Paaiškėjo Samsung Galaxy S6 Edge savikaina  (1)

Kompanijos IHS specialistai išardė Samsung išmanųjį telefoną su išlenktu ekranu Galaxy S6 Edge ir atliko komponentų kainų analizę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie tikina, kad telefono savikaina yra apie $60 didesnė, nei Apple planšetofono iPhone 6 Plus.

Įvertinę komponentų ir gamybos kainas, IHS teigia, kad Galaxy S6 Edge su 64 GB talpos duomenų kaupiklių korėjiečių gamintojui kainuoja $290. Savo ruožtu, rekomenduojama kaina JAV gyventojams siekia $799.

Palyginimui, JAV rinkoje iPhone 6 Plus turi rekomenduojamą $849 kainą, kai savikaina, anot specialistų, sudaro apie $240.

Brangiausiu Galaxy S6 Edge komponentu tapo išlenktas Super AMOLED ekranas, kurio gamintojas yra Samsung Display. Jis kainuoja $85, kai Galaxy S6 naudojamas „įprastas“ ekranas įvertintas $61, tuo tarpu iPhone 6 Plus naudojamas ekranas – apie $43.

Galaxy S6 Edge naudojamas procesorius Exynos 7 Octa kainuoja $29,5, operatyvios atminties modulis – $27,5, tuo tarpu 64 GB talpos kaupiklis – $25. Apskritai naujasis flagmanas tapo brangiausiu Samsung telefonu, kadangi Galaxy S5 savikaina įvertinta $256.

Reikia pabrėžti, kad nurodyta savikaina numato tik komponentų kainas ir surinkimo išlaidas, tačiau į nenumato pinigų, skirtų reklamai, logistikai, atitinkamos programinės įrangos kūrimo ir t.t.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(17)
(0)
(17)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: