Apple oficialiai pristatė gerokai ūgtelėjusius išmaniuosius telefonus iPhone 6 (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marius_ 2014-09-10 09:52
gal ir noreciau...
DimQa 2014-09-10 09:54
Sigitas.lk 2014-09-10 11:25
Kazkoks briedas su tuo dvigubu home mygtuko paspaudimu "Pavyzdžiui, jei naršyklės Safari viršuje esantis mygtukas „Back“ yra per aukštai, dvigubas paspaudimas paslinks langą žemyn, taip bus galima lengviau paspausti reikiamą mygtuką." Tai blem, nebutu paprasciau itaisyti mygtuka ATGAL??? Tuo met bereikalingi mygtukai neuzimtu ekrano, nereiktu jokiu dvigubo paspaudimo "inovaciju". Ta atsikisusi kamera atrodo siaubingai, kaip ir visa telefono galine dalis. Bet juk zinoma suplonint telefona 0,5mm daug svarbiau, nei tokios "nesamones" kaip didesne baterija, Full HD ekranas, 2gb ram multitaskingui ir programoms. Nera jokio safyrinio sstiklo. Zodziu sitas iphone jau dabar pasenes isejo. O jei imti 6+ tai didesnis uz pagrindinius savo konkurentus, turincius tokio pacio dydzio ar didesni ekrana.. Tai cai tipo progresas?
Creatium 2014-09-10 12:08
Safari turi mygtukus "atgal" ir "pirmyn". Taip pat visoje sistemoje veikia slide-back funkcija, kuomet užtenka perbraukti pirštu nuo kairės į dešinę ir grįši atgal. Tas pats ir į priekį galioja. O Home mygtuko spausti nereikės. Užteks du kartus priliesti (angl. tap).
1337 2014-09-10 12:43
Skystokai. Iki mano senuko samso Mega dar yra kur tobulėt Ir čia kalba eina apie 1,5m senumo modelį
w00xer 2014-09-10 16:00
tik daugiau apple produkcija pasinaudojes iki gako supratau kur obuolys pakastas. realiai visi apple irenginiai nera jokios dideles inovacijos. Mano nuomone jie pagrinde kuria kokias nors paslaugas, o savo irenginius leidzia, tik kad paslaugas butu patogiau pletoti. po aifauno naujoviu (naujove realiai buvo patogus UI lieciamam ekranui) daugiau nieko ir nebuvo. kiekvieno naujo telefono esme tai kokia nors nauja paslauga is apple: bilietai telefone, atsiskaitymai telefonu, navarotai sporte su laikrodziu ar laikrodzio integracija su masina. dabar butu uzteke tik laiktodi pristatyti, nes is aifaunu, mano nuomone, beveik nieko naujo, ko ankstesni modeliai nesugebetu.
Mumblefluff 2014-09-10 23:55
Nusikalbi truputį. "Tai blem, nebutu paprasciau itaisyti mygtuka ATGAL??? Tuo met bereikalingi mygtukai neuzimtu ekrano" Tai kaip tik "atgal" mygtukas visada būtų, reikia jo ar nereikia. O viršui būna ne tik "atgal" software mygtukas, būna daug visokių funkcijų, tai ką jas visas fiziniais mygtukais paverst? Šiaip man apskritai nesąmonė didelis telefonas yra, ir pradeda vis labiau nepatikt ką Apple daro, bet tas nuleidimas mygtukų gal ir logiška, jei jau primygtinai nori turėt didelį ekraną.
Sigitas.lk 2014-09-11 00:12
Na nei vienam telefonu gamintojui dar nemaiso mygtukas atgal, tuo labiau kai jau vienas mygtukas home yra, tad, vietos yra, kuria butu galima naudingai isnaudoti. Man pvz net gi pagrindinis iphone minusas atgal mygtuko nebuvimas
DarkNRG 2014-09-11 03:31
Kaip visada apple pripjove grybu. 'Mazesnysis' bus tokio pat dydzio kaip samsung s4 taciau ekranas bus gerokai mazesnis jo - 4.7 coliai, o dydysis tai net uz samsung note 4 didesnis su velgi gerokai mazesniu ekranu. Nesuprantu kam palikti tokius didelius tarpus tarp ekrano ir telefono krastu, kai tuo tarpu visi gamintojai stengiasi tarpus sumazinti kiek imanoma? Ir beje, apple vadovai dar visai nesenai, juokesi is konkurentu dideliu telefonu, sakydami, kad telefonas turi tilpt i ranka ir t.t. Bet panasu, kad teko nusileist ant zemes jiems, ir pripazint kad klydo