Coship X1: praktiškiems pirkėjams pritaikytas planšefonas su Windows Phone operacine sistema  (0)

Windows Phone vis dar labai atsilieka nuo iOS ir Android, tačiau Microsoft kompanija mobiliųjų įrenginių gamintojams nuolat pasiūlo naujus patogumus ir tokiu būdu bando paskatinti gaminti telefonus su jos operacine sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

MWC 2015 metu Microsoft paskelbė apie naują bendradarbiavimą su keliomis kompanijomis, tarp kurių atsirado kinų Coship Mobile. Šios susitarimo rezultatas yra pakankami įdomus planšetofonas Coship X1 pavadinimu.

Šis telefonų gamintojas nėra populiarus, todėl tikėtina, kad jo pavadinimas daugumai nieko nesako, tačiau pažymima, kad tai viena tų kompanijų, kurių prekės ženklu pažymėtiems produktams būdingas labai geras kainos ir kokybės koeficientas. Taip pat atkreiptinas dėmesys į tai, kad Coship Mobile kuria telefonus kitoms kompanijoms, kurios vėliau juos parduoda su savo prekės ženklais.

Kadangi didžiausi mobiliųjų įrenginių rinkos žaidėjai nėra pernelyg susidomėję Windows Phone operacine sistema, kompanija Microsoft turi suktis kitais būdais, todėl yra atvira mažesniems gamintojams – siūlo jiems nemokamą licenziją. Tačiau reikėtų pažymėti, kad buvo pristatytos dvi Coship X1 versijos, kurios viena nuo kitos skiriasi tik operacine sistema. Antroji versija veikia Android pagrindu.

Dulkėms ir vandeniui (panardinimas iki 1 m, IP67 norma) atsparaus korpuso viduje yra keturių branduolių Qualcomm Snapdragon 410 procesorius, 2 GB RAM, 5,5"ekranas su HD arba FullHD (pristatytos dvi versijos) skiriamąja geba, 13 Mpix galinė kamera su dviguba LED blykste, 5 Mpix priekinė kamera, 16 GB vidinės atminties, microSD kortelių lizdas ir 2600 mAh talpos baterija. Išskyrus pakankamai padorią specifikaciją, telefonas taip pat pasižymi pakenčiamu dizainu, nes yra aprūpintas metaliniais rėmeliais bei galiniu stiklu padengtu skydeliu.

Visuma veikia Windows 10 mobilios versijos pagrindu, todėl reikės dar palaukti kol planšetofonas galutinai pasirodys rinkoje. Nors įrenginio kainos aspektas buvo neatskleistas, tačiau daromos drąsios prielaidos, kad Europoje Coship X1 nebus platinamas, bent jau su savo prekės ženklu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (0)