Įdiegus naujausią Windows atnaujinimą, kompiuteris „pakrato kojas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

FtBall 2014-08-21 10:21
Jie tikrai tikisi, kad vidutinis vartotojas sugebės pašalint atnaujinimą?
Arwis 2014-08-21 12:16
Nors ir nusimanau truputuka daugiau nei vidutinis vartotojas apie kompiuterius, bet gavus BSOD po update ir gaunant vis naujus BSOD nieko kito nebeliko kaip spaustis ''Repair windows'' arba imtis perrasymo darbu, taigi paspaudziau repair ir windowsai patys susitvarke, mat pries irasant windows update, yra sukuriamas restore point.
MindaugasV85 2014-08-21 20:57
O šiandien and darbinio pc tą patį update 5 kartus instaliavau... Instaliuoju vieną - rodo, kad viskas instaliuota tvarkingai, o po kiek laiko vėl naujas update. Ir tik po n kartų atkreipiau dėmesį, kad jis užima tuos pačius 5.1MB ir kad instaliuotų atnaujinimų pavadinimai tokie patys. Taip pat dažnai kompas pradėjo nebeišsijungti - pakimba išsijungimo procesas, and ekrano tik veikianti pelė ir daugiau nieko. PC ką tik pirktas. Nors man labiau aktualus toks klausimas: kaip tokie update išvysta dienos šviesą? Ką jie pratestuoja tai ant kelių PC su skirtingomis modifikacijomis ir jei viskas gerai siunčia pasauliui? Be jokių normalių laiko patikrintų testavimų? Inžinierių, programuotojų čia gal ir nereikėtų smerkti: tokį produktą mums pateikia jų visur skubantys (tiksliau visus skubinantys, o patys kiaušus krapštantys) vadovai.
lucy 2014-08-22 01:36
Mane labiausiai stebina vartotojų požiūris - nieko neįprasto Nei pirmas nei paskutinis kartas, kai po update'ų windows nebeveikia.
FtBall 2014-08-22 09:22
Deja, bet labai dažnai atsiradus lentelei žmonės nė nebando perskaityt. Tiesiog spaudžia išjungimą ir viskas, nors, kaip ir tavo atveju, parašyta labai aiškiai, kaip išspręst problemą.