„Microsoft“ nutraukė prekybą „Windows 7“ ir „Windows 8“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

wo123 2014-11-04 21:01
neblogas vaizdelis. Jei tokiu tempu bus nutraukiamas senesnių sistemų pardavimas ir palaikymas, tai greit kiekvienais metais reikės po naują OS instaliuot į savo kompiuterį..
Atk 2014-11-04 22:11
Jau virsta į linux, tuoj kas pusę metų leis kaip Ubuntu. Tai nėra gerai, suderinamumas kenčia, nebent jei suderinamumo nešalinti. Su tokiu greitu keitimu, toli jie neturėtų nukeliauti, populiarumas mažės. Anksčiau taip dažnai nekeitė, tai ir populiaresnė buvo Windows. Nors anksčiau kas du metus keitė, tik su XP labai užsitesė. Kai buvo Windows 95 ir 98, tai čia buvo Microsoft atrodo populiarumo viršūnė.
vladas34 2014-11-04 23:28
pereis zmones ant Linuz distibuciju ir taskas nes ir windosai greitai bus atviri ar bent dalis kodo atviro
Shinigami 2014-11-05 06:23
Nepereis. Nes žmonės ne dėl to ant win sėdi, kad jie win retai atnaujina. Pirma priežastis butu ta kad didžioji dauguma žmonių nemėgsta naujovių (mokytis) todėl ir sėdi ant win. Kita priežastis butu imonės vardas. Trečia, tai kad didelė dalis komercinių programų veikia tik ant win ir mac (bet mac dauguma nepirks dėl kainos). Su žaidimais tas pat. Šiaip niekas neverčia pirkti naujos OS arba kompiuterio. Todėl dauguma ir liks prie senu windowsu. Kaip dabar su XP.
Creatium 2014-11-05 09:23
Kasmetiniai OS atnaujinimai nėra blogas dalykas. Blogas būtų, jeigu už tuos atnaujinimus reikėtų mokėti po 50 dolerių.
vytra 2014-11-05 09:33
- Aš jau naudoju Windows-10. Padariau upgraitą ant Windows-7, tai pasiliko beveik visos programos (iš karto perspėjo, kad dvi neveiks), visi duomenys ir net nepakeistas desktopas su visais senais nustatymais. Aišku ir "Start" klavišas normalus, ne kaip Win-8.1, rekomenduoju. p.s. .. kas nepatiko, tai pas mane senas kompas su senais HDD, o Win-10 vis kažką užnugaryje dirba be mano žinios, kartais lėtinimas nervina, na ir bendrai lyginant su Win-7 veikia apie 10% lėčiau, bet suėjo visi draiveriai, net senos web kameros ir seno printerio.
FtBall 2014-11-05 09:44
Ar irgi buvau įsirašęs, veikė taip pat sparčiai, kaip ir Win8.1(=juntamai sparčiau nei Win7), bet pas mane 2 metų laptopas, tai panašu, jog naujesnę įrangą geriau palaiko, nes pas tave jie veikė lėčiau nei 7. Tačiau dar vieno įkyraus bugo nepataisė nuo Win7 laikų - turint HDD+SSD neįmanoma įrašyt Windowsų. Todėl man po to didžiojo Win10 atnaujinimo(2-3 savaitės atgal), būtent dėl HDD+SSD kombinacijos nebebuvo įmanoma užkraut, tai po to (išėmęs HDD) įsirašiau 7.
Simplicity 2014-11-05 14:16
, o rankos kreivos? SSD savo paskirtimi niekuo nesiskiria nuo HDD, veikia tuo pačiu SATA standartu, dirba su visais SATA kontroleriais. Mano dėžėj yra 2 HDD ir 1 SSD diskas. Kad ir šiandien galiu paleisti Windows XP/VISTA/7/8/8.1/10 diegimą iš USB atmintinės ar DVD disko ir įsirašyti Windows OS į bet kurį iš diskų. Esu tikras, kad neatjungdamas diskų, Windows OS įrašysiu į bet kurį kompiuterį, kuris turi du diskus (nesvarbu ar ten SSD+SSD, SSD+HDD ar HDD+HDD), nes tai sėkmingai nuo XP laikų. Išimtimi gali būti nebent tik nešiojami kompiuteriai, kurių BIOS užprogramuotas ir uždarytas taip, kad jie supranta tik HDD + ODD (DVD įrenginys) kombinaciją. Pasitaiko, kad tokių kompiuterių BIOS į DVD įrenginį pajungtų standžiųjų diskų paprasčiausiai nemato. Iš čia gali sekti ir problemos su Windows įrašymu, bet čia jau kompiuterio gamintojo kaltė, kad kreivai BIOS suprogramavo.