Baigėsi 70 metų trukmės oficiali pacifistinė Japonijos politika: kariai bus siunčiami į užsienį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tas_pac 2015-09-19 14:28
BANZAI!
kiesza 2015-09-19 17:36
Manau demokratija turėtų įstatimiškai neleisti vienos šalies kareiviui žudyti kitos šalies karį. Nesvarbu ar amerikonas arabą, ar rusas ukraineitį. O dabartinė situacija dažnam gyventojui nebėra suvokiama.. atrodo nato bombarduoja kitas šalis, bet televizorius ramina, kad viskas puiku, karas dedasi ukrainoje girdim, kad ten yra nusiklatimas. Manau visos šalys kariaujančios svetimoj teritorijoj yra neteisios. Vietos gyventojai nėra idijotai ir išsispręs vidaus konfliktus.
punktyras 2015-09-19 20:45
Jei pakankami idiotai, kad konfliktus pradėtų, kodėl turėtų trūkti beprotiškumo juos tęsti?
Marius.brn 2015-09-19 23:42
Tai vokiečiai buvo teisūs spręsdami žydų problemą šalies viduje? Genocidas joguslavijoje irgi norma? Manau kad problemą reikės pradėti spręsti nuo tavęs tuomet!
Mbucks12 2015-09-20 10:48
Ne viskas yra taip paprasta Dabar Vokietija priima pabėgėlius, kurių bus virš milijono ateityje. Prasidės nusikaltimai ir chaosas kaip Prancūzijoje, nes visiškai kita kultūra ir tradicijos. Jie pradės reikalauti savų Musulmoniškų taisyklių svetimoje šalyje, rengti gaisrus, terroro aktus, laužyti gatves ir panašiai. Ateis laikas kai atsiras Adolfo tipo žmogus, nusiteikęs prieš pabėgėlius kurie niokoja jo šalį. O jo radikalūs veiksmai bus smerkiami.
uodas 2015-09-21 14:02
būtent. tie patys populistai, kurie dėl papildomo balso, kviečia apgyvendinti pas save namie pabėgelius, pamatę kad yra pakankamai nepatenkintų pabegelių daromu bordaku - kvies juos naikinti - Vadas gi visada atsiras, jei tik minia tam pribrendusi. o ji vėliau, ar ankščiau pribręs. Jau dabar užp..so tie rumunai kurie prisiknisa prie žmonių su visokiais peiliais, ir kvepalais, prie vyrų neeina, ieško moterų labiau, kurios iš baimės kartais perka. Pas rusus gera patirtis tuo klausimu. atvaziavo koks uzbekas į maskvą - privalo registruotis policijoje - ko atvyko, kiek laiko bus. niekas jam prirašymo nedarys, todel tik sukelia kokia netvarką - iškarto galima mesti lauk iš šalies, nes nelegaliai sėdi Maskvoj. Tokioj pozicijoje perdaug žmogaus teisių nepaieškosi..
sub 2015-09-22 14:21
Ką čia parašei nesupratau, bet gal pats suprasi, atsakęs, kas yra demokratija? Demokratija nieko negali uždrausti, nes tai neapčiuomas dalykas, tai tik valdymo formos apibūdinimas, uždrausti gali įstatymai, įstatai, aktai kokie, žmogus valdžioje. Toliau, neleisti kareiviui vienos šalies žudyti kareivį kitos šalies? Tai leisti žudyti kareivį tos pačios šalies? tai kam tada kariuomenė, armija, karinės pajėgos, ginklai? Saviems išsišaudyt? Vis dėlto sutinku, kad reiktų leisti kokioje Sirijoje vietiniams išsiaiškinti dėl valdžios, o tada tartis dėl bendradarbiavimo. O dabar, kas tik nėra ten sukišę rankų, Eu, JAV, Ru.