Iš „iPhone 6“ dar vienas smūgis kraujuojančiam „Samsung“: laukia „Nokia“ likimas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

O_O 2014-10-09 17:32
Apple pati nieko inovatyvaus nebesukuria eilę metų.
Splius 2014-10-09 17:43
Apple bent jau islaiko savo IOS ivaizdi gera kai operacine sistema grazi,suderinta,labai gerai optimizuota ir svarbiausia neprigrusta vartotojam nereikalingom programom ir nustatymais ko neimanoma pasakyti apie Zamzungo crap TouchWizz...O visokius galingus ismaniuosius perka tik tie kurie be savo "dideliu" E peniu niekuom daugiau nebegali pasigirti.
Fikcija 2014-10-09 17:49
O gal zmones pradejo naudotis ismaniais tol kol jie tenkina ju poreikius , o ne perka kas metus nauja?
Simplicity 2014-10-09 17:50
Šiais laikais liaupsinami yra tie, kurie liaupsintojams plačiau atveria savo piniginę.
ISG 2014-10-09 18:00
Jessss Dabar stebim komentarus kas geriau
1337 2014-10-09 18:10
Tai kad samsai NFC, LTE, a/b/g/n/ac, 6"+ ekranai ir panašius žaisliukus (ką apple atrado tik prieš mėnesį) jau du metai kaip deda į savo mobilekus, apie kokį dar inovacijų trūkama čia šnekama? Nieko tam samsui neatsitiks, apsimažins pelnus ir toliau sėkmingai gyvens
Shinigami 2014-10-09 18:39
Dauguma Samsung pirkėjų yra racionalus žmonės, jie nebėga pirkti naujo telefono kai tik jis išleidžiamas, o naudojasi jau nupirktu. Todėl Samsung pelnas ir mažėja. Nes visi apsipirko ir sėkmingai naudojasi ilga laiką.
Paprastas_zmogus 2014-10-09 18:46
Aš tai manau, kad toks žmogus, kuris sako "X brando pirkėjai yra racionalūs/protingi/nusimanantys, Y brando pirkėjai - ne" yra nepasižymintis dideliu protu. Kaip ir bet kuris kitas žmogus, linkęs absoliutinti.
Sigitas.lk 2014-10-09 19:04
Pagal viena zmogaus teigini, spresti apie jo prota, yra tikrai labai kvaila Kalbant apie visa sita reikala, samsungai tikrai neturi tokio tikru gerbeju rato, kaip apple, fanatikai visada nori tureti naujausia iphone, nors ir senieji veikia puikiai. O ir siaip, naujasisi ip6 atrodo slyksciai, bent jau man. Taip pat iphone isskirtine kokybe teliko tik mitas, nes ir visu kitu gamintoju flagmanai yra kokybiski ir pagal pojuti rankoje, niekuo nenusileidziantys, o kartais net ir lenkiantys. Vienintelis ypatimas ka isskirtinio turi iphone tai yra jo iOS, ir tai nereiskia kad ji kazkuom geresne nei wp ar android, nes jos taip pat veikia sklandziai ir puikiai. Esme kad jei jau prasidejo vartotojas su apple, tai sunku islyst is tos ekosistemos, nes buna daznai jau daug joje investaves.
Splius 2014-10-09 20:53
+ Juo labiau juokingai skamba ale jis butu kazkoks ekspertas zinantis kas ir kas kiek laiko atsinaujina telefonus...
SmOgER 2014-10-09 21:45
Na nežinau kaip gali plastikas nenusileisti metalui... Na ir klausimas ar tu laikei tą iPhone 6 rankoj jei tokius palyginimus mėtai? iPhone 6 Plus - taip, dėl savo dydžio ir plono profilio tikrai ne tvirčiausias Apple telefonas, bet klasikiniam iPhone 6 nelabai yra ką prikišti. Neišsitaško į 10 dalių nukritęs ant žemės, nebarška, netraška, neplaukioja ekranas kaip pas daugumą androidinių... BTW, nebūčiau labai nustebęs jei viso to triukšmo sukėlimą apie linkstančius iPhone 6 Plus suplanavo patys Samsung dar prieš iPhone pristatymą. Kaip ir akivaizdu, kad didelį ploną aliuminio gabalą įmanoma sulenkti labai pasistengus... Na o kiek tiesos tuose pranešimose kad atseit telefonas "sulinko pats" kišenėje, pamatysim su laiku.
Shinigami 2014-10-09 22:20
O koks tu geras ekspertas, ne tik apie savo obuolienę viską išmanai, bet ir apie Android ir dar kas koks specialistas yra ir ką jis žino.
Myslius 2014-10-09 22:29
Shinigami, priezastis daug maz isvardijo straipsnyje. Paprastas_zmogus, ironiska zinute. As Samsung vietoj nemazinciau kainas o didinciau, iskirciau i dvi linijas, viena konkuruot su Apple, itin kokybiska ir brangi. Kita pigi kad uzkist visa pigiu telefonu nisa. Kartais zmones perka telefona vien del to kad jis brangus, jiems tai nera svarbu, ta daro su dauguma prekiu, ir nieko cia blogo. "sumažino savo daugiausiai uždirbusių flagmanų „Galaxy S5“ ir „Galaxy Note“ linijos telefonų kainas, jų nebeparduoda tiek, kiek anksčiau." Nieko keisto - neranda nisos.
