Kokias naujoves atnešė Windows 10 „Build 10114“? (Video)  (8)

Nors praėjusią savaitę Microsoft nebuvo išleidusi oficialių Windows 10 Technical Preview atnaujinimų, tačiau žurnalistams pavyko gauti versiją „Build 10114“ ir tai, kas joje bus naujo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma, buvo atnaujintas meniu „Start“. Dabar jis atitinka tą variantą, kuris buvo pademonstruotas Microsoft konferencijoje Ignite 2015. Nustatymai, File Explorer ir sistemos išjungimo mygtukas perkelti iš viršaus į apatinę juostą. Mygtukas, atverčiantis meniu per visą ekraną, taip pat pašalintas iš viršutinio dešinio kampo į nustatymų langą. Ten pat vartotojai gali sukonfigūruoti nuorodas, kurios rodomos kairiajame apatiniame meniu kampe, kartu su siūlomomis parsisiųsti programėlėmis. Windows 10 nustatymuose, suasmeninimo skyriuje, atsirado kortelė „Start“, kuri leidžia sistemai pagal nutylėjimą pasikrauti į tradicinį darbastalį.

Meniu „Start“ galės atvaizduoti neseniai naudotas programėles, taip pat pridėtos programėlių grupės. Microsoft viceprezidentas Joe Belfiore teigė, kad toks „Start“ meniu variantas praktiškai be pakeitimų bus įdiegtas į galutinę Windows 10 RTM versiją.

Pilno ekrano režime „gyvosios plytelės“ nuo šiol bus didesnės, programėlių sąrašas perkeltas į atskirą meniu, o bendra išvaizda vėl primena Windows 8.

Programėlė „Windows Insider“ nuo šiol rodys daugiau informacijos vartotojo profilyje, taip pat papildomą informaciją apie konkrečią operacinės sistemos versiją.


 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: