Trys meistrai atskleidė, kokios buitinės technikos jie nepirktų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Katė 2015-08-12 10:54
Maniškis Samsung buvo pagamintas Samsung tėvynėje, Korėjoje. Sugedo kaip tik pasibaigus dviejų metų garantijai - iš pradžių nesugebėjo pasiekti -18 C šaldymo kameroje, tai dirbo neišsijungdamas, vėliau dar užsikirto ir kompresorius. Apie Samsung šaldytuvus ėjo kalbos, kad pardavinėjami dempinginėmis kainomis, siekiant išsikovoti rinkos dalį, aišku, todėl gaminami dar buvo ir kuo pigiau.
sub 2015-08-12 11:15
SIEMENS, AEG, BOSH - patikimiausi brandai buitinėje technikoje. Paklauskit savęs, kuri šalis gamina kokybišką produkciją? Tikrai ne straipsnyje minėtoji Italija ar Ispanija, nenuvertinu jų kokybės, bet man kokybė asocijuojasi tik su viena šalimi, Vokietija. Manau daugeliui taip pat.
Simplicity 2015-08-12 15:37
AEG/Clatronic ženkliukus ant savo televizorių lipdė jau bankrutavę "Šiaulių Tauro televizoriai", tad jau neaišku kiek ta vokiška kokybė yra vokiška.
Endless Nameless 2015-08-12 15:49
Visi rekomenduoja tai ką patys turi, t.y jei savas daiktas gedo - tos firmos neimk, jei savas dirba - šitą rekomenduoju. Tokiu principu sklinda gandai iš lūpu į lūpas, o šiais laiaksi labiausiai per apžvalgas internete ir forumus.
Talkatif 2015-08-12 17:28
Yra etatai forumuose dirbti tuo klausimu. Nesu tikras dėl Lietuvos rinkos, bet bet kurioj didesnėj tai normali praktika.
Talkatif 2015-08-12 17:38
Katiniuk, mano avataras puikiausiai iliustruoja tamstos šlovinamo rėžimo ir jo sistemos natūrą ir esmę. Puikiai apibūdina tai ką čia vis barškini už atlygį, kuri gauni doleriukais. Būtent tais tamstos siaubo - JAV simboliais. Dėl kurių gali iki visiškos degeneracijos malti š ir vaidinti, kad nesmirdi Ar dabar aišku?
Katė 2015-08-12 17:57
Aš nešlovinu jokio režimo išskyrus laisvos Lietuvos; man vienodai koktūs tiek raudonieji, tiek žydrieji. Ir negaunu aš jokio atlygio; didžiausia atlygis būtų, jei kuris nors žydrųjų nubraukęs voratinklius praregėtų. Taip ir neatsakei, ar suvoki prasmę to, kas parašyta? Išversk.
Talkatif 2015-08-12 18:11
Jau išverčiau su visais paaiškinimais. O kad nesugebėji suprast ar vaidini nesusipratusi, -ne mano rūpestis.
sub 2015-08-13 08:27
Kalba ir tema apie buitinę techniką, so what, kad telikus gamino ir dėjo svetimą brandą, tai ne buitinė tech. O buitinė tech., asmeniškai aš savo bute, ar tėvai neturėjo, bet turėjo giminės, kurie dirbo Ogminoje kadais, tai orginali iš Vokiškos gamyklos pagaminta tech. yra super kokybiška, kaip ir Siemens.
Nerealiai 2015-08-14 22:37
Snaigės šaldytuvu negaliu skųstis jau penkis metus viskas veikia puikiai, tuo tarpu Samsung skalbyklė visiškas šlamštas, nors ir nebuvo pati pigiausia, bet medžiagų kokybė tai prasta. Ypač nuvylė, kad skalbiant ant aukštų temperatūrų pradeda jaustis stiprus gumos dvokas, tai kokia ten guma tada? Skalbimo kokybė irgi apgailėtina palygint su senąja mašina, skalbiant tais pačiais milteliais lieka dėmės dažnai. Seniau buvo Gorenje, tai puiki skalbimo mašina buvo, po kokių 7 metų nuo kalkių sugedo. Žodžiu Samsung buitinės technikos daugiau nepirksiu.
Taspac 2020-02-10 14:45
Iš savo asmeninės patirties. Skalbiankė - Siemens (gaminta Vokietijoje). 40 cm gylio. O tai jau užkoduoja problemas. Tfu tfu tfu rimtų kolkas nebuvo. Pora kartų užsikimšo filtras. Vis dar veikia 10 metų. Šaldytuvas - Gorenie. Mokėjau apie 2,5 K litais. Teisingai paminėta straisnyje. Per 15 tarnavimo metų išlūžinėjo dauguma plastmasinių lentynų, krepšių tiek šaldytuvo tiek šaldiklio dalyje. Daugiau jokių problemų. Veikia, ir nežinia kada užlinks. Indaplovė - Bosh. Pardavėjas primygtinai siūlė tik šį prekinį ženklą. Nes su nekokybiškom gali turėti labai didelių nuostolių, kai patvins virtuvėje. Tipo Boshai vieni iš lyderių šiame segmente. Po 10 metų nepriekaištingo tarnavimo negaliu paprieštarauti. Tik vienakart sublūdo softas. Bet atjungiau nuo maitinimo, po pusvalandžio perkroviau ir voila. Orkaitė - Gorenje. 10 be priekaištų Dujinė viryklė - Gorenje. Deja, bet suskilo didysis ketaus diskelis, pro kur dega dujos. Kolkas naudoju tokį. Kaip tik šiais metais planuoju atsinaujinti buitinę techniką. Nes senoji paprasčiausiai morališkai atsibodo. Bet dilema - buitinės technikos pramonėje (panašiai kaip ir auto, mersas nebėra mersas) nebegaminami kokybiški gaminiai. Manau, kad šiuolaikinė Mielė nebėra Mielė, tik kaina. Apple įvedė vartotojiškumo madas, vartok 2-3 metus - pirk naują (dizainą). Nebėra tikslo gaminti ilgam. Nebėra ką pirkti. Gal apsirinku?
AAA000 2020-02-10 19:15
nori geros buitines technikos? nusipirk peciaus ringes ir pasistatyt malkini peciu laikys tau - tavo vaikams, anukams ir dar geros bus dabar taip nebegamina - va ten tai pagamindavo buitines technikos ilgalaiki gamini... o jei atsibos - i metalo lauza ir dar atgausi pinigu... faktiskai dar uzdirbsi pinigu del infliacijos - jei islaikysi bent 100 metu. investicija kuri Miele ar Bosch taip sugeba?
Taspac 2020-02-15 07:56
AAA000 minčių diarėja kamuoja?
immortallt 2020-02-15 10:30
Kad jis nėra sveikas žmogus senai aišku.