JAV karinis laivynas: „laikas tuštinti lėktuvų kabinas“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

m4nkind 2015-04-20 16:40
Tai gal isvis tada kompiuteriniuose simuliatoriuose salys kariauja? Bapkių sutaupytų. Blogai kad armijas robotizuoja, kai sedi ofise ir bombarduoji musulmonus per kompą, atitolsti nuo realybes, nesuvoki kad karas yra baisus dalykas.
Finalfour 2015-04-20 18:23
Blogai? Tai gal tada gerai siusti gyvus savo valstybes karius ir paskui juos vezti atgal motinoms karstuose? Nesiulyk varianto, kad geriausiai is viso nekariautu niekas, nes cia utopija. Jei zmonija kariavo VISA savo egzistavimo laikotarpi be sustojimo, tik naivuolis arba totalus idealistas gali svajoti kad tai liausis. O jei jau kariauti - tai tik taip, kad zutu tik priesas.
kestutisz 2015-04-20 19:46
Problema tokia, kad ir kokią "wunderwaffe" nesukursi, kuris lyg ir turėtų nuosavus kareivukus pasaugoti, anksčiau ar vėliau jis atsiras pas priešus (pavogta, nukopijuota, išdalinta ar nuosavuose universitetuose "naujuosius draugus" išmokius) - ir aukų bus dar daugiau.
Finalfour 2015-04-20 20:04
Na, JAV karines technologijos net tik esamus priesus lenkia desimtmeciais, bet ir galimus (rusus pvz.). Tikrai nemanau kad ateis toks laikas, kai kokie nors arabai sugebes nukopijuoti ir jav pajegas atakuoti kariniais robotais. Ir dar - tai velgi siulai vien del to kad galimai kazkas kazka nukopijuos, nieko nekurti? Ar bijai terminatoriaus scenarijaus? Man zinai jau geriau terminatoriai, negu i islama atversta europa
mnv 2015-04-20 22:17
Dabartiniais tyrimais, dronu pilotai patiria lygiai tiek pat arba net daugiau psichologiniu problemu, nei karo lakunai. Gali pasigooglint placiau. “Remotely piloted aircraft pilots may stare at the same piece of ground for days,” said Jean Lin Otto, an epidemiologist who was a co-author of the study. “They witness the carnage. Manned aircraft pilots don’t do that. They get out of there as soon as possible.”
immortallt 2015-04-20 22:39
Praleidi esminį dalyką, pakankamai išsivysčiusios šalys tarpusavyje nekariauja. Kodėl? Todėl, kad nebeapsimoka. Net ir dabar Rusija absoliučiai nieko nelaimėtų pradėjusi karą. Dabar liko ideologiniai įsitikinimai, tai dažniausiai arabų ar pvz tokių praplautasmegenių, kaip Š.Korėja ar Rusija. Va, nematėt pasakų apie tai koks Kim-Yong-Unas didis? Ir 3 metų vairavo, 5 metų saulėje matyt vaikščiojo. Putinas panašu tuoj irgi panašius straipsnius apie save rašysis.
sub 2015-04-21 09:58
Kadangi ir taip PuT iN aSS - jam saulė px, juodoji skylė - va čia kažkas įdomesnio. 3 metų jis jau mokėjo grasinti branduoliniu ginklu ir jo dižioji šlovė buvo, kai jį paėmė filmuoti į visiems gerai žinomą animacinį serialą. Kadangi jis mėgsta pavojus, o ten Rusijos nebuvo, tai davė pavojingiausią atominę elektrinę, o kad nesijaustų vienišas tai gavo ir asmeninį padėjėją Batka.