Seimas nusprendė suvaržyti interneto naršytojų laisvę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2015-05-13 09:03
Tai yra kruvos priemonių apeiti tokius ribojimus, apie ka jie mąsto, o gal nemąsto reikėtu sakyti?
Shinigami 2015-05-13 09:44
Pas mus seimunai nieko nemasto. Jie tik mygtukus spaudinėja. Pasodintum beždžiones vietoje jų ir gautum tokį pat rezultatą. Vakar žiūrėjau seimo posėdžio dalį apie naudingųjų išteklių naudojimo ir gavybos įstatimų pataisas. Tai supratau, kad jie net nežino apie ką kalba. Pataisos apie žemės sklypų formavimą telkinių gavybai, o seimunas kalba apie telkinių žvalgyba. Kai šios temos visiškai nesusijusios. Kitas pradėjo kalbėti, kaip žemės savininkai JAV kurių žemėje yra naudingųjų išteklių gauna dali pinigų nuo tu naudingųjų išteklių. Tipo verslininkai su žmonėmis rado kompromisą. Bet jis nesupranta, kad visi gamtos ištekliai JAV yra ne valstybės, o žemės savininko nuosavybė. Todėl JAV pilietis verslininkui parduoda ne tik žemės sklypą, bet ir išteklius kurie jam priklauso. Tuo tarpų Lietuvoje visi gamtos ištekliai yra valstybės nuosavybė ir žemės savininkas gali parduoti tik žemės sklypą. Juk jis negali parduoti išteklių kurie jam nepriklauso. Kai Lietuva visus gamtos išteklius atiduos žemės savininkui, tada žemės savininkas juos galės parduoti verslininkui ir iš to užsidirbti.
Arns 2015-05-13 09:45
Būtu reikėję labiau stebėtis jei būtu nepriėmę. Paskutinius kelis metus, kaip autokratijoje, jei įstatymo projektas parengtas, jis bus priimtas net konstituciniam teismui išaiškinus jog tokia formuluotė netinkama ir ją reikia taisyti. Tarimosi su visuomene ar bent jau srities ekspertais nerasta.
Niemand 2015-05-13 11:10
Bus dar vienas nevykdomas de facto įstatymas ir tiek. Pvz., ar žinojote, kad medikams Lietuvoje pgl įstatymus draudžiama dirbti daugiau nei viename darbe?
Hmz 2015-05-13 11:17
Yra taip pat daug būdų išsisukti nuo mokesčių, klastoti dokumentus, atsiskaitinėti juodais pinigais arba nepagautam prišikti kaimynui po durimis. Ir ką? Paieškok geresnių argumentų.
enjoy.slurm 2015-05-13 20:17
1. Kai sukurs Lietuvoje tokią pačią arba geresnę paslaugų kokybę siūlančias įmones, negu dabartinės alternatyvos iš užsienio, nereikės nieko blokuot, padidės pinigų srautai viduje. Deja, dabartinės Lietuviškos azartinių lošimų bendrovės atsilieka šviesmečiais nuo savo konkurentų iš už sienos. 2. Yra toks įstatymas ES- jeigu kompanija dirba po lizencija, galiojančia visoje ekonominėje bendrijoje, jokia mini Šiaurės Korėjytė (aka Lietuva) neturi teisės jų blokuoti. Užblokavus gręsia baudos iš pačios ES ir kitokie nemalonumai. 3. Prisipažinkit- kas balsavot už šituos visiškus idiotus, kurie dabar susodinti valdžioje?