014-09-08 12:56
Bet tai kaip ziauriai kainpradeda komentuot visokie specialistai. Kiekvienas varo kazkoki keista mela. Vienam blogai ir pradeda kisti kazkokia konkurencija su 94% reguliuojama kaina... omg isidarbina tegu zmogus degalineje. Kitas kalba apie tai jog reikia leist daugiau isivezt. Kabliukas geras ir ant to. Nes leidziant daugiau isivezt daug sunkiau suziuret kiek isiveze. Visi puikiai zinom kaip sunku surast kur ten kas nusuko pacioj lietuvoj. O dar kai pradeda byret is kitu valstybiu isvis pasaka yra. Vienu zodziu juokingi kai kurie komentarai. O kad leidzia tik viena diena keist kainas kuro tai gal it idomiai skamba. Nes tada nebus to bajerio kai tarkime mano bosas degalinej begdavo ryte ziuret kainu i statoila ir lukoila. Jie kelia kelia ir jis. Jie leidzia leidzia ir jis. Pagal zmoniu kieki jis mato kada daugiau pila. Vadinasi ta dienos puse kaina kelia 1-2ct daugiau. Ir viskas tau garantuotas pelnas. Ziauru ble...
bahuriux 2014-09-08 14:49
Butent akcizai ir yra per dideli. Lietuvoj (ir ne tik) pastebetas toks reiskinys, kad žmones isleidzia fiksuota kieki pinigu degalams ir jei degalai pabrangtu pvz 10%, tada ju nuperkama 10% maziau ir atvirksciai atpigus dideja apyvarta. O siaip pingant degalams ju bus suvartota daugiau firmos bus konkurencingesnes, nes gales mazinti kainas, o fiziniai asmenys gales isleisti daugiau degalams, nes kitos prekes ir paslaugos gales pigti. Galutiniam rezultate mokesčiu gal net daugiau butu surenkama ir ekonomikai sveikiau, jau vien del šešelio.
FtBall 2014-09-09 10:26
Aš tai vis dar galvoju, kad Lietuvoj automobiliu važiuot smarkiai per pigu. Pačio kuro gal ir nereiktų brangint, bet tikrai nereikia kas antram studentui po automobilį turėt. Draudimą galėtų kokiu nors būdu pabrangint - tarkim max 2 automobiliai vienam žmogui - iškart daugiau studentų važiuotų viešuoju.
salemas5 2014-09-09 10:54
o dabar papasakok, kam vienam zmogui du atomobiliai? Vieno per akis
1337 2014-09-09 11:26
Ponui su mersedesu prasčiokai po ratais maišosi su savo senais golfais?
FtBall 2014-09-09 16:22
Autobusai per kamščius irgi lėčiau juda (į dešinę juk iš A juostos sukama, dažniausiai).