Nufilmuotas 4 min. trukmės fiasko automobilių stovėjimo aikštelėje (Video)  (6)

Kalgaryje (Kanada) nufilmuota situacija, kurią vairavimo mokyklos gali rodyti savo mokiniams aiškindami, kaip svarbu apgalvoti savo veiksmus manevruojant automobilių stovėjimo aikštelėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas prasidėjo nuo paprastos scenos – BMW X3 vairuotojai tereikėjo teisingai susukti vairą ir ji būtų atbuline eiga išvažiavusi iš stovėjimo vietos, o tuomet – kelias laisvas. Tačiau moteris to nepadarė. Neapskaičiavus atstumo, jos automobilis atbulomis atsirėmė į raudonąją „Mazda3“. Tuomet ir prasidėjo 4 minučių „linksmybės“. Keletą kartų ji automobilį įstatė į tokią padėtį, kad net norėdamas taip nesugebėtum.

Po eilinio nesėkmingo bandymo išvažiuoti, jai į pagalbą atėjo vyriškis, kuris keliais gestais padėjo vairuotojai „išsivynioti“. Pasirodo, jis buvo „Mazda3“ savininkas. Tik iš aikštelės išvažiavus BMW X3, jis pastebėjo, kad jo „Mazdai“ įlenktas priekinis sparnas.

CBC teigimu, vėliau pagal filmuotą medžiagą Kalgario policija surado vairuotoją ir skyrė jai 115 dolerių baudą dėl „nesaugaus manevravimo“. Kol kas nežinoma, ar apgadintos „Mazda“ vairuotojas gaus kompensaciją.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(18)
(8)
(10)

Komentarai (6)