V. Putinas nurodė, kaip bus toliau modernizuojama Rusijos kariuomenė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

DJ_LFS 2014-12-22 11:53
tauta badauja, o jis tankus modernizuos XIX amžiaus valstybė, ne kitaip...
Gediminas Jurgaitis 2014-12-22 13:40
nieko jie nemodernizuos.. nelabai ka modernizuosi tusciom kisenem. cia manau daugiau gasdinimai, nei kazkas realaus nusipirks 5 naujus tankus ir skies visam pasauliui, kad jau viska kariomene atnaujinta..
Shinigami 2014-12-22 14:00
Iš pradžių kalbėjo kad Ukrainoje nėra rusijos karių, bet po kurio laiko pripažino kad yra. Paskui kalbėjo, kad ekonominės sankcijos rusijos neveikia, paskui pradėjo verkti, kad ekonomika griūna. Tai ar galima pasitikėti ruskių žodžiais?
sabotan 2014-12-22 15:00
Taip nes jai sako tai reiskia viskas atvirksciai vyksta
six 2014-12-22 17:07
Valiutos krize tai praktiškai "Balance of payment (BOP)" krizė. Anot TVF, kad šalis išvengtų BOP krizės, šalis turi turėti užsienio valiutos rezervų, kad padengtų visą 3 mėnesių importą. Rusija turi pakankamai 1,7 metam, kaip pvz Ukraina 6, UK 11 savaitėm, nekalbant apie didžiausias skolininkes. Žodožiu, faktoriai, kurie lėmė 98 m. rublio krizę, dabar neegzistuoja. Tai GOOD LUCK bandyti Rusiją nusitempti po vandeniu ir pažiūrėti, kas ilgiau išbus nekvėpavęs. Nelabai žmogai suprantat kas iš tiesų kuria vertę.
immortallt 2014-12-22 17:29
six, "Nelabai žmogai suprantat kas iš tiesų kuria vertę." dėl 3 mėnesių, tai tokiu atveju, kai apsisaugoti nuo šoko. Šiuo atveju Rusijoje yra struktūrinė krizė. Niekas nesitiki, kad naftos kaina pradės stipriai kilti per artimiausius 2 metus. Taip pat neturi priėjimo prie užsienio paskolų. Taigi jei lieka ceteris paribus - Rusijos rublis nuriedės daug kartų žemyn, o pačiai Rusijai bankrotas.
Arns 2014-12-22 17:41
Juokingos išvados kaip visuomet. Kai paburt "kaip bus blogai", lygių tamstai nėra, tik va su faktais amžina striuka Nekils bent 2 metus? Kas tą pasakė? Kaip tik, užtektu gero karo prie Persijos įlankos (kur jau ISIS pamažu braunasi) ir pigiausios naftos šaltiniai atsidurs pavojuje. Niekas nepadės ir rubliui kaput? http://www.bloomberg.com/news/2014-12-2 ... -swap.html Na Kinijai vien žodžiais pakalbėjus, rublis stabilizavosi, tad jei realiai padės gal net gana greitai visai stabilizuosis situacija. Dabartinis nuvertėjimas būtent pasitikėjimo valiuta dalykas, o ne konkretus valiutos vertinimas.
Ernestass 2014-12-22 17:52
Žinai, ne tik vakarai teikia paskolas. O paskutiniuoju metu, patys vakarai iš kažko patys skolinosi. Rusija ras iš ko pasiskolinti pinigų tai tikrai ir tikriausiai už normalias palūkanas taip pat. Manai, kad ši dirbtinė naftos kaina bus išlaikyta dvejus metus? Vargas vakarams tada...Mes visiškai tapsime priklausomi nuo senųjų eksportuotojų bei rinka taps dar monopoliškesnė. O žemos kainos per dvejus metus reiškia tą, kad niekas neinvestuoja į naujų gręžinių bei technologijų kūrimą. Tai galiausiai pavirs į daug didesnes kainas mums patiems.
