Šaltąjį karą prisimenant: nufilmuotas vienas įspūdingiausių vandenilinės bombos sprogimų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-09-15 17:18
Man tai Rusijos raketines ginkluotes sistema primena apsurdo teatra. - Rusijos raketos nesugeba y kosmosa iskelti netgi savo palydovu, o va karines paskirties raketos tipo turetu skristi nesustabdomos? - Visis sneka, kad Rusijos raketu gamybos linija labai nekokybiska (chinovninkai islpauna pinigus, o uz likuty priperta kinietisko slamsto), todel tos raketos ir krenta. Bet kai paaiskejo jog rugsejo 2 d. virs amerikos nukrito ~ 9 tonu Rusijos zvalgybinis palydovas (tipo del techninio gedimo), persasi mintis, kad tos raketos krenta ne siaip sau. Paskutinio nesekmingo atvejo video matyti, kad raketa nesprogsta, bet uzsidega. Gal ten buvo panaudotas koks lazeris. Jo spindulio juk nematyti?! Tuo labiau, ten buvo bandoma iskelti RUsijos zvalgybinius palydovus; - Nemanyciau, kad RUsija irgi nebando pakenkti JAV kosminei programai, bet kol kas JAV raketos kyla normaliai. - Tad ar ta "Didinga" Rusijos raketine programa nera dar vienas "Didingas" burbulas?!!???...
Gedis 2014-09-15 18:49
Tu gal durnas?Kas skraidina kosmonautus į kosmosą jau n metų?Jei nesėkmė ištiko,dar nereiškia,kad jų technika kažkokia tai bloga,nekokybiška ir t.t.Pasidomėk USA nesėkmėmis ir pamatysi,nėra tobulos dar technikos nei pas vieną šalį.
vanduo4 2014-09-15 19:14
- Klausyk protingas durniau. Valdyk emocijas ir ysigilink y komentara pries rasinedamas nesamones; - as iskeliau versija, kad Rusijos raketos krenta nebe reikalo. Bet raketos, skraidinancios tarptautinius krovinius - nekrenta. Kodel? Todel, kad pagal mano versija, raketas su pasauliui galimai zalingu kroviniu, kazkas tiesiog pasalina ir tiek. Deja apie JAV katastrofas tiek daug neraso, kaip apie rusu. Nejaugi jau ten taip viska nuslepia? - Tai va protingas durniau. Kulturos truputy. Garsus rekimas tai dar ne proto pozymis.
mirtis 2014-09-16 04:18
Nesipeskit liaudis, kaip ten yra istikro nezinia, tai I viesuma neplinta... Bet isvadas pasidaryti galim kiekvienas: 1. JAV pati statos laivus, ko nepasakysi apie Rusija 2. nelabai girdet kad kas butu isradinejama Rusijoj, visos naujausios technologijos daugiausiai sklinda is JAV Toliau kalbat apie tai, jog JAV sedejo rankas sudejus, tai mazu maziausiai reikia tikrai buti durnu Esme jog abi puses turi prisikure zaisliuku, apie kuriuos mes nieko nezinom, vistik as tikiu kad JAV pasiekimai tikrai didesni. Net ir labai labai mazo technologinio atsiplesimo uztenka nunest visa valstybe. Prisiminkim atomine Japonijoj. Dabar rusijai ivestos sankcijos parduoti naujas technologijas, tai blin aisku kad ne JAV is Rusijos pirko, o Rusija is vakaru. Taigi va taip va
Ego1STas 2014-09-16 08:43
Regis reikia tau zinias pasigylinti. Siaip Jav satlus keldavo i orbita Sojuz raketos, o jos kaip ne keista rusiskos. O dabar visa programa tiek pas rusus sustoja tiek pas jav, nes rusu raketos, keldavosi is jav platformu su jav satlais, dabar rusai platforma savo turi, bet neturi satlu, o jav su raketom problema. Cia per CNN gi net sita sake.
O_O 2014-09-16 12:35
Baisiausia, kad ant galvų žmonėms tos skarbonkės nepradėtų kristi.
vanduo4 2014-09-17 16:24
- Jo bobute sake, diedukas pakartojo. Amerika be Rusijos raketu neisgyventu. Ydomu kodel Amerikai nereikalingi satlai? Todel, kad tai neperspektyvi technologija. Ir apskritai - kosmoso aprupinima resursais Amerikoje nori perduoti privacioms bendrovems ir kol tas reikalas nera pilnai isvytytas, todel jie naudojasi Rusijos paslaugomis. Rusijai tai naudinga, nes ju kosmine programa gauna pajamu; - O dabar tu pasidomek, kas dirba tarptautineje kosmineje stotyje ir ka: 1. Rusija turi 5 kosmonautus bei tiekia resursus stotis - zeme; 2. kiti 5 kosmonautai is kitu saliu, mokslinius tyrimus stotyje vykdo JAV, ES, Vokietija, Japonija ir kt. Sios salys ar organizacijos turi savo asmeniniu tyrimu blokus, o Rusija nevykdo jokiu tyrimu. Rusija atlieka tik taksi funkcija. 3. stoties aprupinimui naudojamos rusiskos raketos, kuriu varikliai gaminami Ukrainoje. Taip, kad Rusija neturi beveik nieko perspektyvaus. Situacija yra tragiska, todel jie taip kovoja del rytines Ukrainos.
Arns 2014-09-17 17:26
vanduo4, kiek dar tas pačias nesąmones kartosi? Vien melus iš kažkur prisigaudęs skleidi. Sojuz varikliai RD-107 gaminami Samaroje. Proton varikliai RD-253 gaminami Permėje. Tad, gal viena ausimi girdėtų faktų nepateikinėk kaip mokslinės išvados.