Maskviečius išgąsdino gatvėmis riedantys branduoliniai kompleksai ir priešlėktuvinės raketos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2014-12-09 09:13
Mhm, pavadinkime tai šventėmis.
O_O 2014-12-09 10:02
Tuoj ir rakečikę į savus paleis, pagal scenarijų
Talkatif 2014-12-09 11:36
Ne technologijos.lt šita paradų tema.
Ego1STas 2014-12-09 14:44
„Valdžios paranoja pereina į kitą lygį? Gal jie tikrai ruošiasi branduoliniam karui?“ Kam jau ka, bet europai tai tikrai kad paranoja jau.... Nebutu paranojos, tai nestebetu, kur kareivis paperde, ar kur kas vazioja... Reikejo ir vaziavo, ju reikalas, ju zemes. Paziurekit geriau kas po nosiai dedasi. Pfu.... ant technologijos.lt ritasi i bulvarini skaitala apie politika.... Ateidavau apie naujoves, geimus, variklius naujus, naujas technologijas paskaitineti, ir panasiai. Mylejau si puslapi. nes 0 politikos ir blevizgu... bet ne pasidave delfiui arba lrytui....
Salubri 2014-12-09 21:18
Um fejerverkai?
Shinigami 2014-12-09 22:21
Taip ir patikėjau. NATO atsiuntė 20 karių su pistoletais į Lietuvą, ruskiai pradėjo rėkti, kad taip bando Ruskina užkariauti. Ir tokie kaip tu ruskius pateisina, tipo išties NATO taip grasina ruskinui. Ruskiai tamposi ir visiems demonstruoja savo branduolinius ginklus karinės įtampos metu. Vakariečiams paranoja?
immortallt 2014-12-09 22:45
Vakarai net per ramiai reaguoja. Europa turėtų kaip mat apriboti iki minimumo dujų ir naftos pirkimą. Užrišti bet kokį finansavimą ir pasiūlyti Ukrainai sienos apsaugos paslaugas.
Arns 2014-12-09 22:53
O, immortalliukas dar nenuvarytas į lovą miegot Gal skaitei kokią knygą apie politiką? Žinai, tavo šis postas sutalpiną visą gilią kaimo bobutės išmintį. Jei kasd įsiklausytu, būtu planetos valdovu
Rukis 2014-12-09 22:56
O, kas gi čia toks grįžo. Arnulis! Mano forumo pramogų vedėjas Tai kiek jau šiandien prareportinai žinučių žmonių kurie su tavim nesutinka?
Arns 2014-12-09 23:07
na bent jau aš turiu ką pasakyti, nei kaip kai kurie, seka pasakas
immortallt 2014-12-09 23:29
Jo, politika su Š.Korėja 2. Dar pasakyk, kad jei tavo žmoną prievartautų, tu jam pasiūlytum prezervatyvą. Nes na reikia diplomatiškai spręsti reikalus. Po kokio antro karto tada pasiūlysi alaus išgerti ir palikti tavo žmoną ramybėje. Nu gal ir pavyktų, bet nu nežinau, man kažkaip neatrodo tinkamas variantas. Bet tau labai patinka diplomatija, tai tau gal ir visai nieko toks pasirinkimas.
Arns 2014-12-09 23:31
immortallt, būtent todėl niekas TAVOSIOS politikos nevykdo, nes šneki kaip kaimo bobutė, kad kažkas turi ateiti ir sumalti kažkam snukį. Gal siūlyk ne Europai, o Grybauskaitei skelbti karą Rusijai, dėl jos agresyvios politikos? Juk ir Ukraina, ir nuolatiniai lėktuvų bei laivų pažeidimai, kur dar Kaliningrado militarizavimas?
immortallt 2014-12-09 23:45
Aš karinių veiksmų nesiūlau. Tik gynybą ir santykių su teisingai įvardintai, teroristais, nutraukimas gali duoti naudos, o ne pamosavimas pirštu, "nu nu nu" ir reikalai toliau kaip buvo.
cluendo 2014-12-10 02:53
Arns, Ir kaip tau Rusijos mafijos sluzgimas? Malonumas! Tavo postus apie Rusija, Arns, reiktu visus surinkti ir patalpinti kaip visiska FAIL, tada gal ir pats nepatikesi savo ismonem.
