Trūksta adrenalino? Apsilankykite viešbutyje ore (Video)  (0)

Adrenalino ir nuotykių mėgėjai tikrai apsidžiaugs, sužinoję apie šias kiaurai perregimas kapsules, kabančias gerai žinomame šventajame Kusko slėnyje Peru. Pulptastic.com siūlo pasižvalgyti, o gal ir išbandyti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šios kapsulės pritvirtintos prie uolos su įstabiu gamtos vaizdu, matomu pro langus. Drąsuoliai, norintys permiegoti šiose kapsulėse, privalo pakilti 122 metrus arba rinktis sudėtingą ir išties ne visus viliojantį žygį, prisisegus prie specialių lynų. Šių kabinų ilgis apie 7 metrai, o plotis siekia beveik 2.5 metrų. Sienos pagamintos iš stiklo ir metalinių rėmų. Kapsulėje įrengti visi patogumai keturiems asmenims. O vaizdas iš vonios kambario tiesiog pavydėtinas. Platforma ant kapsulės viršaus leidžia pasimėgauti kiek ekstremaliais, tačiau išties nepamirštamais pusryčiais. Dienomis kapsulės viduje pakanka saulės šviesos, o naktimis galima pasinaudoti apšvietimu, kuris naudoja per dieną sukauptą saulės energiją.

Turbūt jau kilo klausimas, kiek gi toks malonumas kainuotų. Vienos nakties kaina – 272 Eurai. Gal ir ne tiek jau daug, kai pagalvoji, kokį įspūdį tai paliktų...

Pasižiūrėkite patys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(28)
(1)
(27)

Komentarai (0)