„Yanosik“: nemokama alternatyva vaizdo registratoriui  (2)

Pastaruoju metu labai išpopuliarėjo vaizdo registratoriai. Jie tapo madingu įtaisu, kuris tuo pačiu metu yra labai praktiškas. Įrašinėjant keliones, gauname įrodymą auto įvykių metu, kuris leidžia sutaupyti tiek brangaus laiko, tiek pinigų. Ar automobilinė kamera yra brangi? O galbūt už ją mokėti nereikia visiškai?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl verta turėti kamerą?

Internete galima surasti daug kelionių įrašų, kuriais vairuotojai mielai dalinasi su draugais ir kitais internautais. Neretai jiems pavyksta įrašyti įdomias situacijas kelyje. Tačiau automobilinės kameros skirtos ne tik girtis filmuota medžiaga internete, bet ir fiksuoti pavojingas situacijas, tokias kaip susidūrimai ar autoavarijos. Tokie įrašai yra puikus įrodymas byloje, kai reikia spręsti kas buvo kaltas tam tikroje situacijoje.

Kameros vairuotojų saugumą padidina dvejopai. Lengviau įrodyti savo nekaltumą ir sutaupyti pinigų, o reikšmę turi vaizdo registratoriaus visuotinumas. Kuo daugiau jų yra mūsų keliuose, tuo daugiau vairuotojų galės labiau kontroliuoti savo elgesį už vairo.

Vaizdo registratorius – nemokamai

Vaizdo registratorių kainos įvairios, priklausomai nuo įrašų kokybės ir papildomų funkcijų. Kiekvienas suras prietaisą savo kišenei. Bet ar būtina investuoti į papildomus prietaisus?

Tik ne išmaniųjų telefonų savininkams. Mobilios aplikacijos, išnaudojant kamerą telefone, gali taip pat tapti vaizdo registratoriumi. Šiuo metu tokią paslaugą galima rasti nemokamoje „Yanosik“ aplikacijoje.

Įrašinėja kelią

Populiariausias vairuotojų komunikatorius tapo dar labiau visapusišku padėjėju motorizuotiesiems. Dabar kartu su komunikatoriaus funkcija, navigacija vengiančia kamščių gausite ir vaizdo registratorių.

Funkcija prieinama vartotojams, kurie naudojasi „Android“ operacine sistema. Įrašai fiksuojami ir saugomi telefono atmintyje. Laikui bėgant jie yra užrašomi iš naujo. O prireikus, galima savo įrašais dalintis socialiniame tinkle „Facebook“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(51)
(19)
(32)

Komentarai (2)