Windows 7 bazinis palaikymas pasibaigs jau 2015 m. sausio mėnesį  (26)

Nesuspėjo vartotojai atsigauti po naujienos apie Windows XP palaikymo nutraukimą, o kompanija Microsoft jau pranešė apie analogiškus veiksmus kitų produktų atžvilgiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis oficialiu pranešimu, kuris publikuotas kompanijos puslapyje, jau 2015 m. sausio mėnesį pasibaigs dar vienos populiarios operacinės sistemos – Windows 7 – palaikymas. Tiesa, kalbama apie bazinio palaikymo pabaigą.

Iš esmės, tai reiškia, kad pradedant kitų metų sausio 13 d. asmeninių kompiuterių su Windows 7 (versijos Enterprise, Home Basic, Home Premium, Ultimate ir Starter) vartotojai negaus nemokamų atnaujinimų, kurie praplečia operacinės sistemos funkcionalumą ir suteikia naujų galimybių.

Antra vertus, atnaujinimai, kurie skirti saugumo sistemos „užlopymui“, bus platinami nemokamai dar penkerius metus – iki 2020 m.

Visi šie pokyčiai susiję su Windows 7 su integruotu atnaujinimų paketu Service Pack 1 (SP1), o štai Windows 7 SP2 pasirodymo, matyt, tikėtis praktiškai beviltiška. Taip leidžiama suprasti, kad ateitis – tai Windows 8/8.1 ir kitos būsimos versijos.

2015 m. sausio 13 d. pagrindinio palaikymo nebeteks ir tokie Microsoft programiniai produktai, kaip Windows Server 2008/2008 R2 su visomis aktualiomis redakcijomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(26)
(3)
(23)

Komentarai (26)