Pastudijuokime naujų AMD vaizdo plokščių pozicionavimą  (0)

Puslapis WCCFTech publikavo ne tik etalinio AMD Fury vaizdo plokštės varianto nuotraukas, tačiau ir skaidrę iš oficialios AMD prezentacijos, kurioje matyti daugiasluoksnį GPU Fiji su HBM atmintimi atvaizdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie etaloninę vaizdo plokštę su GPU Fiji ir skysčių aušinimo sistema galima pasakyti tiek, kad ji pasižymės kompaktiškais matmenimis, Radeon logotipu su raudonu pašvietimu šoninėje briaunoje ir statiniu logotipu viršuje, galinėje dalyje bus įdiegtas vienas HDMI lizdas ir trys DisplayPort išvestys. Publikuoti AMD planai pasakoja apie naujos kartos vaizdo plokščių pozicionavimą. Produktai, sukurti Fiji pagrindu (minimos dvi vaizdo plokštės), šiek tiek paslinkti laiko atžvilgiu, lyginant su Radeon R9 390X (Grenada). Tiesa, nutekinta skaidrė sukurta gegužės mėnesį, taigi iki oficialaus naujų vaizdo plokščių debiuto dar viskas gali keistis, ypač atsižvelgiant į tai, kokioje sunkioje padėtyje kompanija AMD yra šiuo metu. Kaip jau buvo minėta anksčiau, Radeon R9 390 serija turės kodinį pavadinimą Grenada (Hawaii), Radeon R9 380 gaus pavadinimą Antigua (Tonga), Radeon R7 370 – Trinidad (Curacao/Pitcairn), Radeon R7 360 – Tobago. Ir tik Radeon R7 250 su GPU Oland neturės galimybės pasimatuoti naujos „marketinginės suknelės“.

Iki šiol nėra vieningo Pitcairn serijos vaizdo plokščių žymėjimo. Vienas iš šaltinių kalba apie „Radeon R9 370″, kiti – „Radeon R7 370″. Tikėtina, kad nauji grafiniai adapteriai buvo „pažeminti“ iki Radeon R7 serijos paskutinį momentą, todėl kai kurie duomenys paseno paskutinę minutę.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (0)