Karas ir taika: ko Lietuvai reikėtų pasimokyti iš žydų? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vytautas__ 2015-04-07 15:42
Tokio mažmožio kaip JAV besąlygiškas rėmimas, net branduolinio ginklo davimas "savigynai" galima nes neskaityti... Jo Izraelis pats "stebuklingai" laikosi taikos paukštės nešamas Graži pasaka aprašyta, yra ir tiesos, bet žurnalisto profesija reikalauja nešališkumo.
rndmintzdude 2015-04-07 15:50
O kas trukdo LT uzsiimt tokia pat pozicija uzsiimt, Izraelis yra vakaru bastionas islamo apsupty, Lietuva galetu but atsvara mongolu ordai is rytu. Realiai daug maz identiska pozicija.
Arns 2015-04-07 19:09
Ir kuo panašios? Nes nematau jokio panašumo. a) skiriasi priešininkų lygis ir "svoris" tarptautinėje arenoje b) skiriasi priešininkų techninis lygis net perdavus geriausią techniką tik minimalizuotu, o ne pralenktu c) Izraelis nėra jokių karinių sąjungų narys ir vien dėl jo pozicijos niekas nė rimtai nesvarstytu priimti d) žydai turi ekonomiškai galingą valstybę, kuri labai didelius kiekius resursų investuoja į karines technologijas, o visuotine tarnyba net gi aukoja ekonomiką vien dėl kariuomenės turėjimo e) žydai nepaisant neramumų, karų nepalieka savo valstybės ir joje tik auga gyventojų skaičius f) galiausiai nemažai žydų lobistų įtakoja JAV politikus. Remti besąligiškai Lietuvą visiškai jokios prasmės. Juo labiau reiktu dovanoti ginkluotę, kai tarkim Kinijos galimą taikinį Taivaną, bent jau už jų pinigus galima ginkluoti. Nebe šaltojo karo metas, kad šimtus milijardų kas taip tiesiog nurašytu vien dėl politinio polinkio užjausti skriaudžiamus.
Marius.brn 2015-04-07 20:50
d) Todėl, kad rašant komentarus gerai uždirbti gali tik vienetai e) Todėl, kad arns nepadarė sekančios anti lietuviškos kartos. f) Todėl, kad už lietuvius, jau šneka Arns ir jis žino ko jiems reikia.
- 2015-04-07 21:24
Idiot detected! Nori pasakyti, kad Izraelis negali pasigaminti pats savo atominio ginklo? Š.Korėja, embarge sėdėdama ir atkirsta nuo technologijų, sugebėjo 1 kilotonos atominę chlapūškę pasigamint, o mol, Izraelis, su belekiek didesniu biudžetu, tai jau nebe?
manas 2015-04-07 21:44
Tai uzsirasyk i savanarius, bus gera pradzia. Ar sakysi as tai ne, man mokslai man paskola, as karjeros laiptais lipu, tegul eina kiti, bet ne runkeliai nes kokia ten is ju armija??
Arns 2015-04-07 21:53
Dėkoju už įžvalgas, tik kad negaliu nieko pridėti, egzoteriniai pasauliai nei mano susidomėjimo objektas nei pomėgis. Nors vaikystėj domėjausi knygomis apie NSO. Dabar geopolitika man vienas įdomiausių dalykų, Jums regis ne. Tad tikiuosi jūs reikšite savo mintis savose susidomėjimo sferose, aš savose, bendrai gaunasi nei į tvorą nei į mietą. Aš apie faktus, Jūs apie... Mane. Kažkaip aš ne tos rūšies iškrypėlis, kaip gal būt apsipažinote. Tikiuosi neįžeidžiau jausmų? (Retoriškai)
enjoy.slurm 2015-04-08 10:16
Iš žydų jau per vėlu kažko mokytis, reikėjo pradėti prieš 2000 metų tai daryti. Jų gyvenimo būdas per daugelį kartų ir daugelio pasaulio šalių neapykanta žydams per įvairius istorijos laikotarpius būtent ir įtakojo, jog Izraelis yra viena galingiausių valstybių pasaulyje šiandien.. Žydas žydui- brolis, lietuvis lietuviui- vilkas. Lietuva naikina save iš vidaus, propaganda tik nukreipia visų akis nuo realių problemų.. Šauktiniai ir militarizacija nuo to neišgelbės..
Marius.brn 2015-04-08 16:35
Arns, čia buvo retorinis teiginys, bet jei jau atsakinėti, tai pridėsiu, kad self-esteem tai virš visko.
Marius.brn 2015-04-08 17:37
Nuo to ir pradėkime kad reikia spręsti socialines problemas.