Įdiegus naujausią Windows atnaujinimą, kompiuteris „pakrato kojas“  (5)

Kompanija Microsoft parekomendavo pašalinti naujausią Windows saugumo sistemos atnaujinimą po to, kai vartotojai pranešė apie „mėlynų mirties ekranų“ (BSOD, Blue Screen of Death) problemą po jo įdiegimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašoma Microsoft techninio palaikymo puslapyje.

Pirmą kartą Microsoft atnaujinimas MS 14-045 pasirodė rugpjūčio 12 d. Jis turėjo pašalinti tris klaidas, įskaitant vieną Windows branduolyje ir vieną, susijusią su pažeidžiamumu šriftuose. Tačiau gana greitai po to Microsoft forume pasirodė pranešimai apie klaidą „Step 0×50“, kuri žinoma kaip „mėlynas mirties ekranas“.

Puslapio Computerworld turimais duomenimis, vos per savaitę forumo skiltis apie atnaujinimo sukeltą problemą sulaukė virš 50 000 peržiūrų, o tai tapo Microsoft techninio palaikymo forumo rekordu. Daugiausiai su problema susidūrė Windows 7 kompiuterių savininkai.

„Microsoft studijuoja sistemų, susijusių su šiuo atnaujinimu, darbą ir pateiks daugiau informacijos, kai tik ji bus prieinama. Microsoft rekomenduoja vartotojai pašalinti šį atnaujinimą. Taip pat imtasi papildomų priemonių ir pašalintos nuorodos į saugumo atnaujinimą, kurio numeris 2982781“, – teigiama kompanijos pranešime.

Šaltinio teigimu, ne visi kompiuteriai kenčia nuo minėto saugumo atnaujinimo. Be to, nemažai vartotojų sugebėjo atstatyti sistemos funkcionalumą, pasinaudoję funkcija „System Restore“.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai (5)