Splius 2014-10-10 00:13
Tai katras cia is musu save laiko ekspertu? Is kur tu zinai kas ir kiek daznai keicia telefonus,ekstrasensas gal koks busite? Ar pasidalinsi saltiniu is kur tokia info gavai,kad Apple useriai kas met skuba atsinaujinti savo Iphonu o Zamzungo vartotojai ne? O gal kaip tik zmones nusipirke Zamzungo telefona supranta koks tai sudas ir antra karta nebeperka tokio pat slapmsto (nelipa antra karta ant to pacio greblio) ir renkasi konkurentu preke? Todel ir krenta Zamzungo pardavimai/pajamos...O Apple ne tik,kad issaugoja senus pirkejus,bet ir nauju prisivilioja.
Verslininkas 2014-10-10 00:38
Splius, nebrauk i krumus ok? Kiek tik pazystu iphone fanu visi kaip issivepe laukia to naujo iphono, taupo pinigus metus laiko kad tik iseitu, px ant kaino ir viso kito. Kai tuo tarpu daugelis kurie turi samsungus, htc, huawey, visada renkasi racionaliai. Tarkime pvz zmogus turejo SGS2, isejo SGS3, bet pas ji dar viskas buvo gerai su telefonu, todel jis nusprende palaukti sgs4, lauke lauke per ta laika uzsilenke telefonas, vietoje to pasieme HTC nauja flagmana, nes tuo momentu buvo geras telefonas su gerom charakteristikom, ilga laika turejo HTC, atejo sgs4 bet vistiek nekeite i ji nes nu geras dar tas htc, paskui sulauke sgs5 ir pasieme, nes jau htc pasirode per mazas ekranas, baterija jau padejo kvailioti ir siaip telefonas jau nusibaizes visas. Na ir visa esme, kad tie kas perka androida, jiems nera skirtumo ar taip samsungas, ar tai htc, ar dar kazkoks, svarbu butu geros charakteristikos, gei atsiliepimai, ir telefonas patiktu. Nzn ar cia tik man taip bet visi mano draugai ir pazystami daro panasiai, kai tuo tarpu kiek pazystu aple fan boys, visi kaip isproteje, dzin kas per telefonas, dzin kad veikia dar tas senas, reikia naujo ir viskas... Na taip jau yra. Nesakau kad visi tokie ar anokie, yra glusu ir su samsungais ir su nokiom, bet kaip tendencija aple tokiu glusu daug daugiau.
Splius 2014-10-10 01:09
Tai vadinasi tada pazysti vien turcius kuriems pinigu netrugsta...nes,bent jau mano pazystami (o ju kiek dabar suskaiciavau su iphonais yra 12) visi tebeturi senus iphone (3gs,4,keli turi 5 ir tai viskas) ,bet ne vienas neturi 6 iphono ir ne kiek nepanasu,kad nors vienas is ju butu laukes iphone 6 ar bent jau galvotu apie atsinaujinima.
Linas83 2014-10-10 01:32
Shinigami mano nuomone is dalies teisus. Siaip normaliai pas bet kuri operatoriu sutartis buna 2 metam. As asmeniskai telefona keiciu kas 2 metus butent kai pasibaigia sutartis ir vel galiu issirinkti nemokamai arba su nedideliu primokejimu. Siuo metu turiu S4 ir kitais metais pasibaigus sutarciai manau vel imsiu Samsungo flagmana, taigi manes kaip potencialaus pirkejo Samsungui teks palaukti. O tokiu 2m sutartim prisirisusiu yra tikrai daug. Turiu 3 draugus kurie yra Apple fanai, na jie turi pinigu ir kai tik iseina naujas iPhone, jau jis ju kisenej, kiek tenka primoketi uz nepasibaigus sutarciai isigyjama tel jie tiesiog neskaiciuoja, o sumos tikrai solidzios. Kas liecia kokybe is tu 3 draugu vienas jau 6 iPhone neeme butent del nekokybisko 5s. Kiek pamenu tik isigydaves jau butinai pasigirdavo, o kai isigijo 5s per pora dienu nusitryne aliuminio remelio dazai, ko jo turetame 4s tokiu bedu nepatyre per metus ar daugiau. Nors jo senai nemaciau, nenustebsiu kad jis bus jau su 6 Iphonu, nes kiti 2 jau isigijo. Taigi is savo patirties reziumuosiu kad perkantys iPhone tiesiog neskaiciuoja, neseka tu sutarciu laiku ir pan, o kas isigyja vidutines kainos tel. laukia sutarciu pabaigu kol vel gales ka isigyti. P.S. Gyvenu Vokietijoj, menesinis mok uz mano naudojama plana 35eur. Su tokia nauja ar pratesiama sutartim pigiausias iPhone 6 su 16gb 379 Eur, o Samsung Galaxy S5 34 Eur. Mastant racionaliai kuri pasirinkti?
Linas83 2014-10-10 01:34
O kiek Lietuvele daro itakos visiem sitiem pardavimam ir pelnam?
Paprastas_zmogus 2014-10-10 12:26
Ką reiškia "daug investavęs" ? Jeigu tu perki programėles, tai būsi investavęs tiek iOS, tiek Android parduotuvėje.
Sigitas.lk 2014-10-10 12:41
Va butent, JEIGU. Su android tu turi pasirinkimo laisve Gali labai lengvai pasivogti. Su iphone tu gali tik pirkti. Taip keik zinau daug iphone vartotoju ne tik programeles perka, muzika pvz dar pridekim. Dar kazkas sake kad perkantys zmones ne tokia racionalus kaip perkantys sakykim premium androidus, ir sutikciau del to, nes tai irodo pardavimu kiekis, nors iphone nieko naujo ar "visa griaunancio" nepristate, bet uz milziniska kaina vistiek ju daug perkama.