Windows 9 pasiūlys virtualių darbastalių palaikymą  (25)

Naujausi statistiniais duomenys rodo, kad Windows 8/8.1 nelemta aplenkti savo pirmtako Windows 7, todėl kompanija Microsoft aktyviai darbuojasi prie naujos operacinė sistemos versijos. Kokių naujovių galima laukti iš būsimos Windows 9?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio Ubergizmo teigimu, viena iš naujų galimybių, kurią galėtų vartotojams pasiūlyti operacinė sistema Windows 9 – tai daugybės virtualių darbastalių palaikymas. Aišku, programinių platformų pasaulyje tai nebus naujiena, kadangi tai jau seniai siūlo įvairūs Linux distributyvai.

Neretas vartotojas sutiks, kad daug patogiau dirbti su keliais monitoriais ir juose išdėstyti skirtingus darbastalius, tačiau ne visi tai gali sau tą leisti dėl finansinių priežasčių, elementaraus vietos ant stalo trūkumo, energetinių sąnaudų ir t.t.

Turimais duomenimis, kompanija Microsoft jau testuoja šią galimybę taip vadinamoje Windows 9 Preview versijoje. Pastaroji, kaip tikimasi, vartotojus pasieks 2015 m. pirmoje pusėje. Kiek virtualūs darbastaliai bus patogūs, parodys vartotojų atsiliepimai ir naujos funkcijos naudojimo statistika.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(18)
(2)
(16)

Komentarai (25)