NASA pagaliau surado kuo pakeisti Rusiją - atsinaujins astronautų skrydžiai į TKS

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lucy 2014-09-18 18:04
Surado? Iš antraštės skamba lyg rytoi USA skris su whatever erdvėlaiviu, vnz bullshit. Ir dėl to surado gi buvo projektuojami jau senai visokie juo erdvėlaiviai tai jau senai galėjom sakyti jog buvo \
kionig 2014-09-18 18:12
Oho koks gilus tavo supratimas.. Vertas šimto plojimų.
Creatium 2014-09-18 20:50
Manau, kad labai geras dalykas, jog privačios kompanijos toliau ir giliau žengia į kosmoso pramonę. Ateity galbūt galima bus tikėtis ir konkurencijos su mažinamomis kainomis.
Ernestass 2014-09-18 22:53
Privatus kosmosas buvo sistema su kuria Nasa turėjo tvarkytis prieš Apollo programą. Kosmoso privatizavimas kurį mes matome dabar nėra kas kitką nei istorijos atkartojimas didesniu mastu. Bendrai, nesuprantu kodėl jie tokie entuziastingi dėl privačių bendrovių. Su jomis tu galų gale moki už produktą kuris sukurtas už tavo pinigus. Daug ekonomiškiau viską yra sukurti pačiam, o ne po to permokėti šimtui ir vienam verslininkui už jo produktus vien dėl to, kad jis turi monopolį ir jam ''reikia palaikymo''. Šis aspektas ir yra gili JAV bei visų vakarų problema dėl kurios mes galime matyti kainų skirtumus tokius didžiulius kaip netgi 3 kartai netgi kai kalba eina apie tokias sudėtingas mašinas kaip tankai ar lėktuvai jeigu palygintume ideologiškai skirtingas valstybes kaip Rusija ar Kinija su vakarais. Galiausia, čia tik mano pastebėjimas ir viena iš priežasčių kodėl nepasitikiu privačiu verslu.
Aklas 2014-09-19 08:14
Nori pasakyit JAV ir RU lektuvai ir kita technologiskai lygiaverciai? Zinant tavo poziuri suprantu kodel nesupranti ir ka reiskia konkurencija.
manas 2014-09-19 09:42
Esme kad nieko nauja cia neraso, o antraste tai issaukianti. Jau pries kelis metus NASA ta parama privacioms kompanijoms dalino ir jos jau seniai kuria tas raketas. O cia tai politikavimas, kad tik pamineti rusija is neigiamos puses..
Arns 2014-09-19 10:09
Ir teisus ir ne esi. Reikalas tikrai toks, kad kuria senai, bet dabartinis faktas yra toks, kad patvirtinta jog NASA paslaugas pirks tik iš dviejų bendrovių, kurios šiuo atveju bene didžiausią dėmesį skirs galimybei iškelti žmogų į kosmosą programoms.
Ernestass 2014-09-19 13:50
Aklas, jums reikėtų pasidomėti Sovietine aviacija ir tada suprastumėte, kad tas atsilikimas gyvavo tik ties tam tikrais apsektais ir kai kuriais laikotarpiais kaip pavyzdžiui Sovietinė technika būdavo pranašesnė jeigu žiūrėsime į Mig-15 ar Su-27. Netgi ir dabartiniai penktos kartos naikintuvai toli gražu nėra toli pralenkę Rusijos karinės ginkluotės. T-50 irgi ne už kalnų, o Su-35 yra vienas iš geriausių 4++ kartos naikintuvų pasaulyje.