Ašaromis apsipylęs šauktinis: „Valstybės išdavystė? Sutinku“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2015-06-03 16:40
Katė yra kalė. Beprasmiška su ja diskutuoti. Karinė tarnyba yra reikalinga, bet ne taip, kaip tai daroma dabar. Kodėl nekviečia visų, kurie baigia 12 klasių, iškart po egzaminų, kol dar nesupildytos paraiškos į aukštasias, aukštesnes ir profesines mokyklas. O tada atsisijotų, kam sveikatos problemos, kas su pagyrimais, kas su vaikais, o visi likę davai tarnauti be išsikalinėjimų. O dabar nemažai įpusėję mokslus, lyg iš niekur nieko atkrenta, kaip tada pasivyti bendrakursius po 9 mėn? Nesuprantu, kas Lietuvoje priiminėja tokius neapgalvotus įstatymus, pataisas ir t.t. Nu tikrai dauguma jų nėra iki galo išgalvoti, pyst sumastėm kad reikia ir priiėmėm, o jūs kaip sau norit valstybės gyventojai.
ktulu 2015-06-03 16:50
Gal būt dėl to, kad prieš 10 metų į kariuomenę ėmė ką tik pabaigusius mokyklą ir niekur nestojančius mokytis. Priešingai nei dabar, kuomet ima turinčius darbą, namus, šeimą, vaikus, kitaip sakant, gyvenančius jau pilnavertį gyvenimą. Niekaip nesuprantu, kodėl neatkūrė anksčiau buvusios tvarkos, ir maža to, per šaukimą daugiausiai pašaukė gimusių 1989-90 - pažeidžiamiausią amžiaus grupę, dėl jau išvardintų priežasčių. O visa šita propaganda spaudoje gimto tik dar didesnę neapykantą valdžiai ir pačiai valstybei.
Shinigami 2015-06-03 18:39
Tokių neapgalvotu įstatimų Lietuvoje priimama daug. Dabar problemos yra su telkinių naudojimo projektų įstatimų. Dėl kurio jau daugiau nei metus verslininkai turi didelių problemų ir kas pridaro didelių nuostolių. O tuos nuostolius turės padengti pirkėjau per padidintas kainas. Žemės įstatimas, kuris žemė apsaugo ne nuo užsieniečių, o nuo Lietuvos piliečių ir verslininkų. Nes yra verslo sričių kuriems reikia daugiau žemės nei 10 ha. Bet dabartinis žemės įstatimas draudžia tiek žemės valdyti. Žinoma, tai galima apeiti, bet tai brangiai kainuoja.
wo123 2015-06-03 18:55
Čia didžiųjų valstybių žaidimas, kuriuo nieko nenorima pasiekti, o tik įbauginti gyventojus Kodėl mes turime ten dalyvauti? Kuo mažiau žmonių prie to prisijungs tuo greičiau visokie terorizmai baigsis.
sloggi 2015-06-03 18:58
Kruva mergaiciu diskutuoja apie sauktinius, nors gal cia tokiom ir vieta.. Del straipsnio tai rasytoja "maladetc" prasuko viena straipsni/projektuka su moterim ir uzsikale piniga, dabar suka su ale sauktiniais/verkianciais vyrukais, pinigus daro, o mergaites ir toliau pliotkina ir aistras kelia. Like/click fiesta.
Arthuras 2015-06-03 19:21
Vyras. Ne veltui mes esame vieni iš didžiausių tundrų visoj ES. O kaipgi kitaip, jei kai kurie vyriokai neevoliucionavo ir vis dar medžioja mamutus. (priminsiu, jie jau senokai išnykę )
UTF16 2015-06-03 21:09
Išaiškėjo, kodėl sąraše yra ~40000 pavardžių: ogi todėl, kad nuo pat priklausomybės atgavimo į neva visuotinę karo tarnybą buvo paimta . Kas su jais yra dirbę, apie juos atsiliepia, švelniai tariant, labai nekaip...
MindaugasV85 2015-06-04 00:19
Ech, gi mūsų prezidentė neturi vaikų - šiukšlės mes jai!
kionig 2015-06-04 00:26
Na ir kas, kad tuos 40 tūkst. naudoja.. Tegu naudoja ir šimtą ir du šimtus tūkst. kareivėlių jei tik pinigų turi ir taip šlubuojančioje rublio ekonomikoje. Tegu švaisto tuos pinigus be proto. Nesijaudink, reikalui esant surinks tuos automatus. Ne viskas į šaudymą susiveda, tad nereikia čia suokti, kaip egzpertui, jog mokėsi šaudyti - būsi terminatorius. Yra ir bus daugiau ko pasimokyti. Šaudyti tikrai teks, ir reikės mokėti išardyti ginklą, sudėti, išvalyti ir t.t. Čia tau ne COD, kur pelę maigai. Naudos bus - nemyžk į batą. O pratybos vyksta, niekas ten nesėdi rankų sudėję: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuani ... d=68117418