Ego1STas 2014-12-10 09:37
Sienos apsauga.... Oi kaip tu nesamone pasakiai. Pagalvok, ka jie ir bando padaryti, bet Luhanskas ir Doneckas kaip ir priesinasi. Pasidomek WarLeaks kanalu. Pilna video kur ukrainietiškai snekantis žmones, leidžia raketas link donecko. As neneigiu to kad ir is Donecko puses jos naudojamas, bet tai baisus ginklas yra. https://www.youtube.com/watch?v=6OE7_HwhYH0 Taip pat, as asmeniskai ukraina net agurku nepalaikyciau, nu neduociau ir tiek, jie kariauja už laivę ir t.t. Kas tie jie? Tupas boksininkas kuris gyvena ateityje, nes jis isrinktas, o vandeni šalta pavers karštu, kaitinimo budu, ar tie politikai kurie teigia kad jie grini ukrainiečii, bet ištikruju yra žydai... Tai tokia pati situacija ir Lietuvoje vos neivyko, kai Uspaskihas bande prasisukt.... Taigi, Timošenko, Jaceniuk, Parašenko, pagrindiniai veikiai yra žydai... Dar Kalamoiskis neblogas veikejas.... Palaike sukilima, nes tikejosi, kad krymas bus jo... O gavo špyga taukota.... Ir tu nuvažiok i rukla kokia... Pamatisi, kiek karines yrangos parsitempe terroristai amerikonai i EU žemes.... Kurie taikdariai tipo, gyvenime savuose teritorijose neturejo karo o dar kažka iš saves peza... Jie bomborduoja lektuvais miestus ir tai yra normalu, priimtina.... Pfu ant ju yra... Dar nuo antro pasaulinio karo daug kas drožia danti ant ju... Palaike fašizma, kai jis pradejo pralaimineti, persimete i kita puse.... P.s. Kokia Apsauga kas suteiks? Voketija kuri sako mes neturim tam tinkamos yrangos? Lenkija, kuri tiesiai šviesei pareiške, jei vyks karas, jie neišvedines savo pajegu? Ar Lietuva, kuri yra taškelis žmelapyje, turinti du tankus ir abu neveikia, o dar žadam ukrainai padeti karine iranga, kuom Šakem ir Kastuvais? Turim kelis šarvuočius ir tie vos gyvi... Čia man panašu i pasaka, kur berniukas melavo, kad kaima vilkai puola. O kai ištiesu užpuole niekas nepatikejo.... Vat žekim kad tie vilkai ir nebutu rusija....
immortallt 2014-12-10 09:57
Bent rašyti išmoktum... Neįmanoma skaityti.
sub 2014-12-10 11:26
Rusijos strateginės raketinės pajėgos šį mėnesį švenčia 55-ąsias įkūrimo metines. Ta proga juk reikėjo pavaidinti, parodyt kad vyksta kažkas svarbaus juk simboliškai iškeliant vėliavą ir pasveikinant vadovus neatšvesi. Reikia pasimaivyt, prigerti iki žemės graibymo ir išprievartaut ką nors. Ir visa tai: за родину. Na su jų protų, spėju, jeigu kokios atominės pajėgos švestų jubiliejų - vietoj fejerverkų paleistų Eilinį kartą pasitvirtina faktas: Умом Россию не понять, o dūšios gaila neturiu.
sub 2014-12-10 11:47
Kai žmogus žino tik puse to ką turėtų žinoti, ir praleidžia pro ausis kitą pusę, taip pat svarbią, tai tokais nesmones ir rašo. Niekas iš Lietuvos nežadėjo remti Ukrainos tankais, ar sunkiąja technika, bet buvo žadėta piniginė, karinių reikmenų, medikamentų ir kitų produktų parama. Visa kita, kas toliau tavo rašyta apie tam tikrus žmones ir apsaugą Lietuvai, tai grybų karas. Kitą kart, tokį padriką nuomonės dėstymą ir nerišlų tekstą traktuosiu kaip subjektyvią nuomonę, nes greit peršoki nuo minties prie kitos, sau prieštarauji ir dėl visko kaltas tavo ego.