Neįtikėtai pažangus naujas Google projektas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2015-09-11 13:02
Liuksiškas projektas, manau ir pritaikomas beveik visose srityse.
punktyras 2015-09-11 22:44
Viskas gerai ir šaunu, tik įdomu, kaip bus tvarkomasis su nesąmoningais pirštų judesiais. Žinoma, galima pamažinti jautrumą, bet taip bus prarandama dalis šio metodo pranašumo. O be taktilinio atsako sunku bus reguliuoti padėtį ir jėgą.
Eič 2015-09-12 08:33
Prietaisą būtų galima "užrakinti" kaip užrakiname telefonų ekranus.
laimius 2019-09-22 18:00
Tai manau kaip ir dabar balsu, reaguoja i suaktyvinimo komandas. Taip ir cia gali i koki zenkla - kaip prabraukima virš - ir tada klausyti. O dėl netkslių judesių - sergant ir pan. Manau tam pas mus AI ir skirtas - pritaikyti prie kiekvieno - šiuo atveju judesių. Ir tame įžvelgiu daug potencialo. Tai nėra mechaninis valdiklis kur gali nebent reguliuoti jautruma, o ne pavyzdžiui intervalą. O šiuo atveju gali priimti smulkius subtilius judesius. Ir tarkim judesius visa ranka
AAA000 2019-09-22 20:07
kokius dar subtilius judesius? cia elementarus daviklis. visa kita softas daro. ant kurio "kurybos" patentavimo matyt ir tikimasi uzdirbt. daviklio privalumas - miniatiurinis. ir tikslumo klase panasu pakankamai gera. bet sito dar neirode praktikoje. as manau galima ir kitaip naudot. pvz padaryt erdvine plokstuma. sakykim tarp dvieju tokiu davikliu. ir ikisi pirsta - ir tipo braukai plokstumoje, kaip lieciama ekrana. tik siuo atveju nieko liest net nereikia. arba galima padaryt 3 davikliu erdvine struktura. nebutina juk vienu davikliu apsiribot ir viska per labai brangu softa bandyt isgavinet. dar neaiskios energetines sanaudos, veikimo atstumai ir pan... nepatemps gal akumai... daug cia kas neaisku dar... bet braukomu ekranu technologija panasu i klozeta gali nuleist... manau puiki technologija. visokiu pigiu mikro davikliu ivairoves labai truksta.