Paviešintos naujojo Microsoft Surface Pro 4 specifikacijos  (1)

Maždaug metai praėjo nuo to momento, kai Microsoft pristatė planšetinį kompiuterį Surface Pro 3, o tai reiškia, kad ne už kalnų ir naujas modelis. Pati Microsoft apie tai kol kas nieko nepraneša, tačiau prasitarti nusprendė vienas kinų puslapis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindine naujove, kaip ir buvo galima tikėtis, taps Haswell platformą pakeisiantis Intel Broadwell procesorius. Nors Intel turi energetiškai efektyvius Core M serijos modelius, tačiau Surface Pro paprastai naudoja produktyvius Core i5 ir Core i7, nepaisant pasyvios aušinimo sistemos.

Kad planšetinis kompiuteris susitvarkytų su sparčių procesorių aušinimu, korpuse bus padarytos nedidelės nišos, per kurias aplinkai bus atiduodamas karštas oras.

Surface Pro 4 korpusas turėtų būti plonesnis, nei dabartinių Surface modelių, tačiau dėl to svoris nesumažės. Išliks ir anksčiau naudotas 12″ įstrižainės ekranas su 2160×1440 taškų raiška, visas periferinių lizdų rinkinys ir atrama.

Natūralu, jog planšetė gaus operacinę sistemą Windows 10, kurios debiutas laukiamas šių metų vasaros pabaigoje (kai kurie gamintojai įvardina liepos galą). Tikėtina, kad konferencijoje Microsoft BUILD 2015 paaiškės naujos informacijos apie būsimus kompanijos produktus, taip pat ir Surface Pro 4.

FACEIT. LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)