Xiaomi veržiasi į naują rinką: išmanieji televizoriai už ypač simpatišką kainą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas__ 2015-04-01 08:24
Neradau nei vieno rimto Xiaomi perpardavinėtojo Lietuvoje - gaila...
aislandas 2015-04-01 09:20
Pirkau iš http://www.honorbuy.com/ prieš pusmetį Xiaomi Note iš "EU Warehouse" - siunčia iš Italijos be muitų, per 2-3 dienas per DHL. Pirkau aš, brolis, vėliau ir draugas, tad bent jau sprendžiant iš pusmečio senumo informacijos - rekomenduočiau (siunčia į Lietuvą).
Simplicity 2015-04-01 09:23
Koks rimtas pardavėjas gali vežti tokią įrangą į Lietuvą? Tokie gaminiai nėra tinkamai sertifikuoti (kinų įmonių išduotų CE sertifikatų nepripažįstu, nes tai kaip vieno aferisto patvirtinimas, kad kito aferisto popieriai tikri), pinigai už patentus nesumokėti ir t.t. Tikras galvos skausmas. Va, kai kinų gamintojai susitvarkymas visus formalumus, iš europietiško SGS gaus kokybės sertifikatus ir pasirašys bendradarbiavimo sutartis su serviso centrais, tada jų produkcija atsiras Europos Sąjungoje. Iki kol tai nutiks, teks ir toliau pirkt iš visokių aliexpress, ebay ir taobao.
Gediminas Jurgaitis 2015-04-01 18:42
tipo koks nors samsungas bus geresnis uz sita xiaomi??? nespesi prasitrinti akiu, ir xiaomi produkcija bus Lietuvos lentynose.
Simplicity 2015-04-01 21:42
Geresnis ar ne, bet kol nesusitvarkys aukščiau išvardintų dalykų, tol į Europą jo niekas neveš. Tiekėjai nėra kvaili, pasiskaičiuoja ką apsimoką vežti ir ko ne. (Europos Sąjungoje garantiniai įsipareigojimai gula ant pardavėjo pečių. Primesk kiek pardavėjui kainuos garantinis remontas, jei reikiamas dalis teks siųstis iš Azijos ir reiks pastoviai bendrauti su muitine.)