Daugiau jokių dizaino šablonų: dirbtinis intelektas sukurs bet kokią originalią ir elegantišką WEB svetainę (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2014-10-14 14:10
Atimineja duona is web dizaineriu ir koderiu. Ir taip bus su visomis profesijomis, na isskyrus ta pacia seniausia
aurimokas 2014-10-15 09:29
Kyla klausimas pagal ką tas "DI" spręs kokia spalva bus dominuojanti, koks bus išdėstymas, kurioje vietoje turi būti tekstas, o kurioje paveikslėliai. Web dizaineriai ir programuotojai patys diskutuoja kartu su užsakovu, teikia jam pasiūlymus bei įsiklauso į užsakovo pageidavimus. The Grid geriausiu atveju standartizuos tinklalapių struktūrą ir visiem norintiem darys tokio pačio šablono tinklalapius su minimaliais pakeitimais. Jeigu žmogus norės unikalaus tinklapio, jis vistiek neišvengiamai turės kreiptis į specialistus žmones o ne mašiną. P.S. ir dabar "dirbtinis intelektas" sukuria už tave svetainę, tau tereikia surašyt kokius punktus nori turėt ir pasirinkt stilių iš jau sukurtų.
immortallt 2014-10-15 09:34
Spalvos - pagal įkeltus paveikslėlius. Struktūra - pagal turinį. Dizaineriai papaišo tai, ko nori klientas pagal klausimyną. Pagal panašų klausimyną ir DI gali dirbti. Tikiuosi.. O šiaip reikalingas pokytis web'ų kūrime, o tai jau lupikauja IT sektorius.
vytra 2014-10-15 11:36
- Nėra didesnių lupikautojų už holivudą.. Taigi jau laikas sukurti DI, kuris sakykim per valandą sukurtų filmą ir įrašytų HD formatu!