Naftos kaina pasiekė rekordines žemumas, bet kainos Lietuvos degalinėse leidžiasi vėžlio greičiu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2014-10-14 12:37
Gera rusijos ekonomika - žlugusi ekonomika. Smagu tai girdėti.
bahuriux 2014-10-14 14:46
Papriekaistausiu vakaru lietuvos gyventojams ir kitiems. Del dideliu kainu yra kalti patys pirkejai, nes patys mielu noru permoka LUKoilams, Orlenams ir tt. Arba perka kontrabanda uz 3,5 lt, kai kaikuriuose degalinese dyz kuras 3,95-4,05 lt. http://www.degalukainos.lt/ Is kur tokios stebuklingos ~40ct nuolaidos? paprasta, jie priima tik grynus pinigus ir taip nereikia duokles moketi veltedziams bankams, o jus gaunate degalus uz tikra ju kaina. Maza to dar reikia, kad musu valdzia sumazintu akciza degalams iki ES minimumo, nes musu vidutines pajamos gyventojui irgi yra beveik ES maziausios, tada ekonomika taps sveika ir konkurencinga. Tie pinigai bus isledziami kitom prekem, pagalaiu to pacio kuro bus nuperkama daugiau. O dabar skaiciuojama taip kad pirma uzdedamas akcizas ir jis dar karta papildomai apmokestinamas PVM. Ir taip yra ne tik su degalais, bet ir apskritai visom prekem, pirkit internetu, turguj ir jei nera ko ieskot tada tik eikit i prekybos centrus pirkti maisto ir elektronikos prekiu. Sitaip labai greitai galima pazaboti prekybininku goduma. As asmeniskai pries nesazininga konkurencija vykdau tokia akcija, siulau visiems prisijungti, neperku pvz. pieno produktu, ar aliejaus 0,9 l / 0,9 kg, bet ieskau 1l / 1kg uz priimtina kainos kokybes santyki ir panasiai neperku grietines 380g net jei kaina ir atrodo patraukli, ieskau 400-450g, arba 180g vs 200 ir panasiai.
immortallt 2014-10-14 14:53
Šiaip kuro akcizams, atrodo apart dujoms, taikomi jau minimalūs akcizai, nebent kažkas keitėsi stipriai per paskutinius du metus. Visi didieji degalinių tinklai taiko bent jau 10ct/l nuolaidas jei turi kortelę. 40ct maržos jau retokai būna lyginant su didmeninėm kainom. Kad kuro nupirks daugiau - joks čia gėris, tiesa, kontrabandos atsikratyti būtų gerai.
zaliaakis 2014-10-14 20:24
kad nelabai nori kas atsikratyti tos kontrabandos ? Uztektu duju kainas pamazinti ir tiek.... Priristi prie benzino ir dizelino kainu... Pvz diz. 4.30-duju 1.70 ir ttt... Dauguma persestu i auto su duju irangom. O duju kontrabandos nelabai paveziosi ir tiek Paremtu vietines imones uzsisimancias duju irangom. Vel mokesciai i Lietuvos kisene ir ttt. Imones ir stambesniu kurie naudoja diz. isgaudyti problemos nekeltu, jei noretu...