Naujieji MacBook Pro Retina ir MacBook Air nepalaikys Windows 7  (0)

Kompanijos Apple atnaujinta dokumentacija, kurioje aprašoma programinė įranga Boot Camp, nurodo, kad 2015 m. išleisti nešiojami kompiuteriai MacBook Pro Retina (13,3“) ir MacBook Air (11/13“) nepalaikys Windows 7.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo šiol naujieji Apple nešiojami kompiuteriai bus suderinami tik su Microsoft operacinėmis sistemomis, kurios yra ne senesnės nei Windows 8, rašo puslapis Tech Times.

Apple reguliariai atnaujina palaikomų operacinių sistemų sąrašą, paprastai šalindama pasenusias, tačiau šį kartą atsisakyta populiariausios pasaulyje operacinės sistemos, kuri įdiegta į maždaug pusę visų asmeninių kompiuterių.

Boot Camp yra programinė įranga, kuri naudojama nešiojamuose kompiuteriuose MacBook ir leidžianti šalia Apple firminės platformos Mac OS X įdiegti Microsoft Windows.

Dar 2013 m. iš Boot Camp, skirtos MacBook Pro Retina (15“) ir MacBook Air (11/13“), buvo pašalintas 32 bitų Windows 7 palaikymas, taigi dabar atėjo laikas ir 64 bitų versijai.

Jeigu toks Apple sprendimas yra problema, reikės rinktis 2014 m. išleistus MacBook kompiuterius - jų savininkai ir toliau galės įdiegti 64 bitų Windows 7. Tolesnėse nuorodose galite susipažinti su praėjusių metų laidos MacBook Pro Retina (13,3“), MacBook Air 11" ir MacBook Air 13“ pasiūla ir lietuviškomis kainomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai (0)