Microsoft ketinimas „nužudyti“ Lumia sukėlė nepasitenkinimo bangą  (0)

Jau ne kartą buvo pasirodę gandai, kad kompanija Microsoft ketina dabar jau ant savo išmaniųjų telefonų korpusų nenaudoti prekės ženklo „Nokia“. Toks sprendimas gana logiškas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, naujausia informacija rodo, kad toks pats likimas laukia ir prekės ženklo „Lumia“.

Internete pasirodžiusios būsimų Lumia išmaniųjų telefonų ekranų nuotraukos liudija, kad vietoje suomių sugalvoto prekės ženklo yra uždėtas Microsoft logotipas. Tai dar kartą rodo, kad minėti gandai turi pagrindą.

Tikimasi, kad prekės ženklų keitimo procesas bus baigtas per artimiausius mėnesius. Garantuoti pokyčiai laukia Windows Phone išmaniųjų telefonų. Pastarieji greitu metu neteks žodelio „Phone“ ir turės tik prekės ženklą „Windows“.

Microsoft strategijos pokyčiai sukėlė eilės vartotojų pasitenkinimą. Pastarieji jau pasirašinėja po peticija, kurioje prašoma Microsoft palikti prekės ženklą „Lumia“. Teigiama, kad žodis „Microsoft“ yra per ilgas ir nepatrauklus naudojimui išmaniuosiuose telefonuose, tuo tarpu „Lumia“ – „tai yra iš tikrųjų kieta“.

Kai kurie žmonės tikina, kad žodis „Microsoft“ yra per senas ir paprastiems vartotojams yra per rimtas, todėl amerikiečių kompanijos prekės ženklą verčiau su sprendimais, kurie skirti verslo klientams.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai (0)