Apple kapituliavo prieš nesibaigiančius skundus: taip, defektas yra, remontuosim nemokamai  (9)

Kompanija Apple atsižvelgė į daugybę vartotojų skundų, kurie susiję su nešiojamų kompiuterių MacBook Pro problemine grafikos posisteme, ir pranešė apie globalią programą, kurios metu bus sutaisyti defektą turintys egzemplioriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl grafikos posistemė gedimo nukentėjo nešiojami kompiuteriai, kurie buvo pagaminti tarp 2011 m. vasario mėnesio ir 2013 m. gruodžio mėnesio. Tokiuose MacBook Pro gali netikėtai dingti vaizdas arba ekrane bus matomi įvairūs artefaktai. Dažniausiai problema pasirodo, kai intensyviai apkraunama vaizdo plokštė: tai gali būti žaidimai, darbas su vaizdine medžiaga, grafikos programomis ir t.t. Kai kurie vartotojai skundžiasi, kad dėl defektinių vaizdo plokščių sistema gali persikrauti savaime. Probleminiai gali būti MacBook Pro, kurie pagaminti 2011 m. ir turi 15“ arba 17“ ekranus, o taip pat 15“ Retina ekranus turintys MacBook Pro, pagaminti tarp 2012 m. vidurio ir 2013 m. pradžios.

Probleminių MacBook Pro savininkams reikėtų kreiptis į oficialias Apple parduotuves arba autorizuotus atstovus. Jei bus patvirtinta, kad defektas egzistuoja, remontas bus atliktas nemokamai. Tie, kas remontavo už savo lėšas, Apple žada patirtas išlaidas kompensuoti.

Pranešama, kad defektinių MacBook Pro remonto programa Europoje pradės galioti vasario 27 d. (JAV ir Kanados vartotojai ją gali pasinaudoti nuo vasario 20 d.). Ar jūsų nešiojamas kompiuteris su grafikos posistemės defektu gali būti suremontuotas nemokamai, galima pasitikrinti oficialiame Apple puslapyje (reikės įvesti serijinį numerį).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai (9)