Kaip neįtikėtinas japonių pomėgis paskatino išmaniųjų telefonų tobulėjimą  (0)

„Sony“ išmanieji telefonai yra vieni labiausiai apsaugotų nuo vandens ir purvo įrenginių rinkoje. Atkreiptinas dėmesys į tai, jog ši savybė yra privaloma beveik visiems japonų mobiliosios technikos gamintojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie kitas kompanijas, verta pažymėti, jog „Samsung“ įdiegė apsaugos nuo drėgmės funkciją „Galaxy S5“ ir „Galaxy S6 Active“ išmaniuosiuose telefonuose, o „Motorola“ reikliausiai publikai pristatė „DROID Turbo“. „Sharp“, „Panasonic“ ir „Fujitsu“ taip pat nepamiršta pristatyti atsparius vandeniui įrenginius. Įdomu tai, jog apsaugotų nuo drėgmės išmaniųjų telefonų populiarumo ir išplitimo priežastis yra Japonijos moterų įpročiai.

„Panasonic“ kompanijos vadovo Taro Itakura teigimu, 90 – 95 proc. Japonijoje parduotų išmaniųjų telefonų yra apsaugoti nuo drėgmės todėl, kad japonės įprato mobiliaisiais įrenginiais naudotis net duše.

„Sharp“, „Panasonic“, „Fujitsu“ ir kiti gamintojai priversti taikytis prie Japonijos rinkos reikalavimų kartais gamindami išskirtinius šiam regionui produktus.

„Panasonic“ specialistai įsitikinę, jog gamintojai turėtų kuo daugiau dėmesio skirti apsaugos nuo drėgmės funkcijomis, kadangi viena dažniausių įrenginio gedimo priežasčių būna atsitiktinai išsiliejęs skystis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (0)