Popiežiaus kortežas: apsaugos automobiliai – BMW, o Šventąjį Tėvą veža „Ford Focus“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tomas0122 2015-02-13 13:17
Ak, ir mums tai turėtų nutikti pirmadieni? Žinoma, aš nežinau ateities, negaliu nieko komentuoti, kas mums ar jums įvyks, bet aš siülyčiau iki pirmadienio perskaityti bent jau naują testamentą. Ten palyginti ne taip ir daug skaitalo, gal Jums padės ką nors suprasti
vytautas50 2015-02-13 13:37
Tomas0122 2015-02-13 14:14
Jeigu kalbate su savo siela (ji Jums sako, kad ji jūsų siela) tai greičiausiai visgi ne su ja kalbate, o kažkuo, kas ja apsimeta priversti, žinoma, negaliu, bet patarčiau vistiek paskaityti. Juk blogiau nuo to nebus.
shark 2015-02-13 15:53
Sveikiausia būtų paprašyti siuntimo pas gastroenterologą.
shift 2015-02-14 03:13
Vytautai, tavo "pašnekovas" yra tas pats su kuriuo visų praeities epochų pagonys ir šamanai bendravo, tam "pašnekovui" aukodavo kraujo aukas, nes taip jiems "siela" liepdavo. Aš tau esu sakęs, kaip tą "pašnekovą" ištęstuoti, kaip sužinoti, kas iš tikro jis yra. Tavoji "siela", kaip tu tą subjektą vadini, bijo tik vieno autoriteto, ir Jo Vardu privalo paklusti. Nustebsi sužinojęs, kas tai iš tiesų yra. Bet perspėju, kad susinervinęs "pašnekovas" gali pradėti elgtis destruktyviai, gąsdinti, ir tik Dievo vardu jį gali tramdyti. Tai labai rimta.
vytautas50 2015-02-14 09:06
Tomas0122 2015-02-14 10:49
Heh, rimtai galėtumėte pamėginti pratestuoti tą savo sielą, sakėte, kad kas kartą klausiate prieš pradėdami pokalbį su ja, ar ji Jūsų siela. O velnias yra melagis nuo pat pradžios, tą sako biblija. tai net jeigu Jum sakoma, kad taip, nereikia iškarto tikėti. Galite pamėginti Jėzaus vardu paklausti, bet nelabai žinau, ar padės, nes kai pats netikite Dievu ir Jėzumi, tai nebus dvasinio klausimo stiprumo, tad manau, kad ta siela taip pat ramiai toliau meluoti galės. Bet pabandyti verta
vytautas50 2015-02-14 12:07
Tomas0122 2015-02-14 14:21
Blogai tas, kad ta pagalba nuvilioja Jus nuo Dievo. O tokį tikslą biblijoje vienas asmuo turi bibliniame Dieve blogo nėra nieko ir jis nevadinamas velniu, neaišku tik, iš kur pas jus tokia informacija. Ar tik ne iš tos sielos?
vytautas50 2015-02-15 09:17
Tomas0122 2015-02-15 10:08
Mano rekomendacija išlieka ta pati - paskaitykite bibliją. Rekomenduoju pradžiai naują testamentą. Jei susidomėsite, tai paskui ir seną.
kionig 2015-02-16 01:32
Matydamas, kaip toliau ir toliau vis beviltiška diskutuoti, na bet dar kartelį: http://i.imgur.com/fUy5v.gif Kažkaip primityvokai reprezentuoji prasmę per žaidimus. Aš pvz galėčiau sakyti, kad mum kariauti realiais ginklais, jei mes galime online susijungę valstybė prieš valstybę simuliuoti karus dirbtiniuose miestuose? Na absurdiška. Nagi aišku, jog įsivaizdavimas, kad viską sugebėjo sukurti viena išgalvotas suasmenintas egoistinis dievas yra kur kas lengvesnis. Nes čia nereikia galvoti iš kur ir kaip viskas atsirado.
shift 2015-02-16 02:45
Kionig, stebiuosi, kaip tave veda iš pusiausvyros diskusijos religijos tema. Šia tema visame pasaulyje diskutuoja kiečiausi protai ir tai diskusijai nesimato pabaigos. Įdomu kodėl? Pasakyk man atvirai ir sąžiningai (ko gero turiu teisę į tokį prašymą) - procentaliai, kiek tu esi įdėjęs pastangų/laiko įsigilindamas į abi diskutuojamas puses: mokslą ir religiją? Tu manai, kad tokie mokslo banginiai, kaip John Lenox yra kvailiai ir niekad negirdėjo apie Problema, kad tu kionigai net nežinai kas ta Biblija yra, tad ar verta tau ją su kažkuo lyginti? Iš pastarojo tavo parašymo akivaizdu, kad stokoji net minimalių žinių apie labiausiai pasaulį pakeitusį raštų rinkinį. Neįsižeisk, bet esu tikras, kad tu jos net rankose nesi laikęs.
