Rusijos paskelbta filmuota medžiaga iš antskrydžių Sirijoje – fiasko (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Auksine Logika 2015-10-02 12:02
Itariu cia Arns su savo antru acc prisijunge
Niemand 2015-10-02 12:10
Šiaip, jei kam įdomu ir rusiškai skaitot nebloga islamistų turimos priešlėktuvinės technikos analizė su paveiksliukais: http://urod.ru/news/64268/ Vienintelis kinietiškas modelis, visa kita rusų (ne todėl, kad rusai jiems pardavė, o todėl, kad Irako, Libijos ir Sirijos armijų sandėliuose tokia buvo).
Arns 2015-10-02 13:03
Va būtent, kažkodėl "gerieji samariečiai" pamiršo jog ten karas jau ne vienerius metus vyksta, ir vis daugiau pabėgėlių bei mažiau vietų kur nesproginėja bombos. JAV jau metus bombarduoja ISIS, finansuoja įvairias karines grupuotes, bet rezultate pastaroji organizacija tik plečia savo teritoriją. Matyt ji gėrio įsikūnijimas, jei jos sustabdymas gali palaukti ir šimtą metų, svarbu tik kad neliktu žemėlapyje vienos valstybės, va tada ir civiliai bus sveiki. Isis keliauja, o ne kariauja
mnv 2015-10-02 13:11
Rusai ISIS išvis nebombarduoja....
Arns 2015-10-02 13:47
Rusija bombarduoja visus teroristus, nieko neišskirdama. Jei tikslas išspręsti konfliktą, negalima sakyti jog vieną grupuotę reikia sunaikinti, o kitai leisti siautėti. Jei kažkas nenori jog juos sprogdintu, patys turi ieškotis kontaktų su Rusija, derinti ir koordinuoti planus. Gal manai jog toje makalynėje, kaip kokiame Command and Conquer virš kiekvieno unito rodoma kam kas priklauso? Rusija bendradarbiauja su oficialiąja Sirijos valdžia, ir tik į juos nesitaiko, nes atakos momentų jų ten nėra arba perduotos koordinatės kur jie yra..
six 2015-10-02 15:34
Labas, Džonai Keri.
Niko 2015-10-03 10:26
Kaip tai nieko neišskirdama? Tai kodėl padeda assado teroristams? Tai kad rusija ir sieka sunaikinti visus, kas nepritaria assadui, o assado teroristams leisti laisvai siautėti.
TAURAS 2015-10-04 03:57
praejusios dienos naujienos, aisku tik ne Lietuvos ziniasklaidos zinioms.. Butu kazkaip nelogiska, ane? Siaip visi sitie video yra daryti dronu todel ir sprogimai nevyksta ten kur yra taikinys. Juk patys rusai neskelbtu vaizdo irasu kai ju bombos krenta i laukus? Aisku ir is to musu propogandistai sugiaba padaryti, kaip raso "fiasko" Istikro rusai dabar bomborduoja visus kurie kovoja su Asado armija be isimties. Kaip ir pats Putinas paskelbe, jog naikins visas teroristines organizacijas, o pvz Al-Nursa kurios kazkuria bustine sprogdino yra tikru tikriausia teroristine organizacija, kuri turi glaudzius rysius su ta pacia Al-Qaeda. Aisku niekas delfyje apie tai neparasys, per daug iliuziju jusu galvose sukurta ir ju sugriovimas tikrai taptu tikru tikriausiu fiasko.. Beja kaip sugebetumete iveikti tik islamo valstybe, kai tave is visu pusiu puola "gerieciai" norintis sali palikti be oficialios valdzios? Rusam dzin kiek pinigu sukiso CZV i opozicines organizacijas ir nes visus lauk kas pasimaisys pakeliui, kitaip nieko ten nepadarysi. Jau ir cecenai ruosiasi prisijunkti ir Iranas su hezbollah siuncia savo karius. Rusai planuoja tik oro antksrydzius, bet galutinis tikslas aiskus: ivesti tvarka i regijona, kilusi po "arabiskojo pavasario" bei CZV remtu"nuosaikiosios" opozicijos jegu, kurios jau seniai butu sunaikintos, jei ne parama is gerojo dedes Semo.. Labai keista, kai Ukrainoje, pilietineme kare rytuose, Rusija remia "separatistus", o vat Sirijoje remiama "nuosaikioji" opozicija? Aisku yra begale kitu terminu ir skaitant propogandinius straipsnius atkreipkit demesi i juos, juk ziniasklaida turetu buti objektyvi? Ir sie terminai yra visur naudojami, norint idiegti i pasamone kas yra "gerai", o kas yra "blogai".. Zodziu zaistmas, bet paprasti zmogeliai lengvai ant to pasimauna.. Ir man neriaikia tu bla bla bla, jog Asadas zveris ir panasiai. CZV kalejimai, Israelio vygdomas palestinos naikinimas, bei naudojamos draudziamos fosforo bombos? Kazkaip kvepia dvigubais standartais, ar ne?
KEPierre 2015-10-04 09:43
Ar kas nors atsimena nuo ko ir kada viskas prasidėjo? Rusai ar nato pradėjo pirmi karinius veiksmus ir kodėl? Kas ką rėmė ir remia? Kodėl nato nori nuversti oficialia valdžia jėga, o ne demokratiškais metodais? Kodėl žmonės tik dabar masiškai pradėjo bėgti iš ten? Gal nato per daug sau pradėjo leisti, todėl ir isikišo rusai? Klausimu daug, o kur atsakymai ir manau teisių čia nėra, o kaltę įrodyti sunku. Visi save laiko teisiais ir visi gina savo pusę, čia ir yra karo esmė. Nėra kaltų yra tik nukentėję.
bmk1245 2015-10-04 10:43
Pala, pala... t.y. jie naikins ir Hezbollah kovotojus?!