HP pristatė MacBook Air „žudiką“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tadasp 2015-03-02 13:12
Abejočiau tuo ar taps konkurentu, tie kas naudojasi Apple ir liks prie Apple, o tie kas galvoja jog HP yra geriau ir liks prie to. Bet nepamirškit kaip gali kompiuteris sklandžiai dirbti kai operacinę sistemą kurie viena įmonė, o kompiuterius gamina kita įmonė. Kai išspręs šitą problemą tada gal atsiras žmonių kurie pereis prie Windows\'u pasinaudoja iOS.
bat0nas 2015-03-02 13:40
O kuom W8.1 yra nesuderinamas su geležimi? Kas Apple kompiuterių atveju labiau suderinama tarp OS ir Apple geležies?
Simplicity 2015-03-02 14:10
Tai yra mantra, kurią Apple naudotojai kartoja nuo praėjusio amžiaus devinto dešimtmečio. Nesigilinant, tais laikais tos tiesos gal kažkiek ir buvo, nes Apple tada naudojo PowerPC procesorius. Šiandien, kaip ir paskutinius dešimt metų, Apple savo kompiuteriuose naudoja Intel procesorius. Kalbant apie kitus lustus, kurie yra atsakingi už garso, vaizdo duomenų perdavimą ir apdorojimą, tai ten vėl bus visokie SiS, Realtek, Motorola, Via ir dar bala žino kas. Visi šitie lustai, jų gamintojų yra sertifikuoti, jų veikimas ir parametrai aprašyti DATASHEET'uose, o lustų gamintojai yra parašę ir standartines tvarkykles plačiausiai naudojamoms operacinėms sistemoms. Kaip gerai tie lustai veiks su viena ar kita operacine sistema, priklauso tik nuo to, kiek daug pastangų kompiuterių gamintojas (HP, DELL, APPLE, ASUS ir t.t.) įdės projektuodamas savo plokštes ir rašydamas tvarkykles.
defone 2015-03-02 19:08
MSI GS60 ,GS70, Dell Xps 13 2015, MSI GS30, razer Blade 14, HP OMEN.. mano galva verti demesio ir konkurencija turi tik tarp saves Ir nelabai suprantu kam naudoti laptopa kaip plansete, vos ne tas pats kaip plansete 12.5 naudoti kaip foto kamera ,aisku, smagu ,kad gali tureti tokia galimybe, bet nereiktu jos aukstint, net trys vietoj dvieju usb junkciu yra svarbiau
mch0lic 2015-03-03 02:41
Gal dėl išvaizdos ar geležies gali tapt konkurentu, bet kaip produktas geriausiu atveju konkuruos, kad neprarast rinkos apple. Taip pat, top end modelį reiktų siūlyt su 16GB RAM, tai būtų nors šioks privalumas lyginant su Air...
langas 2015-03-03 08:40
Turiu lenovo yoga pro 2 su i7 8GB 256 SSD kuris turi absoliuciai visas isvardintas "zudiko" funkcijas ir dar yra lengvesnis ant 200g Ir tikrai galiu pasakyti kad labai naudinga naudoti kaip plansete karts nuo karto bet labiausiai patinka ta galimybe pvz ekrana atlenkti iki 180 laipsniu toki plokscia pasidaryti tada gali ant keliu atremti kai koki filma ziuri ir ekranas aukstai. kitaip sakant tie kuri eturi laptopa kuris negali pilnai atsilenkti nieko nesupras kaip tai patogu ziureti gulint Aisku as jo tikrai nepirkau kaip "plansetes - laptopo" bet kaip "laptopas - gal ir plansete" o labiausiai del to kad jis pakankamai lengvas bet nebukite naivus jei galvojate, kad plansetes rezimu jis bus lengvas. jis vistiek pakankamai sunkus ir viena ranaka ilgai nelaikysi todel ir nenaudosi kaip standartine plansete.
FtBall 2015-03-03 10:54
Smarkiai prašovei.. Na, išskyrus Xps 13 dar priklauso tai pačiai klasei, o kiti - visiškai ne į temą. Jie net su MBP nekonkuruoja.
Habib 2015-03-05 17:15
ka jus cia svaigstat apie zudikus. Koks dar zudikas kai ten win. Tas kas nori ir nusprende pirkt apple jis net neziures i win ar bet ka kita.