Rusijos žurnalistas blogeriams, pastebėjusiems falsifikatą: „Jūs pateikite savo duomenis, galvijai“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2014-11-24 22:42
Nagi visiškai taip, kaip rašo straipsnyje. Matyti iš kitų temų, kai bandoma apeliuoti per JAV ir kitų šalių įsiskolinimą, kaip pastoviai su žemėmis maišomas kapitalizmas arba kalbama apie JAV imperializmą artimųjų rytų šalyse. Tipo pažiūrėkit, Rusija tik nekaltai įžengė į Ukrainą "ginti" savų, kad Krymas tapo aneksuotu. O kur dar aiškinimai apie JAV statytinius kitų šalių valdžioje. Na ir pripasakojus tiek, žiūrėk ir norėsi "patikėti", kad Rusija tik nekalta šalis.. O kalčiausi gi žydomasonai ir naftomagnatai iš paskos sekančiais Illuminati bei Rockfeleriais ir taip pat Rotschildais
Arns 2014-11-24 23:08
kionig, gyveni ir apsimeti jog kai reikėjo nebuvo užmesta plokštelė "Sadamas/Kadafi/ Osama ir t.t." blogas, kad buvo labai rūpinamasi Somalio reikalais, bet po kelių metų Rusandos net niekas nematė. Buvo reikalas, remtas tas pats Osama su Talibanu, po kiek laiko paskelbti blogais... Kai vyksta didelių žaidimai, visi staiga pamiršta ką patys pridirbo, bet būtinai verksmingai papasakoja kodėl kitiems reikia jų bombų. Taip buvo ir bus. Tikėti tuo "whataboutism'o" š tiek pat kvaila kaip apsimesti jog jį naudoja "tik blogio jėgos".
Salubri 2014-11-25 00:18
Ne taip supratai. Esme, kad jau uzkniso straipsniai apie Rusija. Nu zinom, kad ten nekokia situacija. Cia tas pats kaip pastoviai raso apie Lietuva ir apie jos ekonomika ir emigracija. Na tas pats per ta pati. Gal butu gerai daugiau ko nors apie technologijas? Jei jau apie Rusija tai rasykit apie kokia ginkluote pvz T-95 prototipa arba jei apie Lietuva tai apie lazerius ar inovacijas. Kartais ispuola tokie straipsniai nu, bet sakau gal uzteks politikos. Nes vieni kitus smegenu plovimu pradedat kaltint. Tokie straipsniai tik skaldo ir kirsina visuomene.
slawcka 2014-11-25 10:27
Tu šitais savo komentarais tiesiog verkšleni, kad nemėgsti domėtis politika. Aš gi neinu visiems skųstis, kad žinių pabaigoje visada apie sportą rodo. Juk man jis toks nuobodus.. O ir gerai, tegul delfyje nors ir po 10 straipsnių per dieną apie Rusiją bus. Mažiau veiks jos pačios propaganda tada.