Originalus sprendimas: „Lenovo“ sukūrė išmanųjį laikrodį su dviem ekranais (Video)  (4)

Pekine vykstančiame savo renginyje „Tech World“, „Lenovo“ parodė ne tik originalaus išmaniojo telefono su įmontuotu lazeriniu projektoriumi prototipą, bet ir ne mažiau įdomų išmanųjį laikrodį su dviem ekranais „Magic View“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nešiojamas prietaisas „Lenovo Magic View“ išsiskiria nedideliu papildomu ekranu, įmontuotu ant jam skirto išsikišimo, šalia pagrindinio ekrano.

Jis naudoja vaizdo perdavimo per ekrane įmontuotą lęšį LOE (Light-guide Optical Element) technologiją. Tai leidžia sukurti optinę iliuziją, dėl kurios akis vaizdą suvokia kaip iki 20 kartų didesnį, lyginant su vaizdu įprastame laikrodžio ciferblate. Tokiu būdu išsprendžiama nedidelio išmaniųjų laikrodžių ekrano problema ir nuo pašalinių žvilgsnių apsaugoma konfidenciali informacija.

Turime pripažinti, kad tai yra gana originalus sprendimas riboto dydžio ekranui, bet dabartiniame kūrimo etape laikrodžio išvaizda neatrodo patraukli. Šio sprendimo praktiškumas taip pat kelia klausimų – norint pamatyti padidintą vaizdą, papildomą ekraną reikia pridėti prie pat akies.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(4)
(1)
(3)

Komentarai (4)