Sony pristatė išskirtinius LED 4K televizorius  (0)

Televizorių gamintojai nuolat vilioja klientus didesnėmis raiškomis, ekranų įstrižainėmis, išmaniosiomis sistemomis ir papildomomis funkcijomis. Tačiau nepaisant visų išskirtinumų deklaravimų, skirtingų kompanijų modeliai neretai mažai kuo tarpusavyje skiriasi. Kiek kitokia situacija yra su Sony paskelbtais televizoriais, kurie visų pirma, išsiskiria savo storiu, ar tiksliau, plonumu – vos 5,08 mm.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo atveju vertėtų prisiminti, kad iPhone 6 storis yra 6,85 mm, o vienintelis išmanusis telefonas, kuris galėtų konkuruoti su ateinančiais Sony televizoriais yra 4,85 mm storio Oppo R5 įrenginys. Atsižvelgiant į šiuos duomenis, naujus Sony televizorių modelius iš tikrųjų galima laikyti išskirtinai plonais. Dar vienas išskirtinumas – itin siauri šoniniai rėmai (technologija Vanishing Edge). Tik apatinis skydelis užima šiek tiek daugiau vietos, nes jame sutalpintos HDMI ir USB jungtys.

Televizoriai Sony X900C ir X910C rinkoje turėtų pasirodyti vasarą, tačiau kol kas neatskleista tiksli jų debiuto data. Žinoma, kad jie bus aprūpinti atitinkamai 55 ir 75 colių 4K skiriamosios gebos matrica bei autoriniu Sony procesoriumi Processor X1. Tad jie yra suderinami su HDR, taip pat turėtų geriau perteikti spalvas dėl specialios spalvų koregavimo sistemos. Žinoma, nepritrūks čia balso paieškos ir transliacijų paslaugų, tokių kaip Netflix, Amazon Prime Instant Video ir kitų palaikymo. Gamintojas taip pat deklaruoja suderinamumą su Apple TV ir PlayStation Now bei DualShock 4.

Kaina kol kas nežinoma, tačiau spėjama, kad nauji televizoriai bus kiek brangesni nei dabartiniai modeliai X850C 55" ir X940C 75", kurie šiuo metu kainuoja atitinkamai 2100 ir 7999 dolerių. Tačiau nežinoma, kokią sumą Sony priskaičiuos sau už galimybę turėti ploniausią pasaulyje televizorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: