Siurrealistinė Donecko oro uosto gynyba: „Priešas virš mūsų, priešas po mumis – rūsyje, o pastatą iš visur dar apšaudo priešo snaiperiai ir tankai”

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerealiai 2014-11-20 15:45
Žiauru kai pagalvoji, tiek jaunimo išsišaudys...
manciukaz 2014-11-20 17:20
Žiauru tai žiauru, bet svarbiausia, kad neperaugtu į platesnio masto konflikta, tokia Rusija su neprognozuojamu Putinu ir modernizuota kariuomėne kaip kaimynė valstybė man kelia nerima, ir nesvarbu, kad mes esam nato, abejoju ar nato išdrystu pulti pačia Rusija na nebent atsiūstu pagalbos... Tiesioginis Rusijos puolimas gali baigtis žmonijos išnykimu arba bent jau branduoline žiema
HiTech 2014-11-20 21:17
Iš kur tu ištraukei, kad NATO norėtų pulti Rusiją? Visų pirma, tavo klausimas turėtų skambėti šitaip - ar NATO išdrįstų gintis nuo Rusijos? Ir net nesvarstomas atsakymas yra TAIP. Šita visa situacija man panaši į šeimyninį barnį, kai tu sėdi namie, žiūri TV ir girdi kaip už sienos, girtas kaimynas baladoja savo žmoną. Atrodo turėtum eit padėt, bet realybė tokia, kad bandai tai ignoruot, galvoji, kad gal tai tik mažytis barnis ir tuoj viskas pasibaigs, kad nėra reikalo eit ir muštis su tuo kaimynu dėl nežinia ko. Ir tada skambutis į tavo duris, pradarai, o ten tas pats girtas kaimynas atėjo tuo pačiu su tavim santykių išsiaiškint. Ir šioje situacijoje tu svarstytum ar priešintis jam ar ne? Bent jau aš tada jam (švelniai tariant) šikną išspardyčiau ir už tai, kad pas mane užklydo, ir už tą mušamą žmoną ir už skriaudžiamus vaikus ir dar dadėčiau už senutę kaimynę, kurią jis vakar apšaukė (čia palyginimui Gruzijos ir Čečėnijos atvejai). Bet tai išsprestų bėdą tiki iki sekančio kaimyno prisigėrimo, po to vėl tas pats. Taip pat ir su rusynu, bombomis apmėtęs problemos neišspręsi, ten reikia keist supuvusią sistemą ir visą valdžią, o tuolab žmonių mentalitetą. Bet tai ne metų ir ne dešimtmečio klausimas, todėl reikia pasiruošt dar ilgai ir nuobodžiai gyvent šalia to girto ir neprognozuojamo kaimyno.
dzedajus! ;D 2014-11-21 19:22
Tegu amerika susapnuoja jog ukrainoje yra koks cheminis ginklas arba, kad taip vadinami "separatistai" nors labiau jau bandiūgos teroristai turi branduolini ginklą, tuomet atsiustų daug tonų demokratijos.