Talkatif 2014-12-22 20:44
Kai nebelieka už ką valstybę gerbtų, belieka pradėt mojuoti branduoliniu kuloku. Muitų sąjunga išplėvesavo kaip bezdalas. Beliko galimybė su Š Korėja sudarinėti gulagų sąjungą. Galės vieni kitiems raketų paradus rengti ir varžytis kieno kaliniai ilgiau nevalgę išbūna.
sub 2014-12-23 09:06
Na jei manai, kad tokia Kinijos "pakazūcha" žodžiais išgelbės rublio kursą, tai klysti. Tame ir esmė, kad nepasitikėjimas valiuta ir privedė prie rublio kritimo, ne tik nepasitikėjimas valiuta, nepasitikėjimas visa Šalimi. Dėl ISIS esi teisus, jeigu ISIS prisibraus, - kainos šoks. Bet naftai yra konkurentas skalūnai, kurie vis labiau išgaunami ir plėtojami. Taip pat ir elektros ar vėjo energetikos nereiktų pamiršti, kuri tobulėja dienom. Taigi čia tik prognozės, bet ne tiesa, kad naftos kainos kils. O Putinas, kaip ir nemaža dalis Ruisijos valdžios ir toliau meluos tą patį melą, kai viskas aprims - pripažins kaip ir Krymo atveju, kad Luhanske irgi rusų kareiviai dalyvavo. Keisčiausia tai, Arns, kad tu to dar nepripažysti, kaip objektyvus diskusijų dalyvis.
Talkatif 2014-12-23 09:21
Arnas ne už dyką rašolioja. Negi sveiko mąstymo žmogus taip kaip jis ištisai taip pilstytų.
Arns 2014-12-23 11:06
Matai, rusai nėra tas pats kas rusų armija. Sakyti, kad ten visiškai su Rusija nesusiję žmonės juokinga, bet nebūtinai pasiųsti Rusijos valdžios. Kaltinimai pasiuntus labai rimti, ir paskutinį kartą įrodyta, kad kita valstybė net ne ginklais, o tiesioginiais nurodymais valdė išpuolius, buvo Nikaragvos pasipriešinimo dalyviai http://en.wikipedia.org/wiki/Contras http://en.wikipedia.org/wiki/Nicaragua_v._United_States Bet net po šito, dar 4-is metus buvo remiamos sukilėlių pajėgos. Tad dabar spekuliacijos iš serijos "kam naudinga". Nes ne viskas ką daro individualūs žmonės - valstybės veiksmai, už kuriuos valstybei galima mesti kaltinimus. Aišku kalbėti neprisiimant už savo žodžius atsakomybės, galima bet ką, tuo ir naudojasi kai kurie aštrialiežuviai politikai.
six 2014-12-23 11:48
.
1337 2014-12-24 13:14
Plikas, basas, bet ginkluotas iki dantų... Apgailėtina tauta.
Arns 2014-12-24 13:26
kas nešeria savos kariuomenės, šers svetimą. Dar prieš kelis amžius pastebėta tiesa, kuria vadovaujasi visos valstybės turinčios ką prarasti. Taigi, kaip moki, taip ir ruošiesi. Nors plikumu kažkodėl labiausiai didžiuodamiesi rodo tie, kurie apart kelių paveikslėlių iš neatmenamų laikų, matė kas ten per šalis.
1337 2014-12-24 14:29
Na armija jau savaime yra gan įdomus parazituojantis visuomenės elementas, kurios reikalingumą ir būtinumą užtikrina... jos pačios egzistavimas Bepigu kišt milijardus į tai toms valstybėms, kurios tuos milijardus turi. O kada amžini ubagai niekada nesugebėję sukurti važiuojančio automobilio pradeda vapaliot apie pasaulio užkariavimą, tai iš pradžių būna linksma, netgi juokinga, bet anksčiau ar vėliau vistiek nejučiom pradedi pirštą prie smilkinio sukiot.
Niko 2014-12-24 23:58
Ne tik, kad rusynas šiuo agresyviausia teroristinė valstybė, bet dar tokio bailumo nėra tekę matyti. Siunčia karius be skiriamųjų ženklų, kariauja be vėliavos, savo interesus gina ginklu, bet bijo tai pripažinti. Pati rusija siunčia karius, samdinius, intruktorius, ginklus, sunkiają techniką, investuoja nežmoniškas sumas, kad tik kuo daugiau užimtų teritorijų ir sužlgdytų Ukrainą, bet neduok dieve Ukraina užsimina apie ginyba, ar savo šalies ginybos gerinimą įstojant į NATO, tai rusijelei pilnos kelnes, meluos, peiks, šmeiš, bet gintis Ukrainiečiams neleis. rusija užsitarnavo "gera" vardą, kurį dar tikrai atsimins ir mūsų vaikų vaikai.