Kirtiklis 2015-02-16 11:45
Tik nereikia, rimtai, nedaryk to.
Kirtiklis 2015-02-16 12:06
Visuose Civilizacijos yra Dievai, negi manote kad skirtingos civilizacijos sugalvos Dievus, jei jie nebūtų apsireiškę. Reiškia buvo ir jų galybė! Logiška juk. Todėl jų visas tuntas aplink, ar ne? Jei nesupratai iškart, skaityk čia: Kai mitinis tvanas senovės civilizacijose - reiškia buvo, juk neklys visi. Kai daugelis dievų senovės civilizacijose - oi ne, tik vienas Dievas, ir kitų Dievų negali būti - nei Ra, Dzeuso ir Teskatlipoka bei Perkūnas. Logiška: Tiki Tvanu reiškiasi ir tiki visais Dievais, juk visos civilizacijos turi mitus apie Tvaną ir Dievus!!
shift 2015-02-16 13:21
Kirtikli, yra vienas dalykas, ko tu iki šiol nesupranti. Krikščioniškas mokymas neneigia to, kad kitos kultūros/tikėjimai kažką garbina, ir tie garbinimo objektai gali būti pakankamai realūs, bet anaiptol ne dievai. Jei bent minimaliai įsigilintum į pagoniško panteono morfologiją, pamatytum, kad tos pagonių dievybės visur tos pačios tik skiriasi vardai. Pavyzdžiui: Izidė-egiptas, Semiramis-graikija, Aštartė- Babilonas, Kuan-Yin-kinija. Tai tos pačios deivės tik skirtingais vardais skirtingose vietose. Su vyriškomis dievybėmis lygiai tas pats. Net ir senieji lietuvių ir skandinavų pagoniški dievai atitinka tą klasikinį kitų kultūrų panteoną. Įdomu tai, kad pagoniškose kultūrose aukščiausi dievai yra vyras ir moteris: Izidė ir Oziris, Dzeusas ir Afroditė ir pan. Žydų Kabaloje - Liuciferis ir Lilith. Krikščionių mokymas aiškiai akcentuoja, kad pagoniški dievai, tai puolusių angelų orda, dėl pažeminimo savo būtyje, jie siekia užvaldyti žmogaus aplinką. Jie iš aukštybių nublokšti į mūsų materealaus pasaulio paribius. Todėl visokiems šamanams ir ekstrasensams nesunku megzti kontaktus su tais subjektais. Štai mūsų diskusijų dalyvis Vytautas50, pasižaidė su spiritizmo technika ir jau gaudo visokių žemo plano dvasių informaciją iš anąpus. Ten kur ta orda sėdi, ten jie aišku turi savo hierarchiją, bet jų galia tik lengvatikių rankose. Biblijoje Dievas prakeikia tuos, kurie užsiima "konsultacijomis" su dvasių pasauliu, jas netgi vadina "seducing spirits" - suvedžiojančios dvasios. Tačiau, kaip bebūtų gaila, dali žmonių, įskaitant ir Vytautą yra aklai tiki tuo ką jiems kužda tos "sirenos". Tas pats galioja visiems gamtatikiams.
Kirtiklis 2015-02-16 14:03
Taip ir ne tik Drįsiu, bet ir tai darysiu. Jei būtum parašęs kad pakeitęs Europą, taip sutikčiau. Pasaulį? Kurią dalį? Iki 15a, Europa, Šiaurės Afrika ir Artimieji rytai - tai dar ne pasaulis. Į kurį amžių žiūrėt? Dabar 2,2 mil arba 31,5%, vėl ne visas pasaulis. Čia vos ne knygą galima rašyti apie tai kad tai nėra "labiausiai pasaulį pakeitęs rinkinys". Žiūrėk apačioje platesnis paaiškinimas: Čia tokia pati situacija kaip - Lietuviai sugriovė SSRS (Landsbergis dar kitur). Gal "Lietuviai prisidėję prie SSRS žlugimo", kaip ir būtų teisingas teiginys "raštų rinkinys kuris įtakojo kai kurias permainas pasaulyje", tada nebūtų prie ko kibti. Antra dalis teksto - susilaikysiu.
Tomas0122 2015-02-16 19:49
O kam mums iš viso kariauti? mes juk pakankamai protingi, kad galėtume verstis ir be karų, ar ne? Šis žaidimas, mano nuomone, labai gražiai iliustruoja mūsų pasaulį Dievo akimis. Bet tai tėra iliustracija, ne iš biblijos, mano paties sugalvota.
Tomas0122 2015-02-16 19:52
O dėl Vytauto tai tikrai gaila, kad taip pasitiki būrimais, bet Dievą pamiršta...