Paviešinta, kaip atrodys naujieji iPhone 6C ir iPad Pro (Foto)  (0)

Neseniai šaltiniai, susipažinę su Azijos komponentų gamintojų planais, pranešė, kad šiemet kompanija Apple išleis iPhone 6C. Jo nuotraukos visai neseniai buvo nutekintos nežinomo asmens.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis telefonas visų pirma bus skirtas besivystančių šalių rinkoms. Internete pasirodžiusiose nuotraukose naujo išmaniojo nugarėlė lyginama su iPhone 5C.

Jose taip pat matyti, kad iPhone 6C nugarėlė yra ryškiai rožinės (raudonos) spalvos. Skirtumų nuo iPhone 5C yra vos keli: skylutė blykstei yra ovalo formos, o ne apvali, taip pat pakeistas garsiakalbio ertmės apatinėje briaunoje. Tiesa, būtina pabrėžti, kad nuotraukų autentiškumas taip pat nėra patvirtintas.

Preliminariais duomenimis, iPhone 6C gaus 4“ įstrižainės ekraną, pirštų atspaudų skenerį ir NFC palaikymą, 64 bitų procesorių A8, kuris dabar naudojamas iPhone 6 ir iPhone 6 Plus.

Vakar taip pat publikuotos nuotraukos, kuriose užfiksuoti 12“ planšetinio kompiuterio iPad Pro fragmentai.

Jo apatinėje dalyje yra garsiakalbių ertmės, 3,5 mm lizdas ausinėms, kairėje briaunoje – garso reguliavimo mygtukai, dešinėje – nežinomas lizdas, kuris galėtų būti tiek standartiniu Lightning, tiek ir USB Type-C, jau debiutavusiu 12“ MacBook.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: